Phat Kat - Carte Blanche

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo91.gif Phat Kat - Carte Blanche

פאט קאט הוא אחד מחלוצי ההיפ-הופ בדטרויט, והיה שם עם ג'יי דילה לפני שמישהו שמע על אמינם, סלאם ווילג' ורויס דה 59. הוא ודילה הקימו הרכב בשם First Down, וב-94 גורו ופרימו עזרו להם להשיג עסקה בלייבל על סמך שיר אחד ("Front Street"). בסופו של דבר אותו לייבל התמזג עם חברת תקליטים גדולה והפרוייקט שלהם נפל בין הכיסאות. את אלבומו הראשון, Undeniable, הוא הוציא רק ב-2004, אבל הוא זכה להתעלמות לא מוצדקת אפילו במחתרת. באלבום החדש שלו הוא מארח פחות או יותר את אותם האמנים שאירח באלבומו הראשון. חוץ מג'יי דילה שהפיק חמישה טראקים מפציצים, גם בלאק מילק, לו אני קורא היורש של המפיק המנוח, ו-Young RJ (עובד בעיקר עם סלאם ווילג') עושים עבודה מצוינת. האמת שכל הניימדרופינג הזה מיותר, פאט קאט הוא האיש המרכזי כאן. אמסי חזק מאוד. תקראו את הראיון שלו ב-allhiphop. הנה טעימה מעולה מהאלבום כדי שתקבלו מושג כלשהו: (Cold Steel ft. Elzhi (Prod. by J Dilla (קליק ימני + שמירת יעד בשם) הטראקליסט המלא: 1. Nasty Ain’t It? 2. Get It Started 3. My Old Label 4. Cold Steel feat. Elzhi 5. Danger feat. T3, Black Milk 6. Pressure feat. Truth Hurts 7. Lovely feat. Melanie Rutherford 8. Cash Em Out feat. Loe Louis 9. Game Time 10. Survival Kit 11. Nightmare feat. Guilty Simpson 12. Hard Enuff feat. Fat Ray 13. True Story Pt. 2 14. Don’t Nobody Care About Us היציאה הרשמית שלו היא ב-24 לחודש, אבל יש לי פרומו (מלא ומלוכלך) למי שמעוניין.

Pootie Tang

New member
מטורף מאוד...

כאלה אמסיז אני אוהב... עם נוכחות. תרגיש חופשי לשלוח לי את הפרומו המלא והמלוכלך הזה שיש לך.

esvee

New member
great mc

(no hebrew fonts on this comp.) damn good song, very tight mc. jay dee first started out producing for him before slum village fantastic vol.1 dropped. check the "phat kat song" @ the Welcome 2 Detroit EP, that's some serious hip hop. respect for bringing this up.

KOOL MIC

New member
נחמד...אבל בלאק מילק רחוק

מהרמה של דילה למרות שהוא מנסה לחקות אותו אבל עדין לא ברמה שלו

למעלה