beautiful rose

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

מצאתי אתר מגניב על אלביס,עם המוןתמונות נדירות מכל התקופות,מאמרים,פורום,ועוד...
תהנו

עוד../images/Emo91.gifמי שלא בא/ה מפסיד/ה../images/Emo88.gif

היום הופעה של ליאור והלהקה בבית קפה "זמנים מודרנים" ברעננה. כתובת מדוייקת במסרים. נא להגיע עד 21:45, ההופעה מתחילה בדרך כלל בשעה 22:00. חבל בזמן שלכם
אין תשלום בכניסה, אין מינימום הזמנה, אין תירוצים
כולם מגיעים

תיקון קטן אבל חשוב../images/Emo70.gif

ליאור מעדכן אותי עכשיו שלפני כמה ימים החליטו ב"זמנים מודרנים" כן לגבות תשלום בכניסה. עלות סמלית של 10 ש"ח.

MissPop

New member
יש תירוץ.. לומדים עד 22:00 היום ../images/Emo7.gif

סורי ליאור, שתעבור להופיע בתל אביב אני אגיע

ליאור
אתה ענק

היה כיף לשמוע ולראות אותך ואת הלהקה מנגנים שוב, תודה על הקדשת השיר לחברי הפורום
איזה חברים יש לך, חבל על הזמן, אתה ממש סלבריטי
תמונות מערב ההופעה כבר מחר יועלו לפורום.

MissPop

New member
לפני שאני הולכת לישון

ליאור: שיחקת אותה באמת, איזה פרפורמר, קול פשוט מדהים, הופתעתי לטובה, איזו אווירה, הגיטרה, הכל, מה אני אגיד? אני צריכה לעכל את מה שראיתי
שיהיה לך המון בהצלחה
אני אודיע לך מתי התתמונות יהיו מפותחות לקראת שבוע הבא או אחריו. ודרך אגב יש לי חשבון לסגור אתך תגיד לי מה זה היה אמור להביע לגברת MISSPOP? אני מאוד מקווה שזה לא היה כי שכחת את השם שלי *מרימה גבה* *אהם*
וערן שתדע שהשיר (ספרט וואייז) עכשיו לא יוצא לי מהראש והכל בגללך, גם חצוף
ניר, אני אשלח לך מייל מחר בבוקר. היה כיף חברים עד לפעם הבאה חיבוק גדול

haidip

New member
באמת היה ממש כיף!

ליאור, יש לך קול נהדר! והמוסיקה ברקע...אין לי מילים כבר! ממש נהניתי, הפעם עשה קצת יותר קרוב אליי...חחח

תודה תודה...היה לי כיף אדיר ל....

לשיר ולראות את כל מי שהגיע תודה לכן\ם באמת היה לי כיף לראות אתכן\ם LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU שלכן\ם ליאור

ליאור , אתה נתת הופעה אתמול

ומי שלא בא לא ראה SHOW כזה מימיו , איזו אוירה , הביצועים של השירים , ליהיות שם זה כמו לחזור אחורה בזמן ולחיות את התקופה הזו מחדש , זה לא יוצא לי מהראש , היה פשוט חוויה גדולה מהחיים וכבר פעמיים אני הייתי שם , ליאור וחבריך ללהקה וגם מכרים כמו עמי זה היה מרגש , תמשיכו לעשות כזה כיף וטוב לכולם.

אלפי תודות זהר...באמת תודה שבאת...

היה לי כיף לראותך...ואת שאר הח'ברה...ג'ני ערן נילי היידי אוהב אתכן\ם, היה נהדר עם הקהל הנפלא, חברי עמי וכו'... אני אמשיך לעדכן מעכשיו בפורום על כל הופעה שלי ואשמח לראות אותך ואת כולן\ם חודש הבא נהיה שוב בבית הקפה ברעננה...אז לכל מי שהפסיד יוכל לבוא ולהנות! בברכת יום נפלא! ליאור

אני מודה גם לניר פרידמן היקר....

תודה שבאת ועל כל הצילומים....מחכה בקוצר רוח לראותם ליאור

MissPop

New member
ליאור...

אבא עושה לי רגשות אשמה איך לא הזמנתי אותו לבוא איתי להופעה שלך
לא חשבתי על זה האמת. אני חוששת שבהופעה הבאה אני מביאה את אבא או שאני שולחת אותו עם אימא ואני לא אבוא כדי לחסוך לעצמי את הפדיחות

שכחתי להוסיף ליאור

שהביצוע לשיר "DON'T LEAVE ME NOW" (מתוך הסרט "רוק בבית הסוהר") היה פשוט במילה אחת : מחשמל

MissPop

New member
אני אהבתי

את DO YOU WANT TO DANCE LOVE ME ספידי גונזלס ואני לא זוכרת את שם השיר אבל לפני ההפסקה עם ההיי נוט של ליאור, מדהים! אני חושבת שישבנו שמה עם פה פעור. ביצוע מעולה. אם אני לא טואה זה היה או it's now or never או one night... הזיכרון לא עובד טוב

למעלה