Jezebel Woman
New member
../images/Emo91.gif RHCP- One Hot Minute
הי. הנה עוד המלצה. Red Hot Chili Peppers- One Hot Minute אני שומעת את הדיסק הנ"ל ברגעים אלו ושוב- נוסטלגיה נוסח 1995. רבים יגידו שזה לא הכי טוב של RHCP אבל זה העיקרי שאני חרשתי שלהם. אחד השירים המג-ניבים לדעתי זה- Pea. אבל בחרתי לצטט דווקא את הלהיטון "החברים שלי". לכו תשמעו את שניהם לפחות. [ניקי- תקלטי אני ממליצה כאן על להיט חרוש. את יכולה להשתמש בזה נגדי אח"כ
] תקראו את המיליםגם אם אתם מכירים את השיר. לפעמים מזדהים מחדש... My Friends My friends are so depressed I feel the question Of your loneliness Confide..., 'cause I'll be on your side You know I will, you know I will X Girlfriend called me up Alone and desperate On the prison phone They want... to give her 7 years For being sad I love all of you Hurt by the cold So hard and lonely too When you don't know yourself My friends are so distressed And standing on The brink of emptiness No words... I know of to express This emptiness Imagine me taught by tragedy Release is peace I heard a little girl And what she said Was something beautiful To give... your love No matter what
הי. הנה עוד המלצה. Red Hot Chili Peppers- One Hot Minute אני שומעת את הדיסק הנ"ל ברגעים אלו ושוב- נוסטלגיה נוסח 1995. רבים יגידו שזה לא הכי טוב של RHCP אבל זה העיקרי שאני חרשתי שלהם. אחד השירים המג-ניבים לדעתי זה- Pea. אבל בחרתי לצטט דווקא את הלהיטון "החברים שלי". לכו תשמעו את שניהם לפחות. [ניקי- תקלטי אני ממליצה כאן על להיט חרוש. את יכולה להשתמש בזה נגדי אח"כ