Triangle- תיקים באפלה

LoLo16

New member
../images/Emo91.gif Triangle- תיקים באפלה

היום משודר הפרק של תיקים באפלה שלפי דעתי הוא גאוני, והצליח ב-45 דקות לתת לי כל כך הרבה השראה... הפרק מורכב מכמה ONE SHOTים מופלאים, ואני אשמח לשמוע את דעת המומחים על הפרק
הערב, STAR WORLD, 22:30

dudil

New member
כלומר קטע אחד של נאמר 30 דקות

בלי הפסקה? איך רואים את זה בסרט? איך אתה יודע שלא צילמו 8 קטעים וחיברו אותם SEEMLESS בעריכה?

OrlyNL

New member
אומנם לא 30 דקות

אבל בהחלט יכולים להיות שוטים יחידים שנמשכים מספר דקות. סצינת הפתיחה של הסרט "עיני נחש" עם ניקולס קייג' צולמה בשוט אחד והיא נמשכת בסביבות 12 דקות בריאן דה פלמה, הבמאי, סיפר שהשוט הזה היה כרוך בהרבה אירגון מקדים וכמובן הרבה חזרות.

xLoVer

New member
אני חושב אבל לא בטוח שהבנתי תטכניקה

בסרטים הספציפים ששודרו אתמול שמתי לב שיש הרבה הצללות בשוטים שלהם וכנראה הם מנצלים סוף של שוט שחור/חשוך והתחלה של שוט שחור כמעבר חלק ובלתי מורגש התאורה הייתה מיוחדת אני מאמין שזה היה הרעיון לחיבור חוץ מזה הצילום היה |מדהים|
הזריזות והרפלקסים של הצלם מדהימים וגם יש לו לזכור הרבה תנועות בע"פ

GGOODD

New member
זו בהחלט שיטה...

אבל ישנם יוצרים רבים שבאמת עושים קטעים ארוכים ואיכותיים של oneשוט פשוט בעזרת הצבת כל השחקנים על הסט והרבה חזרות כמו שנאמר בהודעה קודמת ומה שיוצא בסוף זה סצינות מרהיבות שמה שיפה בהן זה שהן צולמו בשוט אחד רצוף... לעשות שוט מקצועי כזה זה בהחלט כישרון!

תומשיו

New member
פילוסופיית הONESHOT - דעה...

נכון שניתן לערוך קטעים שיראו כשוט אחד ארוך, אך עצם העשייה הזאת - מבליטה את מקצועיות הבמאי, המפיק, צלם וכל העוסקים במחאכה. זהו האתגר שמבדל את העוסקים במלאכה - מהשר. ובכך גם נאמדת יוקרתם וההערכה אליהם (שמתורגמים למומיטין וכסף...). סתם למי שמתעניין - הקליפ בשחור לבן של כריסטינה אגילרה שיצא לפני כחצי שנה - צולם ע"י צלם צרפתי מפורסם, והוא מצולם בONESHOT - לכאורה זה נראה קליל.......באמת לכאורה - אבל תחשבו, בכמה טייקים מצלמים קליפ, ואיזה תיום ציפיות צריך להיות בין כל העוסקים במלאכה... לילה טוב...........

OrlyNL

New member
ואם כבר מדברים על קליפים

יש את הקליפ הידוע של קולדפליי שמצולם כולו בשוט אחד של הסולן הולך על חוף הים. פשוט מדהים!!

Vertigo5

New member
איזה קליפ של קולדפליי?

ואיזה של קריסטינה? חייב לציין גם את הוואן שוטס המרשימים בסרט "החבל" של היטצ'קוק.

למעלה