Food4Less

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
../images/Emo91.gif Food4Less

מי שנמאס לו מהמחירים ש"תוקעים" פה על כל דבר בסופר יכול לבקר ב FOOD4LESS. סופרמרקט עם מבחר גדול כמו בכל מקום אחר ומחירים שנמוכים בכ-60% מהמחירים ברשתות האחרות. לדוגמא: יופלי במחיר של 58c במקום כמעט דולר במקומות האחרים. בקרו ב: http://www.food4less.com כדי לברר אם יש אחד קרוב למקום מגוריכם.

ליילה

New member
איזה באסה... אין בניו יורק...

אז נצטרך להמשיך לקנות ירקות במחירים מופקעים ב P&C או בפרייס צ'ופר במקרה היותר טוב כשאנחנו מגיעים פעם בשבוע לווטר טאון... הדבר המדהים פה הוא, שאם אתה חי על ירקות, כמונו, אתה ממש פושט רגל. הירקות פה כל כך יקרים שזה ממש מפחיד (ואני לא נכנסת בכלל לנושא האיכות שלהם), לעומת זאת אם הייתי עוברת לחיות על בשר שלוש פעמים ביום, סביר להניח שתקציב האוכל שלנו היה יורד מאוד, ואני עדיין לא מצליחה להתרגל לזה. ואחר כך הם מתפלאים שהם שמנים, עם בעיות בריאות קשות של אכילה לא נכונה, ושיותר מחצי מהפרסומות בטלויזיה הן לתרופות נגד צרבת וגזים....

gmgy

New member
דווקא אני קונה בעיר yoplait

ב-45 סנט בFairway... חוץ מזה שהירקות שלהם באמת שווים. עגבניות מהארץ (Carmel) שאמנם עולות 2.89 אבל לפחות שוות את זה. וכבר אמרתי שגם מלפפונים טריים מהארץ אפשר להשיג בעיר.

ליילה

New member
בעיר אפשר להשיג הכל...

הבעיה היא למי שלא גר בעיר, ורוצה בכל זאת לקנות דברים שווים במחירים של בני אדם..

NAHAL

New member
בברוקלין יש את המיבחר הכי גדול אז

קדימה לעבור לברוקלין

MicMik

New member
ציינת פעם רשימה של מכולות ישראליות באפר ווסט

אפשר לבקש שתחזרי עליה שוב? תודה.

lilaNY

New member
אם כבר בעיר, אני רוצה להמליץ על

fresh direct. גם מביאים את הסופר הביתה, גם יותר זול מרוב הסופר מרקטים בעיר וגם, שימו לב: בקניה הראשונה מקבלים 50$ חינם וכמובן גם המשלוח חינם. עדיין לא מגיעים לכל העיר, אבל מומלץ.

gmgy

New member
הרשימה

ואפתח בבאסה - fresh direct עוד לא מגיעים אליי... מכולות ישראליות במנהטן: 1. Mezonot רחוב 93 וקולומבוס Mezonot Glatt Kosher Gourmet Deli 692 Columbus Avenue, New York, NY 10025 (212) 665-0953 פעמיים רצוף שיש קוטג' תנובה! נס! יש גם בולגרית, לבנה ושאר מציאות. הבעיה -- עדיף להתקשר קודם לוודא שיש. סגור בשבת! 2. Healty Pleasures ברחוב 93 וברודווי. יש להם מחלקה כשרה למטה עם בשרים וגם גבינות. אפילו מצאתי פסטרמה (חזה הודו) של הוד לבן. זאת רק אני, או של-Turkey Breast יש פה טעם של קרטון?! יש גם שוקולד השחר, קפה עלית ועוד. סגורים בשבת! 3. Barzini רחוב 91 וברודווי (נו, מישהו כבר יכול לנחש באיזה איזור אני גרה?!). המכולת רגילה לחלוטין אבל יש מלפפונים ישראליים ואני מדברת על טריים! לא על משומרים. אח, איזה כיף. וחוץ מזה, דני ומילקי ואפילו מילקי קל לשומרי הגזרה. 4. Kosher Marketplace בערך ב-90 וברוודויי. יותר כשר, פחות ישראלי, אבל יש דברים מגניבים כמו מג´דרה של אסם שמבשלים חמש דקות. סגור בשבת!

NAHAL

New member
הפליה אני מוחה הם לא מגיעים לברוקלין

אבל מי ששואל אני ממליץ על האתר

lilaNY

New member
באסה לכם ../images/Emo3.gif

לפחות יש לכם איפה לקנות מילקי, גם משהו.

sashkashurik

New member
דווקא אני לא כל-כך אוהבת אותו ../images/Emo31.gif

מעדיפה את TRADER JOE'S ולאחרונה בכלל משתדלת להימנע מסופרים אמריקקיים, כי מצאתי חנות עם מבחר מוצרים ממזרח אירופה, ואני הרי יוצאת ברית המועצות לשעבר.

zoti

New member
כן אבל בTRADER

יש מבחר קטן יותר של ירקות והם מתמחים יותר בכיוון האוריינטלי עם נגיעות של KOSHER FOOD ובכלל אוכל איכותי יותר. אין למשל קולה והמבחר בכללי הרבה יותר קטן. אבל גם אנחנו קונים שם כי יש שם אכן אוכל טוב.

אך ורק TRADER JOE'S ../images/Emo45.gif

כבר דיברנו על זה פעם... מזון מצוין, מחירים סבירים, ותמיד כיף לקנות שם. המון הפתעות וכל מיני דברים מיוחדים. יופי של מכולת.

az ma

New member
אוהב/לא אוהב

אכן מוצרים טובים במחירים מאד סבירים אבל לעידכון המלאי הם עדיין משתמשים בצטאלח. כמעט לא קורה שאמצא כל מה שברשימת הקניות שלי. דופק תוכניות בישול או מחייב עצירה בחנות נוספת.

sashkashurik

New member
Kosher food - זה מה שאני מחפשת.

בשנתיים (וקצת) שגרתי כאן, הבנתי שמזון כשר הוא פשוט יותר טעים. או זה, או אמריקאים פשוט יודעים לקלקל כל דבר שנקרא מזון! בכל מקרה
, חנות שנקראת NORTH PARK PRODUCE, אם תתקלו בה - אוכל רוסי (אוקראיני, פולני, קרואטי, גרוזיני, ואפילו קצת ישראלי) - ממש כמו סופר מרקט, אבל לא של אמריקה.

az ma

New member
../images/Emo145.gif שתולה של הקגב!

זו את שדופקת את כלכלת ארה"ב!

sashkashurik

New member
סליחה????? ../images/Emo6.gif

אבל הסופר הזה נמצא באמריקה! נשבעת!!!! מצד שני, אם לקחת בחשבון את ההסטוריה, אז הסופר הזה נמצא על אדמות מקסיקו. הרי סן דייגו זה מקסיקו...

למעלה