"קשר עין"

rutimay

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo63.gif "קשר עין"

מדובר בספר קריאה ולא עיון. מה שנקרא "ספרות יפה". כתבה אותו קאמי מקגאוורן, וזה מה שכתוב עליו בכריכה האחורית: "אדם, ילד אוטיסט בן תשע, נמצא ביער ליד גופתה של אמיליה, בת כיתתו. שניהם שוטטו אל מחוץ לחצר ביה"ס ולתוך היער לפני כמה שעות וכעת המשטרה מקווה כי אדם, העד היחיד לפשע המחריד, יבהיר את שהתרחש. אבל אדם אינו יכול לספר לשוטרים את שאירע. גם בימים שלווים יותר הוא מתקשה להתבטא, וכעת הוא נסוג לתוך עולמו הדומם. אמו של אדם, קארה, מנסה לפענח את האירועים התמוהים. אדם מעולם לא הפר את הכללים לפני כן. מדוע נעלם הפעם עם הילדה במהלך ההפסקה ? קארה חייבת לפענח את השינויים בהתנהגותו של אדם, לא רק כדי לסייע לו להתגבר על הטראומה, אלא גם לעזור למשטרה לתפוס את הרוצח. ספר מתח פסיכולוגי עדין ורב עוצמה החודר לעומק היחסים בין אם לבנה. אני מצרפת לכם גם קישור לפרק הראשון: http://www.text.org.il/index.php?book=06020913 מתוך האתר המצוין "טקסט". שימו לב במיוחד לתיאור הילד בעיני אמו. התחלתי לקרוא ואני מרותקת.

רותי, לא להאמין, ביום ה' סיפרה לי

הספרנית על הספר הזה, ובדיוק היום התקשרה להגיד שהספר אצלה ושמור בשבילי. וכמובן שעוד מעט אני הולכת לקחת את הספר.

rutimay

New member
לקרוא דחוף.

יש שם תובנות שכאילו הועתקו מהפורום שלנו. מרתק. מתה כבר לסיים את מטלות היום כדי להמשיך לקרוא.

mayarel

New member
אילו עוד ספרים?

ממש חבל שאין כאלו קטגוריות בחנויות ספרים כי מקדימה הגישה לספריה סבירה בלתי אפשרים במסגרת הזמן שיש לי... אז בקיצור אשמח לשמוע המלצות על ספרים על ועם האוטיזם גם טיפולים ובעיקר מזווית הראיה של אוטיסטים בוגרים.

rutimay

New member
מקפיצה פעם נוספת../images/Emo63.gif

סיימתי לקרוא. מאוד, אבל מאוד מומלץ. מסתבר שהסופרת היא עצמה אמא לילד אוטיסט, ומרגישים את זה בקריאה. מבטיחה לא להקפיץ יותר, אבל מפצירה בכולכם לקרוא. ספר חשוב מאוד, דווקא בגלל שהוא לא דידקטי ולא טיפולי ולא "סיפור אמיתי על התמודדות", כמקובל בז'אנר. סתם ספר מתח שבמרכזו אמא וילד, ועוד אמהות ועוד ילדים. אשמח לשמוע תגובות ממי שירים את הכפפה ויקרא.

bisty

New member
קניתי

תודה על ההמלצה רותי. היום קניתי את הספר. בן איתי בבית חולה ומידי פעם יש לי כמה דקות לקרוא. אני די בהתחלה וכבר הספקתי למצוא שם את הבן שלי וגם קצת את עצמי. בנתיים אני מצטרפת בחום להמלצה. אעדכן שוב בסיום שסביר להניח יהיה מחר לכל המאוחר...

laura ashley

New member
ביסטי, אם אהבת ונראה לך שבעלך ירצה

לקרוא, יש לי באנגלית ואביא לך כשאהיה בארץ אם תרצי ( רק תזכירי לי )

bisty

New member
../images/Emo51.gif בנתיים אני מאוד מאוד אוהבת

וכבר לקראת סיום. מתי את בארץ? אולי נפגש סופסופ?

למעלה