RHCP- One Hot Minute

Jezebel Woman

New member
../images/Emo91.gif RHCP- One Hot Minute

הי. הנה עוד המלצה. Red Hot Chili Peppers- One Hot Minute אני שומעת את הדיסק הנ"ל ברגעים אלו ושוב- נוסטלגיה נוסח 1995. רבים יגידו שזה לא הכי טוב של RHCP אבל זה העיקרי שאני חרשתי שלהם. אחד השירים המג-ניבים לדעתי זה- Pea. אבל בחרתי לצטט דווקא את הלהיטון "החברים שלי". לכו תשמעו את שניהם לפחות. [ניקי- תקלטי אני ממליצה כאן על להיט חרוש. את יכולה להשתמש בזה נגדי אח"כ
] תקראו את המיליםגם אם אתם מכירים את השיר. לפעמים מזדהים מחדש... My Friends My friends are so depressed I feel the question Of your loneliness Confide..., 'cause I'll be on your side You know I will, you know I will X Girlfriend called me up Alone and desperate On the prison phone They want... to give her 7 years For being sad I love all of you Hurt by the cold So hard and lonely too When you don't know yourself My friends are so distressed And standing on The brink of emptiness No words... I know of to express This emptiness Imagine me taught by tragedy Release is peace I heard a little girl And what she said Was something beautiful To give... your love No matter what

eyalfein

New member
Pea שיר מסטול לגמרי

אבל בניגוד לקורט וליין, נראה לי שאנטוני היה נכנס רק לסרטים טובים.

o0O0o

New member
אבל 1big mob הוא שיר ממש טוב..

מה אנחנו מדברים על רד הם בכלל לא גראנג

הו, בדיוק בזמן

חשבתי גם לכתוב על אלבום שלהם כי הייתה לי תקופת צ'ילי פפרז ענקית בזמן האחרון
! זה באמת אלבום מעולה והשיר שאני באמת הכי אוהבת משם זה pea. השיר my friends הוא הראשון של הצ'ילי פפרז שהכרתי בחיים ולכן הוא לנצח יהיה זה שאני מזהה איתם. הו ילדותנו הרחוקה

כן זה דיסק מעולה אבל....

אני חושבת שהדיסק שלהם- blood sugar sex magik (כן בכוונה זה עם-k) יותר טוב מ-one hot minute גם לי הייתה תקופת צ'ילי פפרז בחיים,ויש לי את רוב הדיסקים שלהם. אני פשוט לא אוהבת את התקופה הזאת שלהם עם הגיטריסט דייב נאבארו(מ-janes addiction).הוא גיטריסט טוב אבל הוא פשוט לא מתאים לפפרז. ולדעתי מהשירים ה'שקטים' שלהם,שכוללים את-my friends הנ"ל,אין ספק לדעתי שהשיר הכי טוב הוא-under the bridge מישהו מסכים איתי?

call me a dog

New member
אמממ...

כמה דברים- אחד הדברים שלא הבנתי פה, זה הקטע שאמרתם שפי זה שיר ענק.. זה סתם אילתור דבילי שהם כנראה נדלקו עליו ושמו אותו באלבום... כן, השיר גרם לי לשכב על הריצפה בפעם הראשונה ששמעתי אותו.. אבל ענק, הוא לא דבר שני, הוט מינוט זה דיסק אדיר, הוא למעשה הראשון של הפפרז שקניתי.. מעורר השראה.. האמת שבנדוד שלי הכריח אותי לקנות דיסק שלהם כשהייתי עוד ילד קטן והלכתי ל"לאב סונג" חנות נוסטלגית בהוד-השרון.. וראיתי את הציור על הדיסק, אני מודה טיפשות, אז קניתי אותו בגלל הציור :) טוב נו, הייתי ילד קטן אז.. אח"כ יותר מאוחר שמעתי את הדיסק וממש אהבתי את הסגנון שלהם אז קניתי את בלאד שוגר.. ומשם הלאה :) הם באמת אחלה להקה, להקה שתרמה ולהקה שאני אישית מאוד מאוד מעריך ובקשר לאנדר דה ברידג', זה שיר גאוני בהחלט, אבל זה בדיוק כמו אלייב או סמלס לייק טין ספיריט או בלאק הול סאן.. זה פאקינג חרוש!!! מסכימים?

או קיי אתה צודק בזה

שאנדר דה ברידג' זה שיר חרוש לגמרי.אני מוגה.וכמו שאמרת שיר גאוני בנוסף להכל. גם אני אישית מאוד מעריכה את הצ'ילי פפרז,כי הם באמת תרמו המון לרוק האמריקאני ובכלל.והם באמת להקה מעולה,עם סולןמעולה ובאסיסט ענק.ואל תשכחו את הקשר הישראלי שלהם...הלל סלובאק,הגיטריסט הישראלי הענק שמת ממנת יתר, היה בפפרז מתחילת דרכם עד 1988,שזה השנה שהוא סיים את חייו,ובצער. הפפרז להקה טובה מאוד ואיכותית,אבל כמו כל להקה טובה,היא נהרסת בסופו של דבר ומתחילה להתמחסר ולמחזר.(ע"ע פרל ג'אם). ושאלה.אמרת שקנית באיזה חנות בהוד השרון... אתה מהוד השרון?

Jezebel Woman

New member
הנדריקסית- יש לך טעות מהותית לדעתי.

נראה לי שאחת מהאשמות הכ גדולות שאנשים מתבאסים על פרל ג'אם זה בדיוק זה שהם *לא* מתמסחרים ומתמחזרים. כאילו- הם לא עושים עוד TEN למרות שכולם רוצים, והם לא עשו קליפים עד השנה- למרות שכולם רוצים... אין לי בעייה שתגידי שהם נהרסו עם הזמן, הרבה אנשים חושבים ככה...זה עניין של טעם. אבל! אני ממש לא מוכנה שתגידי שהם מתמסחרים וממחזרים כי זה הדבר האחרון שהם עושים!! כל דיסק שלהם זה סוג אחר של מוסיקה... No Code לא דומה בכלל ל- Riot Act ולא ל- Vitalogy ואף אחד מהנ"ל לא דומה בכלל ל- TEN. אז על מה את מדברת? וגם אולי את לא יודעת מה פירוש המילה להתמסחר. אז בואי אני אגיד לך- לפרסם מוצרים, למכור שטויות להופיע כל שנייה ב- MTV ולנצל את המעריצים וקהל המקשיבים עד לאגורה האחרונה תוך כדי התפשרות על רמת המוסיקה. יש רבים שיגידו שהאיכות של המוסיקה של פרל ג'אם ירדה. (לא אני). אבל רק שתדעי, שמבחינת פרל ג'אם זה לא ככה- הם עדיין נותנים את הנשמה שלהם ומשתדלים להשקיע במוסיקה בצורה יצירתית ולשמור על חופש אמנותי בלי שחברת התקליטים אומרת להם מה לעשות. חברות התקליטים אומרות ללהקות שלהם: תמסחרו! תמחזרו! אני רוצה לראות שאת מראה לי איך פרל ג'אם עשו את זה. אל תגידי שטויות שאין להם קשר למציאות. אם את מצליחה לבסס את הטענה המשפילה הזו אז זה הגיוני. אבל סתם להשמיץ זה לא ילך. יאללה. ותחשבי על זה
Jezebel Woman

Jam Head

New member
מה ?!?!?!?!

איך את יכולה להגיד דבר כמו - פרל ג'ם ממחזרים ?? שמעת עוד דיסקים שלהם חוץ מ- טן שאת מזיינת ת'שכל ככה ? ומשווה אותם ללהקה לא איכותית כמו הצי'לי פפרס ???

מה אתם מתנפלים עלי?..

רק אמרתי את דעתי,לא יותר. כמו שזכותכם להביע דעה,גם זכותי. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני נורא אוהבת ומעריכה את פרל ג'אם. וכן ג'אם האד,שמעתי את כל הדיסקים שלהם,מטאן ועד ריוט אקט. והצעה.תירגע,מה אתה מתנפל עלי?אני לא מזיינת שום שכל,זה התפקיד שלך. ואתם מוכנים להגיד לי מה הקשר בין זה שכל הדיסקים שלהם שונים לבין זה שהם התמסחרו?כי אני לא מוצאת. בכל מקרה,לדעתי המקרה של הצ'ילי פפרס ושל פרל ג'אם דומה. שני להקות איכותיות וטובות,נהרסו.(זאת דעה להזכירכם,אל תתנפלו)

Jezebel Woman

New member
תגובה.. מיסחור, מיחזור ושמיחזור

הי ובכן, את האשמת את פרל ג'אם בשני דברים הראשון הוא מיחזור והשני הוא במיסחור. את טוענת שאת לא מבינה מה הקשר בין זה שהאלבומים שלהם שונים ובין מה שאת אמרת. אז הקשר הוא כזה- כשאת טוענת שהלהקה ממחזרת את החומר שלה את טוענת שהם עושים כל הזמן את אותם שירים. מיחזור זה אומר לקחת משהו שקיים ולייצר אותו שוב. מובן? ולכן אנו מתרעמים שזה קשה להאמין שפרל ג'אם עושים את זה. כי כולם מחכים שבעים שנה שיהיה עוד TEN והם לא עושים אותו שוב. במילים אחרות- פרל ג'א מייצרים כל פעם מוזיקה שונה. ולא ממחזרים. כלומר- *לא* לוקחים את אותו השיר ועושים גרסה אחרת שלו. שזה דבר ידוע ופופלרי וקיים בתעשיית המוסיקה. דבר שני, בקשר למיסחור- אני אמרתי, אבל אני יכולה להגיד שוב- מיסחור זה אומר שמוכרים דברים, שמתפרסמים כל הזמן, שמופעים ב MTV ועושים מסעות פרסום נרחבים - שזה רוב הלהקות בעולם עושות. ויותר מזה- במובן השלילי של המילה- מיסחור קיצוני זה אומר שהלהקה תעשה כל דבר בשביל כסף ובשביל להיות מפורסמים אפילו אם זה מתנגש באידאלים ובחופש האמנות שלהם. עכשיו- ממש לא משנה לי אם את אוהבת או לא את פרל ג'אם, נחמד לדעת שאת מעריכה אותם. אבל את לא יכולה להגיד "לדעתי הם ממחזרים וממוסחרים וביי". מותר לך לחשוב ככה, אבל אם את רוצה להיות משכנעת ושלא נחשוב שאין לך מושג ושאת סתם אומרת דברים בלי לדעת על מה את מדברת, אני ממליצה בחום שתסבירי באיזה אופן הם ממוסחרים או ממוחזרים. כי זה *ממממש* לא ברור ולא נראה הגיוני. ידע בסיסי על פרל ג'אם יוכיח לך בדיוק ההפך, אלא אם מסתירים ממני קונספירציה ענקית, שזה תמיד ייתכן, אבל את לא הראת שום התקדמות בלחשוף קונספירציה שכזו. מקווה שתעני בצורה רלוונטית ולא תתחילי להתגונן או משהו כזה. פשוט תסבירי למה התכוונת שאמרת את מה שאמרת. זה רק יעזור. ואני מסכימה, יחד עם הממווון אנשים שרד הוט צ'ילי פפרז עושים מוסיקה פחות איכותי ככל שהשנים עוברות. עצוב וידוע. אבל גם הם- לא ממוחזרים, לדעתי. הם תמיד היו ממוסחרים, זה לא יעליב אותם אם יגידו להם את זה. זה הולך יחד עם האופי שלהם. הם ממוסחרים מבחינת פרסום וכאלה- ועד לפני כמה שנים הם לא היו ממוסחרים מבחינת התפשרות על איכות המוסיקה שלהם.. אבל מה לעשות- קשה להיות אומן מוצלח ומחדש כל הזמן. אז הם עושים מה שהם מסוגלים לעשות היום. וביננו זה עדיין עדיף על כלמיני להקות אחרות. זהו. ביי

או קיי אז ככה...

אני לא חושבת שאני צריכה להסביר שום דבר. את צודקת בזה שאני צריכה להסביר את הדברים שאמרתי,כדי שהם יקבלו הגיון,אבל אני בנאדם שלא אוהב להכנס לפרטים,להסביר ולהתקע על כל דבר קטן. אני אמרתי מה שאני חושבת,וגם את. אם אני חושבת שפרל ג'אם התמסחרו,ואת להפך,אז אני מכבדת את הדעה שלך. ואני יודעת מה זה מיחזור ומיסחור לא פחות טוב ממך. אבל אני לא אומרת שאת צודקת,בדיוק כמו זה שאת אומרת שאני טועה בדעתי. אני פשוט אמרתי את שלי.פרל ג'אם התמסחרו עם הזמן.זהו.בלי הסברים.רק דעה. ואת נהנית (או לא,אני לא יודעת) לפרט ולהסביר הכל.אני לא אומרת לך להפסיק,אבל אני פשוט לא כזאת. אני אגיד משהו אחרון לסיום,שאני בטוחה שאת יודעת,אבל רק להזכיר- אין כזה דבר דעה לא נכונה.יש עובדות לא נכונות,אבל דעה זה דעה,ועובדה זאת עובדה.נכון זה לא קשה להבין? ול-call me a dog הייתר וצה לדעת מתי גרת בהוד השרון ואיפה? כי אני גרה שם כיום. עיר נחמדה.משעממת,אבל נחמדה.אתה לא חושב? ואכן,הנדריקס היה אחלה של בנאדם ואחלה של גיטריסט.

Jezebel Woman

New member
בסדר. הבנתי.

אני מסכימה איתך שעל דעות אין מה להתווכח. אבל אני לא יכולה לקחת אותם ברצינות. וכולם יוצאים מבסוטים. אל תקחי את זה קשה. זה לא שווה את זה. את לא חייבת לי הסברים מן הסתם.. את לא רוצה להכנס לפרטים וזה, סבבה. אין בעייה. אני רק שאלתי, למקרה שיש לך הסבר שכזה, אז רציתי לדעת אותו, כדי לדעת אם אני צריכה להתייחס לזה ברצינות. כנראה שלא. יאללה תמשיכי לשמוע הנדריקס ולהעריך את פרל ג'אם. השאר לא חשוב. ביי

למעלה