../images/Emo91.gif

כניראה שהולך על אחד מהדגמים האלה FAZER-600 T.D.M-900 VISTROM 650 המלצות יתקבלו בברכה (דלק,ביטוח,טיפולים) רוצה לעבור מ-G עז. תודה האם יש המלצות נוספות

מיצו

New member
כל הדגמים שציינת אחלה, אבל

בכל זאת יש הבדל בינהם, גם בתנוחה, גם ביכולות השבילים (מוגבלות או לא), גם בוותק הדגם על הכביש. למה שלא תיקח נסיעת מבחן על כל אחד מהם?

בדרך כלל שימוש יום יומי כ50-60 ק"מ ,נסיעה

שחלקה עירוני ובין עירוני+טיולי סוף שבוע שלפעמים עם מורכבת.. תודה

t d m 900

New member
כל הדגמים בהם אתה מתלבט טובים

ורק נסיעת מבחן תכריע בעבורך מה אני הייתי בוחר....אני בטוח שאתה מבין גם בלי שאפרט

Dresdner

New member
שניה הוא הולך אבל לפני

שהוא הולך אולי תסביר קצת למה?

הבנדיט ניראה לי יתחיל להיות קצת יקר בהשוואה

לאחרים=נפח ,4 צילינדרים =טיפולים יותר יקרים??

t d m 900

New member
../images/Emo127.gif

בנדיט1200 זה אומר בדיקת/כיוון שסתומים מידי 6K בנדיט 1250 זה דגם חדש עם מנוע מודרני ושונה לגמרי עם שימסים. בדיקת/כיוון שסתומים מידי 24K אני בטוח שאפילו טיפולים קטנים ב 1200 יקרים יותר בגלל זה.

wavelet

New member
אמת

נכון, כי בכל מקרה צריך לפרק את מכסה השסתומים ועוד כמה דברים כל פעם לבדיקה. טיפול 6K בבנדיט במוסך מורשה (בהנחה שמחליפים רק שמן ופילטר שמן, ולא צריך להחליף פילטר אוויר או מצתים) עולה לי 750 ש"ח כולל מע"מ. טיפול 12K כנ"ל עולה 1100 ש"ח. העניין הוא שגם ב1250 מרווחי הטיפול (כלומר, כל כמה זמן צריך להגיע למוסך ולהשקיע בזה זמן וכסף, גם אם זה רק להחליף שמן/פילטר וכמה בדיקות ומתיחות) הם עדיין 6K או שישה חודשים. בTDM לעומת זאת מרווחי הטיפול הם 10K או שנה.

eldad-g

New member
תריץ חיפוש קצת אחורה

ותמצא שרשורים רבים בנושא צודק הניסוח שלי לא נכון לא התכוונתי לאמר שהבנדיט חד משמעית טוב יותר (למרות שזה נשמע כך מהניסוח שלי) יש לי ניסיון מוצלח עם 2 בנדיטים (אחד שהיה שלי ואחד של אבא שלי עכשיו) בסופו של דבר ההחלטה היא סוביקטיבית ושל הרוכב עצמו כוונתי היא שתקח את הבנדיט גם בחשבון בהצלחה אלדד

תודה לכולם-כניראה שאני יותר סגור על

VISTROM 650 אבל יהיה יותר משכנע אחרי נסיעת מיבחן. תודה שוב

Blueye1

New member
יש לי vstrom 650 כבר מספר חודשים.

אחרי 15 שנה על אופנועים וקטנועים שונים (כולל בנדיט 1200) אני רק יכול להגיד שמעולם לא נהנתי יותר מכלי דו גלגלי ומעולם לא מצאתי את עצמי מטייל כל כך הרבה. האופנוע זכה לשבחים אין סופיים במבחנים בחו"ל ואף ניצח יקרים ממנו במבחנים שונים. עשה נסיעת מבחן על הכלים שביניהם אתה מתלבט ובחר בעצמך אך בכל מקרה הסטרום הקטן.... נפלא!!

M O R M

New member
רכבתי על ה- VISTROM650 NGSH מעדיף SV1000S

לדעתי הסוזוקי SV1000S מודל 2004 נותן יותר תמורה לכסף. אבל כדי לדעת יותר עליך לתת פרטים על העדפות ברכיבה , תקציב וכמות ק"מ במנהלתי.

פרטים כתבתי בשירשור למעלה-יום יום 50 ק"מ-

חלק דרך עירונית וחלק בין עירונית +טיולים סוף שבוע שלפעמים +מורכבת. תקציב 50-70 תודה

למעלה