alto4

New member
מצטרף ל - ../images/Emo91.gif גדול.

במיוחד המשפט: "......יותר ויותר סקסולוגים רואים בו לא רק את הבקרוב, אלא את הסרט עצמו." מעניין לקרוא.

סקאוט

New member
טוב קראתי

לא למדתי משהו מיוחד אבל שלא תבינו לא נכון אני מסכים בהחלט עם הכתבה אין כמו לראות את הפרטנר/ית נהנים מצורת הליטוף והעינוג שלנו אחת שאלה לי אלייך עלמתי יש מסר מאחרי ההודעה הזאת? היא מעין וידוי סמוי?

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gifלא....

ראיתי את זה בפורום שכן וחשבתי בעקבות השירשור של נימשון להעלות את זה

איזה כתבה טיפשית ../images/Emo5.gif

חוץ מהעניין של המקלחת מעולם לא קראתי כל כך הרבה שטויות בכתבה אחת. כל אחת אוהבת דברים אחרים. לכל אחת עושה משהו אחר טוב. ולמי ששואל אותי אם נהנתי, אני עונה שממזמן לא סבלתי כל כך ואיך הוא פספס את גניחות הסבל?

nxd

New member
בקשר לכתבה ב YNET

אני חושב שחלקה נכונה וחלקה אידיוטית ,אבל לא ראיתי הרבה כתבות על איך המין הנשי אמור לענג את הגבר !

סקאוט

New member
על אילו זיקוקין את מדברת?

הרי כל הרשת מלאה בהבדלי התענוגות של הגבר והאישה נכון? אני זוכר טוב שכך היה כתוב לגבי הגבר אוכל וסקס לעומת רשימת הסופרמרקט של הנשים. ותנקי את סימני הקרמבו מהפה

זה לא קרמבו..זו הקצפת שהיתה על

גביע
הגלידה... לגבי זה שהדרך לסיפוק הגבר עוברת דרך קיבתו... זה נמצא בתהליך החיזור. כן, גם אם יכינו לי אוכל שאני מאוד אוהבת זה יעזור לחמם את העניינים, כך שזה לא מוגדר לגבר בלבד. ההבדל בין הדרך שלך לבין 10 הדברים שלא צריך לעשות...הוא שאם נגיד לכם, שאנחנו זקוקות לתחושת אינטימיות לפני ה"בום טרח", אין סיכויי שתבינו מה המשמעות כוללת אם לא נפרט. כל נקודה שעלתה שם לדיון, היא נכונה, וכל בחורה תשמח אם הפור פליי..יחשב כבר לחלק משמעותי מהפליי. אז אתם ציידים..יורים והורגים ואנחנו מלקטות- אוספות לנו את מנעמנו ונהנות מכל שלב שהו... מה לעשות, פה בורא עולם פיקשש וממש לא קלות, ואנחנו משלמים על הטעויות שלו..

סקאוט

New member
עכשיו את חוטאת בהכללות

זה פגע לי במקום כואב וזה שאנו באופן מולד ציידים לא אומר בהכרח שאנו לא יודעים לפתח רגישות לדברים מסויימים על מנת לא להיות שחצן לא אעיד על עצמי אך אומר שקיים זן כזה שיודע להיות אגרסיבי ולעומת זאת קשוב לרצונות האחר ושמח שנעמה לך הגלידה מתי אני מקבל קצת?

"היא פגעה בי אמא.."

לא אמרתי שאתם לא יודעים לפתח רגישות...בתור איש חינוך, אני מאמינה שאין דבר שהוא נלמד ( כמובן לאנשים בתחום הנורמה..), יש מחנך ( או במקרא דנן, מחנכת) שלא משתמשת בטכניקות המתאימות... 10 הדיברות לא נכתבו כדיי להעליב את המין האוהב לצוד, הם ניתנו בכדי לתת לכם טיפים ללמידה...שווה להפנים. רוצה גלידה, למה לא אמרת קודם? בבקשה

סקאוט

New member
זהבה בן?

את? ללמוד אני שואף בכל נשימה שלי כך שתרשי לי לומר שכתבה זו לא נועדה לי אני לא מאלה המחכים שילמדו אותם אני מאלה הלומדים בעצמם מתוך רצון להיות מעט יותר טובים בכל פעם ותודה על הגלידה היא טעימה לי מאוד

סקאוט

New member
מה רע בחננה?

אני לא מוצא בזה משהו רע להיפך לא פעם זה ערך מוסף

ת י א ה

New member
הצורה שבה נכתבו הדברים

ממש מעצבנת, אבל מה שכתוב נכון בהחלט. אחד אחד.

איף זה היה ארוך

כמו משחק מקדים גרוע במיוחד. היו לי שם כל כך הרבה הסתיגויות, אני מקווה שזו לא תהיה עכשיו התורה של כל מיני בחורים. אני כבר רואה אותם מנפנפים בזה מולי (אותם? אלוהים על מי עובדת), אבל היה כתוב ב-ynet!!! איך נצא מזה עכשיו?

למעלה