Walk Two Moons

New member
../images/Emo91.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שבת שלום

Evi Virus

New member
Forget about your house of cards

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי, בעיקר בגלל הריקוד עליו - שיר השבוע (כללי): The Decemberists - Leslie Anne Levine, Of Angels And Angles, We Both Go Down Together - אלבום השבוע: The Decemberists - Picaresque, Castaways And Cutouts - ספר השבוע: מוזיקה שקולה - מאכל השבוע: תפו"א? - התחדשות השבוע:
- ציטוט השבוע: "טוב, עוד מעט אני אדבר איתך, אני צריכה לדבר עם עצמי כרגע." - אתר השבוע: - - סרט \ סדרת השבוע: לא ראיתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I still wander this parapet" "There's a swallow, there's a calm, here's a hand to lay on your open palm today" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: קבלת התעודות בעיקר, ועוד כמה אירועים קטנים - כולו. היה שבוע נהדר
- משהו שהרס את השבוע: לא היה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: רישום לתיכון
וההופעה של אביתר ביום ראשון!
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): The Decemberists, כנסיית השכל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שבועות כיפיים וחופש
שבת שלום וחופש נעים, לאלו שיש להם

TEENAGER1

New member
כיסא, פסנתר, פסנתרן

זה כל מה שיש
- שיר השבוע (של אביתר): מחשבות - שיר השבוע (כללי): הדרכים הידועות - אלבום השבוע: חתונה לבנה, סך הכל - ספר השבוע: הסיפור שאינו נגמר, מסע באב - מאכל השבוע: חמץ על כל סוגיו
- התחדשות השבוע: בגד לפסח - ציטוט השבוע: "אני עדיין פרווה?"
- אתר השבוע: ynet - סרט \ סדרת השבוע: למצוא את ארץ לעולם לא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הדרכים הידועות בן באתי, שורשים עמוקים בזמן, הדרכים הידועות בן באתי נראות לי אחרת מכאן..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא מאחוריי, בעיקר
אה, ומגן 100 במוזיקה!! - משהו שהרס את השבוע: בגרויות ושאר דברים מעיקים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצלוח את הבגרות בתולדות המוזיקה - ואת השבוע בכלליות - בשלום - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שלום חנוך - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מוזיקה שבוע נפלא!

Walk Two Moons

New member
יש להכניס נושא להודעה

- שיר השבוע (של אביתר): בבית - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - פרח קיר, רות דולורס-וייס - Letter, יהודית רביץ - סיפור מותם של עלמה ועלם. - אלבום השבוע: 'עם הגב לים' - ספר השבוע: עמוס עוז - ארצות התן - מאכל השבוע: העוגה הכי טעימה שאכלתי בחיים, באמאשלי - התחדשות השבוע: כל מיני מתנות יומולדת - ציטוט השבוע: "רגע, ובבנים מותר לכם לנגוע? ולא פוחדים שאולי אתם הומואים?"
- אתר השבוע: פייסבוק - סרט \ סדרת השבוע: ראיתי סרט שקוראים לו 'מצפן הזהב' (אני חושב) אבל אני לגמרי לא ממליץ עליו, להיפך! הוא גרוע! אני ממליץ לכם לנוס על נפשותיכם! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני נופל וקם, נופל וקם, נופל וקם..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת, שבת במושב. - משהו שהרס את השבוע: לא משנה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של מאיר בנאי ביום שלישי. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר אריאל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תהיו מושבניקים!

sivanm82

New member
days of hunger

שיר השבוע (של אביתר):חתונה לבנה - שיר השבוע (כללי):days of hunger-גבע אלון,כשהיית איתי-שלומי שבן - אלבום השבוע:אהבת איש הפח-בועז בנאי - ספר השבוע:- - מאכל השבוע:מה שישD: - התחדשות השבוע:- - ציטוט השבוע:"שחכתי שאני סנילית" - אתר השבוע:פייסבוק, תפוז - סרט \ סדרת השבוע:-- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):Now that you're mine, We'll find a way Of chasing the sun - אמוטיקון השבוע:- - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של שלומי שבן
- משהו שהרס את השבוע:- - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא השבוע אבל אני בהחלט מחכה ל-5.5 !! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):שלומי שבן, גבע אלון,אואזיס - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):מוזיקה

TEENAGER1

New member
אפשר להצטרף לפולחן האישיות?../images/Emo3.gif גבעעע../images/Emo99.gif

שבוע טו-אוב!

שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור שיר השבוע (כללי): you - switchfoot אלבום השבוע: you must believe in spring- bill evens ספר השבוע: חומר לבגרות בתושב"ע..=( מאכל השבוע: ארטיק פרווה שמחלקים לקינוח בסופי חתונות=) התחדשות השבוע: גיס ממש חמוד ואחות נשואה
ציטוט השבוע: יהיה בסדררר אתר השבוע: תפוז משפט השבוע: "שמח תשמח רעים רעים אהובים..." אמוטיקון השבוע:
כי זה מזכיר לי את הזר של הכלה... משהו שעשה לכם את השבוע: החתונה!! משהו שהרס את השבוע: מה כבר יכול להרוס שבוע שבו גם עוברים טסט, גם סוגרים סופית ש"ל וגם לקינוח אחות מתחתנת? .
שומדבר, באמת. אפילו המחשבות הרעות.. משהו שאתם מחכים לו השבוע: אוף, כלום. שונאת לנקות!!!!!! תמונה: נו אתם כבר מכירים אותי, אני בחיים לא שמה תמונה... המלצה על אמן: אלה פיצ'גראלד. פעם חשבתי שהיא שייכת רק לחורף, מסתבר שגם לאביב...:) המלצה על משהו: לא לדחות דברים למחר, כמו שאני תמיד עושה...זה מבאס! חג כשר ושמח! ולהיזהר עם המצות.....

TEENAGER1

New member
היי, מזל טוב!!

איזה יופי
ואם מותר לשאול - איפה סגרת שירות? (אם זה לא לכאן - אפשר במסרים)

למעלה