• פותח הנושא 20002
  • פורסם בתאריך

20002

New member
../images/Emo91.gif

איזה דרכים מהירים יש לי בתור אמא להרגיש שבני לא נוגע בהרואין?

אני מגיבה בתור אמא של...

דווקא הרואין?? ככה: שקרים, התעלמות מהבית, עישונים מורחבים, רזון בתקופה קצרה, דברים שנעלמים בבית, שיחות טלפון קצרות רבות, שינוי בהתנהגות בצורה בולטת - דבר שנרקומנים מנסים להסתיר - או שינה מרובה, או רעב - כאילו שאין תחתית - או עצבנות. וכסף... כסף שיש ואת לא יודעת מאיפה, קניית דברים מעבר לרמה הרגילה בבית (זה במידה שסוחר) בכל אופן... אם בכל זאת תרצי... אני לרשותך עם מעט הידע ה"מלומדת" אבל עם המון ניסיון - אל תקבלי זאת כמתגאה. מסר אישי אלי ואני מיד אהיה איתך בקשר. מחזיקה לך ידיים ומחבקת גלית

קשכפית

New member
מצאתי אינפורמציה שיכולה לעזור לך

כנסי לקישור המצורף, זהוא אתר שמפרט את סוגי הסמים וההשפעות והסימנים שלהם (בעברית) והערה קטנה שנוגעת להודעה שאלילה השאירה לך, אלילה: אישונים מורחבים זה עקב שימוש בסמים כמו קוקאין, אקסטזי, טריפים וסמים מעוררים/ממריצים שכאלה. הרואין להבדיל, שיך למשפחת הסמים ההופיאטים (שמופקים מצמח הפרג) וסמים אלה דווקא גורמים לצימצום האישונים לקטן קטן כמו סיכות. מקווה שהחשדות שלך לא נכונות הלוואי. לילה טוב

וואלה תודה רבה קשכה

אם יום עובר בלי ללמוד משהו חדש... סימן שהיום בוזבז.
שיהיה סוף שבוע מלא
,
גלית

tiger

New member
אני לימדתי אותה את כל מה שהיא יודעת

ואני מניח שלא מגיע לי על זה הרבה תודות...אולי הרבה מכות? אבל אני שמח ליראות אותה מישתמשת כל כך יפה במידע שהיא צברה,תלמידה חכמה שלי...קשכפינה

למעלה