מוווווּמלץ בחום... דיסק האוסף של הקורס, ורק ב-50 ש"ח ₪...!
ע עוגייה New member 16/12/01 #1 ../images/Emo91.gif ../images/Emo91.gif מוווווּמלץ בחום... דיסק האוסף של הקורס, ורק ב-50 ש"ח ₪...!
E epitaph New member 17/12/01 #3 את ממש דורשת צומי... מאחר ולא הבאת מידע שמחדש משהו או שימושי אז לא ממש ראיתי צורך להגיב,מעניין אם גם השאר עשו את זה מאותה סיבה כמוני...
את ממש דורשת צומי... מאחר ולא הבאת מידע שמחדש משהו או שימושי אז לא ממש ראיתי צורך להגיב,מעניין אם גם השאר עשו את זה מאותה סיבה כמוני...
E epitaph New member 18/12/01 #10 יש נחמד ויש נחמד... כשאת כותבת כאילו אנחנו חייבים לך משהו אז די ברור שתקבלי תגובה בהתאם,מה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל...
יש נחמד ויש נחמד... כשאת כותבת כאילו אנחנו חייבים לך משהו אז די ברור שתקבלי תגובה בהתאם,מה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל...
ע עוגייה New member 18/12/01 #7 מממ...מעניין לא זכור לי ששאלתי לדעתכם. אולי זה האלצהיימר שמשתלט עלי. הגיוני שלא.
ה החתלתולה New member 18/12/01 #11 די אל תהיו רעים ../images/Emo31.gif הקורס היא להקה טובה ביותר, יש להם הרבה שירים וזה ענין של טעם אבל אני די אוהבת אותם אבל האמת זה שיש להם כבר אוסף אז די נמאס!!!
די אל תהיו רעים ../images/Emo31.gif הקורס היא להקה טובה ביותר, יש להם הרבה שירים וזה ענין של טעם אבל אני די אוהבת אותם אבל האמת זה שיש להם כבר אוסף אז די נמאס!!!
C Charlotte New member 18/12/01 #12 מה הקטע..... של להוציא אוסף אחרי שלושה אלבומים, כשהחומר שלהם חוזר על עצמו או אפילו נהיה גרוע יותר ויותר? אבל שוב, זה עניין של טעם. ו50 שקל נראה לי זול בצורה חשודה... או שזאת רק אני?
מה הקטע..... של להוציא אוסף אחרי שלושה אלבומים, כשהחומר שלהם חוזר על עצמו או אפילו נהיה גרוע יותר ויותר? אבל שוב, זה עניין של טעם. ו50 שקל נראה לי זול בצורה חשודה... או שזאת רק אני?