UnkleJam

dune d

New member
../images/Emo91.gif UnkleJam

כבר יצא לי להזכיר את החבר'ה האלו כאן לפני כמה שבועות. הם פרצו לתודעה שלי עם הסינגל הנפלא שלהם Love Ya שעדין נתחן אצלי בפליליסט. החבר'ה האנגלים האלו עושים בעצם סיגנון שהם קוראים לו אלקטרו-סול, ממש כמו נארלס בארקלי ,ולא נופלים מנארלס לדעתי. לאחרונה הם הוציאו פרומו של חמישה שירים מתוך האלבום שלהם. בפרומו אפשר לשמוע קצת יותר את החומרים שלהם ובהחלט יש על מה לשבת כאן. אני ממש מבסוט מהחומרים הללו, השילוב שהם עושים בין הסיגנונות הוא פשוט מעולה!!! אין מילה אחרת לדעתי. בין עם זה Cry המעולה או What Am I Fighting For? בעל הביט האלטרוני המעולה. אני ממליץ בחום על הפרומו הזה ועל ההרכב הזה שעוד ידובר כאן לדעתי במהלך השנה הקרובה.

הקליפ החדש של יאנג באק

אחד הבאנגרים הגדולים של השנים האחרונות, שיר בומבסטי ופלואו מגניב ומיוחד של באק. גם שונאי פידי סנט וג'י יוניט יכולים להתחבר לזה. כדאי לראות

Big Pun

רק השבוע גיליתי שהוא צילם קליפ לשיר שהכי אהבתי שלו - You Came Up - יחד עם נוריאגה האהבל ("מה? מה??") בקלות הקליפ הכי מגניב ומצחיק שלו. מעניין אם הוא קפץ מהגג של הבניין בעצמו... כאן

volatile

New member
ביג פאן מלך

כל capital punishment מדהים. אלבום קלאסי שזה לפחות מדי הערכה.

מה אתה מדבר?

זוכה להמון הערכה מהמבקרים וגם מכר פלטינה יותר מזה? אני אישית חושב שהאלבום הוא ככה-ככה. לא מדהים כמו שעשו ממנו (למרות שפאן ראפר ענק).

volatile

New member
צפוי שתגיד את זה

כי זה צליל ניו יורק מאוד אבל המפיקים הכי טובים הפיקו. לי אין קטע אחד שלא נשמע כאן טוב. פאן פשוט מדהים פה. אין ראפר עם פלואו כזה וסכמות חריזה כאלה. אחד מהאלבומים האהובים עלי ביותר בהיפ-הופ.

בון ת'אגז חדש עם אייקון

אחד ההרכבים האהובים עליי (מינוס ביזי בון הנרקומן שנבעט החוצה) בשיתוף פעולה עם אחד הזמרים שאני הכי מתעב. יצא דווקא נחמד. הנה הוידאו המצוין, נראה לי שהם חוזרים חזק למיינסטרים השנה.

נכון שעברו שנים מאז שראו אותם

במצעדים אבל זה לא שהם נעלמו... כמעט בכל שנה יצא איזהשהו פרוייקט הקשור להרכב.

יצא\יוצא להם אלבום חדש או משהו?

כי שמעתי עוד שני שירים שלחהם לא מזמן,משהו די חדש אני חושב. When The Thugs Come Out (prod. by Swizz Beatz) ועוד איזה שיר..

למעלה