missing מחר!

kerry cordano

New member
../images/Emo91.gifmissing מחר!../images/Emo135.gif

מחר ישודר הפרק MISSING בערוץ 10 כאמור זה עונה 10 פרק 9 Gallant's sister is in town and Pratt hits it off with her. Corday is the only one that Romano's memorial service. Alex steals a severed finger and later goes missing, turning up at County to see Luka. Luka and Sam share a moment. Neela treats two Amish kids who were injured on a sojourn into the city.

lightanddark

New member
אני לא יודעת אם שמתם לב לזה...

אבל נכון יש לה טרשת עורקים שזה שיפור גדול מהשיתוק מוחין שהיה לה בעונה שמינית! להזכירכם: גלאנט אומר את זה לאבי לוקה וסוזן ב"שקרים וסודות"

נועה167

New member
-->../images/Emo58.gif

פרק שאני זוכרת דווקא!רק ליזי מגיעה לטקס זיכרון של רומנו... עצוב!! קצת כבוד!! לוקה וסאם לא כזה מעניינים כזוג,פעם עניינו עכשיו כבר לא והמבין יבין. וגם הסיפור עם האיימישים נחמד. פרק נחמד

E R 4ever

New member
שירה אני אוהבת אותך../images/Emo25.gif

כבר הכנתי תזכורת למחר (יום שישי)
מזל שהזכרת לי

kerry cordano

New member
../images/Emo99.gifגם אני אוהבת אותך...

אבל לא הסכמנו שנשאיר את זה בסוד??

אמא'לה ../images/Emo2.gif

האליי. מה קרה לה? היא תמיד הייתה מלאה ועכשיו היא כזאת רזה ושדופה
זה פשוט מפחיד!
היא חולה או משהו כזה? או שסתם עשתה דיאטה רצחנית? בכל אופן, פרק יפה. כולם מגעילים שלא באו להלוויה של רומנו, אבל טוב
אני אוהבת את סם והילד שלה.

elena20

New member
אני מתגעגעת לרומנו../images/Emo7.gif איזה

מגעילים שלא באו להלוויה שלו..... פרק נחמד, לוקה כל כך מדהים
איך הוא עזר לסם עם הבן שלה.

הילה הץ

New member
פרק נחמד

אני חושבת שזה הפרק הראשון העונה שבאמת אהבתי, סם ובעיקר הילד שלה חמודים וגם לוקה, כמובן. והליי באמת נראת חולה.

אעעעעעע../images/Emo7.gif../images/Emo104.gif

למה לעזאזל עשו הכותבים: 1. שרומנו ימות ע"י מסוק אחרי שמסוק חתך לו ת'יד. 2. ושלאף אחד לא איכפת מרומנו חוץ מאליזבת(מה שגורם לי לחבב אותה- שימו
ואף אחד לא בא לטקס אזכרה שלו, פשוט עצוב
) חוץ מזה אין לי מה להגיד פרק רגיל, בסוף שנילה שיכורה זה ממש משעשע
ואיכס סם ולוקה.
וזהו.

למעלה