peachy

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif

יש לכם הצעות איפה אפשר להיות בשמחת תורה? (חוץ מבית הכנסת) בשביל ההקפות וכל השאר.. תודה מראש!!!

jewboy

New member
להיות

בבית ליד המחשב או מול הטלוויזיה או לבלות באיזשהוא מקום

לא מצחיק...

זה תלוי איפה את גרה.. וגם למה את מתכוונת? מה את רוצה לעשות? אבל בכל מקרה במוצאי החג יש כמעט בכל מקום הקפות שניות אז לשם כדאי ללכת..

jewboy

New member
בטח

שזה לא מצחיק אבל לפי השאלה מה היית עונה? אדרבה אם רואים שמישהוא/י עונה כך צריכים לחזק אותו/ה אולי אין לה/ו מושג אחר/ת thik twice חג שמח א גוט קוויטל

yagel6

New member
אתם יכולים להגיע לפרדסיה

שם אני אהיה אם עוד חבריי ויהיה שמח

נחשו

New member
לגבי הושענא רבה

בס"ד אני מתכון לסוע לישיבת רמת גן
זו ישיבה ברוח חסידית
,ויש להם תוכנית לכל הלילה הבנתי שיש מקום גם לנשים אם מישהו רוצה פרטים שיכתוב חג שמח

אני בר

New member
אני רוצה פרטים!!

ובכלל, על מפגשים מהסוג הזה....זה יכול להיות נהדר כי אני לא לגמרי מתמצאת...

נחשו

New member
כמה פרטים ...../images/Emo63.gif

בס"ד אם תכתבי באיזה אזור בארץ נוח לך ,אני ינסה לחשוב על משהו בינתים אולי תוכלי למצוא עניין באתר הזה (זה גישה די שונה מברסלב )

אני בר

New member
אזור חיפה .....

וגם ת"א מתקבל על הדעת,לכל מפגש או אירוע שהוא שאתם יודעים עליו -אשמח אם יידעו אותי גם. ובקשר למפגש שאתה הולך אליו היום או מחר ברמת גן רציתי לדעת מתי ואיפה, טוב, נו, זה בטח כבר מאוחר מדי.

נחשו

New member
אין יאוש בעולם כלל...

בס"ד נכון המפגש היה כבר ביום חמישי ,חבל שפיספסת
בכל מקרא ,אם תלחצי על האפשרות "לוחות" שנמצאת בדף הזה למעלה תראי רשימה של שיעורים ברחבי הארץ כולל תל אביב וחיפה . (יש שם שני עמודים) באתר "ראש יהודי" יש גם רשימה של שעורים מענינים בתל אביב קצת בסיגנון שונה מברסלב ,מומלץ http://www.rosh-yehudi.co.il/ ובנוסף לזאת הרי מספר טלפון של בחורה מתל אביב שמכירה את הפעילויות בעיר ותשמח ליעץ לך ,מה גם שהיא מענינת בפני עצמה , ואולי תוכל לכוון אותך לכיוון שאת מחפשת כנרת - 6183591- 03 (תגידי לה שדרך יפעת הגעת אליה ) אני שמח מאוד לעזור
ומקווה שכל המידע הזה לא יבלבל אותך , ותמצאי את מה שאת מחפשת

אני בר

New member
יו ......המון תודה!!

מאד עזרת לי....אתה איש מצויין!נו טוב, אכן אין יאוש בעולם כלל......

למעלה