ofrikit

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif../images/Emo32.gif

שכל אחד\ת ייתן כמה עצות איך להתחיל עם מישו (ביישן מעט ואדיש מעט) כאילו אם את בת אז תגידי מה את הייתי עושה או מה אפשר לעשות שזה לא ייראה ברור מידי.. אנלא מאמינה שאני באמת כותבת את זה אבל |נואשת| \=

gilriv

New member
תבהירו תשאלה שלכם לא הבנתי

זה שאלה כאילו -אם יש לך חבר את מחפשת מישהו -או זה שאלה בשביל הסידרה
זה אחד מן השאלות של תוכניות השידוכים {לא מבין בעצם למה שאלת
___-----

manchk

New member
הממ..ניסיון לעזור

אני חושבת שאם הוא ביישן ואדיש אז הדרך הכי טובה זה ללכת על הכיוון של תחומי עניין משותפים - נגיד אם הוא אוהב לצייר, ספורט מסוים וכו' אז תפתחי שיחה על הנושא כאילו זה גם תחביב שלך ותנסי ליצור קשר על בסיס המכנה המשותף הזה, לעשות את זה ביחד, להתאמן, להתקשר אליו לשאול שאלות על זה ובקיצור הבנת את הראש.. אם הוא ממש אטום ולא קולט פשוט תהיי אמיצה ותשאלי אותו אם בא לו לצאת, אני מבטיחה לך שזה אמנם קצת מביך באותו רגע אבל זו הדרך הכי טובה לדעת בדיוק איפה את עומדת ואצלי זה עבד מעולה (זה היה כשהייתי בת 17..) אמנם עשיתי כמה חזרות וכשהתקשרתי החזקתי את כל מה שאני הולכת להגיד על דף
אבל זה עבד וזה מה שחשוב. בהצלחה טל

ofrikit

New member
=\

הלוואי וזה היה כל כך פשוט. כי הוא מאלה שלא ממש קולטים! והוא אוהב ממש כדורסל אבל אותי זה לא מעניין בכזאת צורה כאיול סבבה ללכת למשחקים אבל אנלא מבינה בשיט! ואין לי מושג אם הוא רוצה או לא או לאדעת מה,קיצררר באסה!

sivanick

New member
חחחח אני בדיוק באותו מצב כמוך...

ואנחנו ידידים די טובים ואני לא מוצאת את הדרך להבהיר לו שאני רוצה יותר ואני תקועה במצב הזה כבר הרבה זמן
והוא ממש ממש ביישן אם אני לא אגיד כלום אז גם הוא לא יגיד

ofrikit

New member
זהו שזה לא בדיוק אותו דבר

כי הייתי במצב כזה עם ידיד קצת יותר טוב שלי ופשוט היינו איזה פעם אחת ביחד ואמרתי לו שממש נהנתי להיות איתו ולאדעת,אבל את המצב כל כך הרבה יותר טוב באמת שכדאי לך להגיד משו או שפשוט תפסי אותו ותנשקי אותו:) אצלי זה שאנחנו א בדיוק ידידים כאלה טובים אבל אנחנו כזה סבבה מדברים פה ושם ואני פשוט לאדעת מה לעשות ואני לא רוצה להראות כמו איזה מטומטמת ולהתחיל להיות דביקה,כי זה נוראי!

sivanick

New member
אממממ

אז זהו שלך יש מצב יותר קל כי הוא לא ידיד שלך אז את יכולה לבוא אליו ולהזמין אותו לצאת איתך כי פתאום להגיד את זה לידיד קרוב שלך זה מפתיע ואני לא יודעת איך הוא יקבל את זה.. אז אל תעשי אותה טעות שאני עשיתי, אל תנסי להיות ידידה שלו כמו שאני עשיתי והצלחתי לצערי חחח...פשוט תתחילי איתו, ישירות כדי שיבין בדיוק מה את רוצה ממנו ושלא יתפתח ביניכם קשר של ידידות שאח"כ לא תוכלי לצאת מזה ויהיה לך יותר קשה להזמין אותו לצאת..אני מקווה שעזרתי:)

ofrikit

New member
וואייי זה כי טעות

קרה לי כל כך הרבה פעמים,משום מה אנחנו מתידדות עם אנשים שאנחנו רוצות ואז כבר לא נעים וזה מבאס תחתתת זהו שאנלא מהאנשים שיכולים לבוא ישירות,רק פעם אחת היה לי אומץ. אנלא יודעת זה מצב מסובך מעט כי אני צריכה פשוט להתקרב אליו לא בקטע של ידידות לטווח ארוך כזה אלה בקטע של להתקרב ואז באות הרמיזות הקטנות,אבל הבעיה פה היא איך להתקרב \= בהצלחה גם לך ד"א:) והמון תודה שאת מנסה לעזור!!

gilriv

New member
סתם תדברי {אם הוא צריך עזרה

{ללא קשר להיתקרבות מיד -אבל אחר כך הוא ידע שאת ידידה שלו כי את זות שדיברת עליו בחביבות
תעשי את צעד אליו {סתם תכניסי סיפור ,ואז הוא כבר ידע מה החברה שלו עכשיו {את מבינה ככה בונים ידידות כאילו ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

manchk

New member
ניסיון שני

מה עם להעביר לו מסר דרך חברים משותפים שלכם? שמישהו יזרוק לו שאת בעניין ואז הכדור יהיה בידיים שלו ותראי אם הוא משנה את היחס שלו כלפייך או מאותת לך להתקרב..

ofrikit

New member
חשבתי על משו כזה

רק חבל שאין לנו בדיוק חברים משותפים.. הממ בעיה :)

גם אם היה לך.. כאילו דרך חברים

זה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות, זה לעולם לא יצליח... זה צריך להיות בניכם לא בינך ובין חברים שלו ובינו...

אמ.. אולי תדברי איתו..

כאיול כמה פדיחיוני שזה נשמע.. זה הדבר הכי טוב לעשות, ומה כבר הוא יגיד לך.. במקרה הגרוע -> הוא לא רוצה, שילך לעשות ביד, לפחות את תדעי שאת את שלך עשית...

sivanick

New member
גמאני חושבת שכדאי לך לדבר איתו

אני יודעת שזה קשה אבל תאזרי אומץ גם אם לא ייצא מזו משו לפחות תצאי בהרגשה טובה שאת אמיצה וכל זה ואת את שלך עשית כמו שבראונית אמרה
ותודה! אבל איתי זה כבר אבוד..נראה לי

את זשו עם הידיד לא?

דווקא איתך זה בכלל לא נראה לי אבוד, תחשבי על זה שגם את וגם הוא יודעים שכיף לכם ביחד... ואת נמשכת אליו, אז כל מה שנשאר זה שהוא ימשך אליך ויש לכם אחלה קשר
אם אני הייתי במקומך הייתי אומרת לו בוא ננסה -> מקסימום לא יצליח נחזור להיות ידידים...

sivanick

New member
כן אבל אח"כ בסוף לא חוזרים להיות

ידידים..הקשר נהרס..זה קרה לי עם ידיד שהתאהב בי
אני לא יודעת מה אני אעשה..אבל תודה בכל מקרה

אבל במילא אמרת שזה לא שרצית להיות

ידידה שלו שזה פשוט יצא. וחוצמזה שלעולם אין לדעת יכול להיות שיצא מזה משו טוב אז מה עדיף שתחמיצי את זה רק בגלל שלא היה לך ת'אומץ להגיד לו..? לא חבל..?

ofrikit

New member
זה נשמע כל כך פשוט

אבל זה לא אני,אני לא יכולה פשוט לבוא ולהגיד לו אני צריכה לבנות איזה קירבה מסויימת לפני.. וצודקת אולי העניין עם החברים זה לא כל כך נכון יש כל כך הרבה אפשרויות אבל הלוואי והיה לי תאומץ \=

למעלה