funeral for a friend

../images/Emo91.giffuneral for a friend

funeral for a friend רציתי לתת המלצות על להקה בריטים מרשימה... מאחר ודיברתם פה על זה שכל הלהקות אמריקאיות. אז ככה זו להקה שעושה אימו-קור. שילוב של ליריקה אימו..ציונלית ביחד עם מלודיות שקטות עם ברייקים רועשים בקיצור שילוב emo meets hard core מתחילת 2002 הם החלו לשחרר באנגליה סדרות של סינגלים (Between Order and Model, Four Ways to Scream Your Name, and "Juneau") משם הגיעו לכתבת שער במגזין המוזיקה האלטרנטיבית "קריינג" למי שמכיר. בקיצור נכנסו מהר לאור הזרקורים והנחיטו חוזה הקלטות עם Warner Music U.K שדרכו הוציאו את האלבום הראשון שלהם Casually Dressed and Deep in Conversation באוקוטובר 2003, שיצא באירופה. משום המ שהחליטו לשחרר אלבום בארצות הברית הם עשו EP שכלל אוסף שירים שלהם מהסינגלים,במקביל יצאו לטור ברופיל מאד גבוה כההופעת חימום של איירון מיידן. בכל אופן ממליצה בחום לשמוע אותם.

RAPCORE

דיברתם קצת על ראפ מטאל.ראפקור.... אז הנה אני נותנת רשימת המלצות של המכורות. Anthrax: I´m the Man - 1987 Shootyz Groove: Jammin´ in Vicious Environments - 1994 Shootyz Groove: Hipnosis - 1997 Insane Clown Posse: Great Milenko - 1997 Limp Bizkit: Significant Other - 1999 Insane Clown Posse: Amazing Jeckel Brothers - 1999 Rage Against the Machine: Battle of Los Angeles - 1999 בעקרוני האומני מפתח בעייני: Anthrax (hed) pe Insane Clown Posse Kid Rock Kottonmouth Kings Limp Bizkit Orange 9mm Rage Against the Machine Shootyz Groove 311 פוליטי יותר יש באמת את bionic jiveשמופיעים כרגע אם אמינם בטור הם בהחלק לא רעים הייתי ממליצה להתחיל משיר שלהם שקורים לו PUMP. ואם אתם אוהב דברים שהם קצת יותר פ´אנקי יש להקה בשם gruvis malt שבעייני הם מדהימים.... אני יוסיף גם כמה אלבומים שיותר נוטים לדעתי הכיוון האלטרנטיבי של הסגנון Incubus: S.C.I.E.N.C.E 1997 Ice-T w/ Body Count: Body Count 1992 Kid Rock: History of Rock 2000 The Flys: Outta My Way 2000 311: 311 1995 Brougham - להקה טובה הנה רשימונת...מקוה שזה יספק בינתים ליאתוש'

maxbass

New member
חחח...

Kottonmouth Kings גדולים... אבל מה קשור הראפקור לזה? יש להם גם איזה דיסק כפול של הופעה.. משו טוב:)

nnnn....

ברגע שיהיה לי ברור לאיזה כיוון לעשות תהמלצות אני יעשה.... אני יכולה להמליץ לך על 30 להקות השאלה היא לאיזה ג'אנר אני הולכת ניו מטאל זה קצת אמ... מעורפל. אבל בכייף אני ישב לעשות רשימה כבד או מלודי?

לטעמי? כבד וכמה שיותר.

קצת מלודיה גם לא תזיק. ובקיצור מה ההתלבטות? כמה שיותר, יותר טוב. וקבלי
על העבודה המאומצת עד כה. קצת הערכה עוד לא הזיקה לאיש.

שמע... תקלטתי

בכמה מועדונים, ואני חולת מוזיקה אז יאן סיבה לא להעביר את הידע שאחרים ישמעו ויהנו... ותודה על ההערכה

DreaDLorD

New member
המממ..

לא מכיר כל כך שירים שלהם אבל שמעתי רק את האחרון.. Escape Artists never die אחלה שיר

למעלה