katie me

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo9.gif

שלום לכל חובבי קולדפליי. רק בזמן האחרון ממש התאהבתי בלהקה וקניתי את הדיסק האחרון שלהם ונורא נהינתי ממנו,אז עכשיו אני רוצה לקנות את הדיסקים הקודמים שלהם,אבל חסר לי תקציב ובנתיים אני יכולה להרשות לעצמי רק דיסק אחד,אז אתם יכולים להמליץ לי איזה אלבום הכי כדאי לי לקנות בינתיים (בסוף אני אשיג את כולם,אני מקווה...
) תודה מראש לכל מי שיענה

Roy1232

New member
שלומלום מעריצה חדשה! ../images/Emo24.gif

ההמלצה שלי היא על האלבום השני, A rush of blood to the head, ומכמה סיבות: 1. הוא האלבום הכי טוב שלהם (לדעתי
) 2. יש בו שירים מדהימים כמו: In my place Clocks Warning Sign ושיר הנושא... 3. הוא לא אקוסטי ברמות של הראשון, אבל גם לא כבד כמו האחרון... 4. תגידי לי מה התקציב.. יש מצב שתוכלי להשיג את שניהם... או מקסימום קני אחד ואני יכול לשלוח לך את השני (*אני הולך לקבל סקילה על זה כאן
*)... בחירה מצויינת! ותתחדשי על X&Y!

katie me

New member
וואי תודה../images/Emo24.gif

וואלה עכשיו כשאמרת פתאם נזכרתי שיש לי את המבצע הזה לא ממומש ב TOWER RECORDS שאפשר לקחת דיסק בחינם אם קונים 10 או משהו כזה...אז סבבה אולי אני אוכל להשיג שניים! אז A RUSH OF BLOOD הוא טוב,ואיך קוראים לראשון? PARACHUTES? כמה בכלל יש להם אלבומים (סליחה על הבורות
) ושחס וחלילה לא יסקלו אותך,אבל איך אתה יכול לשלוח לי אלבום?

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

אז ככה מבחינת אלבומים: הראשון הוא PARACHUTES השני RUSH OF BLOOD והשלישי X&Y והוא האחרון שהוציאו.. באלבום הבא הם הולכים לשנות סגנון, מקווה שלא לאלקטרוני
לשלוח זה פשוט - אני יכול לשלוח במסן (למרות שייקח קצת זמן), או, אם יש לך GMAIL, לשלוח שני שירים בהודעה באימייל (ויהיה לך מקום בתיבה לקבל את זה).

jony543

New member
לשנות סגנון?

אלקטרוני?!? חס וחלילה אני מתאבד! [רגע, באלקטרוני אתה מתכוון למה שעמר מהכיתה שלנו שומע?] אם כבר שיעברו לרוק רגיל אמיתי ונראה איך הם יהיו שם. יהיה מעניין לשמוע תקול של כריס בסגנון הזה....

ברררר

New member
אהלן, כולם טובים באותה מידה!!

אבל לדעתי כדאי להתחיל עם PARACHUTES בגלל שהוא יותר "קלאסי", והשאר יותר כבדים. אבל מה שאת מעדיפה.

0mroosh

New member
A rush of blood to the head.

אלבום מצויין. מורכב ומיוחד. בשבמיעה ראשונה הוא עצבן אותי נורא והיה מעיק במידה, עם השמיעות, מתמכרים. הוא נפלא,

../images/Emo6.gif

אתה כזה חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד ובא לי נורא לה+!ת פרחת ע5 (ש!!ה פ33ה) רק כד* להרX!ת Xת הXה2ה המ!ש+ת /|\5נ!
, ג'ו שבודקת את השפעת דודו זר על חיי המין של הפינגווינים הירוקים באפריקה.

katie me

New member
אוקיי,תודה לכולם../images/Emo9.gif

אני חושבת שאני אקנה את שניהם,משום מה חשבתי שיש להם יותר מ-3 אלבומים. THANKS

steelwater

New member
ברוכה הבאה!

ובהחלט אם אין תקציב אז קודם תקני את A rush of blood to the head אבל אם יש אז את קתני את שניהם ואלבום של U2 חחח!

למעלה