../images/Emo91.gif../images/Emo9.gif

עכשיו ראיתי ב"יס" את הסרט "לקחת חיים". כל מה שיש לי להגיד זה ווווווווווווווווווואאאאאאאאאאוווווווווווווו. אחד הסרטים הכי טובים שראיתי. אנג'לינה שחקנית ממש מדהימה! ובכלל סרט שכל אחד חייב לראות הוא כלכך לא צפוי וזה עושה את הכל!! ממש אהבתי! נרקיס :)

limors2

Well-known member
לי הוא דווקא היה די צפוי..../images/Emo54.gif

אבל עדיין ממש ממש טוב!!! מיתוס הזונות לא השיגו לי אותו....

כן אבל למשל../images/Emo58.gif

הקטע עם ההריון כמעט ממש הצליח לעבוד עליי. עד שממש 5 שניות לפני שהכל התבהר הבנתי שהיא תכננה הכל. והרוצח אני בכלל חשבתי שזה השודד ההוא שבהתחלה באמת חשבו שהוא הרוצח.

DankaN5

New member
נכון

אני גם חשבתי לקח לי זמן בכלל לקלוט מה שוקרה וגם יש 2 גירסאות לסרט בהתחלה ראיתי את הגרסה הלא מלאה ואחריה את הגרסה המלאה שיש שם יותר סצנות....:) ועדיין לקח לי זמן להבין אחד הסרטים הטובים של אנג'י...!!

mor1212

New member
שששש! יש אנשים שעוד לא ראו ת'סרט!!

אל תכתבו על זה ספוילרים ועל התוכן.. בבקשה

Im The Sun

New member
בהחלט, בשלישיה הפותחת שלה../images/Emo42.gif

זה אחד הסרטים האהובים עליי של אנג'לינה. יחד עם טומב ריידר (1 ו-2- נחשבים כאחד) ונערה בהפרעה!

The Lost Girl17

New member
וואלה טומב ריידר 1+2 חרא של עלילה

זה סרטי הרפתקאות מטופשים כאלה.. ובואו נתערב שזה היה כל כך מדובר ומוצלח עקב זה שאנג'י משחקת את לארה קרופט.. וואלה סרטים מטומטמים לאללה..אהבתי רק ת'נופים בסרט וכמובן את אנג'לינה שהפכה את הסרט למעניין אפילו שהעלילה מפגרת!.. אבל לקחת חיים אחד הסרטים האהובים עליי..בשלישייה הפותחת של כל הזמנים אפילו, לא רק מבין הסרטים של אנג'י.. סרט טווווווב ברמות..זה מהסרטים שמשאירים אותך עם פה פעור אחרי שהם נגמרים.. אני הכי אוהבת.. נערה בהפרעה גם אחד האהובים עליי.. אני פשוט יש לי קטע כזה עם סרטים מטורפים.. אמא שלי תמיד אמרה לי שיותר נמשכתי בעבר לקטע הזה תמיד מאשר לכל הקיטשיות..{למרות שאני גם אוהבת לפעמים קיטשי}

Im The Sun

New member
אני מסכים לגבי טומב ריידר../images/Emo42.gif

דיברתי על משחק בעיקרון, אנג'לינה שיחקה ממש יפה בטומב. עם ההבעות פנים שלה וההמראה והכל...

FIRE GODDESS

New member
טומב ריידר באמת חרא של סרט

אנג'לינה עשתה אותו סרט וואו אבל למרות שהיא שיחקה שם טוב הסרט (סורי) חרא....

Phantomina

New member
זה אכן סרט יפהפה.. ../images/Emo13.gif

אבל אני חושבת שאנג'לינה בכלל לא התאימה להיות טומב ריידר.. לקחו אותה בגלל שאהבו את המראה החיצוני שלה, אבל היא בכלל לא דומה לדמות (לא בקומיקס, ולא במשחק מחשב..) והיא פשוט לא התאימה.. אני חושבת שדווקא הסרט הזה היה אחד החלשים שלה, לא הוציא ממנה את המיטב בכלל. *מתחבאת* P:

¥EleVatioN¥

New member
לא נכון..../images/Emo129.gif

לדעתי את טועה בקשר לטומבריידר. אני מסכימה שהסרט השני היה חלש, אני עדיין טוענת שלא היו צריכים להחליף אתה במאי ואז הכל היה טוב. אבל הראשון היה מהמם לחלוטין. נכון שזה לא ממצא את יכולות המשחק המדהימות שיש לאנג'לינה אבל לדעתי הדמות נורא מתאימה לה באופי, אחרת אני בספק אם היא הייתה לוקחת את התפקיד. היא בעצמה אמרה שהיה לה נורא כייף לעבוד על הסרט בכלל זהיא זכתה לנסוע בכל העולם, לגלות דברים חדשים וזה. חוצמזה שבלי טומבריידר היא לא הייתה מאמצת את מדוקס בכלל. אבל זה כבר לא ממש קשור עכשיו
אע רק עוד דבר אחד אם אני זוכרת נכון הם רצו את סנדרה בולוק...או שזו הייתה מישי אחרת בסגנון לשחק את לארה. אני לא חושבת שהיא הייתה מצליחה כמו אנג'לינה בתפקיד. לא חושבת שזה היה מתאים לה בכלל

Phantomina

New member
:)

היא עשתה דברים מדהימים אולי כחלק מזה.. אבל בתור סרט, בתור מה שהדמות וגם המראה שלה היא לא כל כך התאימה.. אחרי שקראתי את הקומיקס בכלל לא התחבר לי.. לדעתי יש סרטים שמוציאים ממנה הרבה, הרבה יותר.. אבל זה עניין של טעם

mor1212

New member
גם אני חושבת שסנדרה בולוק לא הייתה

מתאימה לתפקיד הזה... אנג'י בול עליו.. אבל בכל זאת הסרט קצת צולע לדעתי..

mor1212

New member
לקחת חיים באמת השאיר אותי ../images/Emo2.gif בהלם!

שלוש שעות שכבתי במיטה בלי לזוז והסתכלתי על התקרה
אני חושבת שהסרטים הכי טוב של אנג'י {שראיתי} היו לקחת חיים, סקיי קפטן {למרות שהיא משחקת שמה קצת, העלילה מעולה והיא פשוט מדהימה שם!} והחיים או משהו כזה... תמיד חמוד לשחק דמות של מישהי רדודה ויהירה שעוברת מהפך

The Lost Girl17

New member
סקיי קפטן???!?!?!?!?!?

אחותי אז את לא ראית את כל הסרטים של אנג'י! סקיי קפטן הסרט הכי ייצווווווווווווווור שראיתי בחיים שלי!!! העלילה מפגרת לגמרי! זה כאילו בואו סתם נעשה סרט דמיוני ומטומטם..וטוב שלא מראים אותה 2 דק' וחצי בסרט.. מיותר לגמרי! עדיף לראות ראיון איתה זה כבר יותר ארוך! בכל מקרה על טעם ועל ריח...

DankaN5

New member
אם כבר

סרטים ממש טובים הם לקחת חיים - פשוט לא נמאס לי לראות אותו! ג'יה - אני חושבת שזה סיפור יפה והיא מדהימה שם במשחק שלה ובמראה ובהכל נערה בהפרעה - לא סתם היא קיבלה עליו אוסקר :) אבל בסה"כ כל הסרטים שלה מצויינים.....והיא שם!

למעלה