Symphony Of Love

MidNight Flame

New member
../images/Emo91.gif Symphony Of Love

מועדון הUltrasound והLuna גאים להציג : רייב עצמאות הראשון מיקום - גן הקונגרסים בחיפה לראשונה בצפון הארץ יום רביעי 11.05.05 זה קורה! גולת הכותרת DJ Vic & Symphony Of Love (ויק והתזמורת הפילהרמונית של תל אביב במופע לייב! היכל ענק ומפואר עם במה ענקית שנבנתה במיוחד לאירוע זה שעליה יופיעו ויק ו"סימפונית האהבה". בגן חיצוני תחת כיפת השמיים, בין עצי דקל ומפלי מים, תתרחש המסיבה העברית הגדולה בארץ. DJ Huna מהלונה DJ Amir Dahan מהאולטרהסאונד DJ Omri Silve מהלונה עוד באותו ערב HIP HOP : DJ Nino מהלונה DJ Hay מהאולטרהסאונד בחוץ : מסיבה עברית DJ Mezger מהאולטרהסאונד After Party עם Sub-6 פתיחת השערים ב 23:00 לרכישת כרטיסים במכירה מוקדמת ומוזלת המקנה הנחה משמעותית וכניסה מהירה לאירוע יש להתקשר לתמיר - 054-4241283 לפרטים נוספים - 052-8821450, 052-8716555, 057-7444079

Nofale

New member
בחייך

אתה עושה צחוק ?! אתה בטוח יחצ"ן של זה או משהו בהצלחה .

Nofale

New member
באמת ??!?!

אז בוא תסביר לי בדיוק למה אתה מפרסם מסיבה כל כך מסריחה ?! אללה אחי , זרום .

THE BLACK MAMBA

New member
מתן תדע לך שלמסיבות האלה באות

הבחורות הכי יפות והאנשים הכי מגניבים, כי אלה שמשחקים אותה ערסים לא מגיעים למקומות כאלה. בקשר למוסיקה זה כבר עניין אחר .

Nofale

New member
כן דיברתי על הליין אפ דוקא

ותאמין לי שאני יודע אחי . זה לא בהכרח האנשים הכי מגניבים אבל בחורות יפה אני מאמין יש בשפע

Nofale

New member
ו

גן הקונגרסים ?! זה לא מרכז הקונגרסים ?! ובלונה זה המסיבות הכי מגעילות שיש בארץ אולראסאונד זה בין המועודנים הטובים בצפון...

Spiritus

New member
מגיעים כולם...

אבל מועדונים זה רק בשביל בחורות. אין מצב למצב במסיבת טבע או באיזה מסיבת טראנס.

dr ganga

New member
אני מסכים! ועל המסיבה- איכס הקאתי

(למרות שסאב6 נחמד לי) אני לא אוהב לראות גברים מתחילים עם נשים בטרנס, כי מה שאני אוהב בטרנס זה שאנשים באים נטו בשביל המוזיקה! לא בשביל זיון, לא בשביל להיות כוסית, לא בשביל להתלבש יפה, רק בשביל לרקוד ולשמוע את המוזיקה. ככה שלא ממש איכפת לי אם יש כוסיות במסיבות או לא.

blue pill

New member
איזה עצי דקל ומפלי מים?!

אני מכיר טוב את מרכז הקומגרסים הזה, את כל מסיבות הסיום של בתי הספר בחיפה עושים שם, גם את שלי עשינו שם..... נראה לי שחוץ ממסיבות סיום וכל מיני מופעים מדי פעם אין שם כלום..... וה"גן" הזה זה סתם כמה עצים עם פנסים שמאירים עליהם (כמו בחתונות עם חופה בחוץ), מקום נחמד לעשות הפסקת סיגריה באמצע מסיבת הסיום, לא מקום לארגן בו מסיבה.....

MidNight Flame

New member
שמע, זה מה שהם הבטיחו...

ו70 שקל למסיבה כזו אגב (מכירה מוקדמת) נשמע לי לגיטימי.

blue pill

New member
זה מאוד לגיטימי.....

ואולי הם הולכים להרים משהו יפה, אבל אני אישית לא הייתי בא למסיבה עם היפ הופ וכל מיני דברים שאני לא מכיר.... ומרכז הקונגרסים זה לא מקום למסיבות.... ותקווה שלא הרבה אנשים יבואו מטירה (שמאוד קרובה לשם והרבה קווקזים שמחפשים מכות מסתובבים בקניון חיפה הסמוך).....

Nofale

New member
תאמין לי שלא רק קווזים..

יש שמה מכל הגוונים המגעילים ...

למעלה