12 stones

gloria23

New member
../images/Emo91.gif 12 stones

הלהקה הוקמה במנדוויל לואיזיאנה, הלהקה מורכבת מחמישה נגנים מוכשרים: פול, קוין, אריק, אהרון, וגרג. "טוואלב סטונס" הוציאו את אלבום הבכורה שלהם לפני שנה וחצי בערך. יש להם שירים מדהימים, בין היתר שיר מאוד יפה let go שמופיע בפסקול דרדויל. אתם אולי מכירים את סולן הלהקה-פול מק'וי ששיתף פעולה עם אוואנסנס בלהיט "ברינג מי טו לייף"(שגם מופיע בפסקול דרדויל) הלהקה נמצאת בתהליכים האחרונים של הפקת אלבומם השני שיצא באביב 2004. אתם יכולים לשמוע דוגמאות של שירים מכאן: http://www.12stones.com/audio/index.shtml מומלץ

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gifממליצה גם.

אבל זה לא פורום טוב לפרסם את זה.

dor307

New member
אני לא כל כך ממליץ

בתור אחד ששמע את השיר (3פעמים) לא אהבתי... בכלל כל הקטע של הניו מאטל שנות2000 מתחיל לעצבן אותי! אוונסנס היו מגניבים אבריל לאבין עוד סבלתי אבל גוד שארלוט שברה לי את הגב! זה לא ניו מאטל וזה לא כלום!!!! זה פופ אם בס!!! אין בזה שום דבר מיוחד זה לקחת שיר של ברטני ספירס ולהוסיף מנגינה של חיקוי של אירוסמית'! (האמת זה אמנים עשה אבל לפחות את המקור!) ואנשים שלא רוצים לאהוב את ברטני כי זה לא "לרמה" שלהם אוהבים אותם ובעצם אין הבדל!! אז די לעשות פוזה של "רוק" כי זה לא!

NiKi†a

New member
אמרתי לך שלא מתאים לפרסם פה.

רוב האנשים פה תקועים על בריטני ואבריל ואוונסנס רכאלה, קשה להסתגל לטוואלב' סטונס. בקיצור, לא מתאים פה, לכי לפורומים עם אנשים ששומעים מוזיקה יותר...יותר.

gloria23

New member
קודם כל דור ,טוואלב סטונס" לא עושים

פופ ואף לא יעשו פופ, הם עושים הבי , ומה הקשר בכלל לבריטני ספירס, טוואלב סטונס לא ממוסחרים בכלל, מה הקשר אליה בכלל, שיש לה צבא של כותבי שירים, ומלחינים לה את המוזיקה ...ובאמת שאני לא צריכה לתת עוד דוגמאות, טוואלב סטונס כותבים ומלחינים בעצמם את המוזיקה שלהם ולא חיקוי לאף להקה!

gloria23

New member
קודם כל דור "טוואלב סטונס לא עשו

פופ ואף לא יעשו פופ, הם עושים הבי , ומה הקשר בכלל לבריטני ספירס, טוואלב סטונס לא ממוסחרים בכלל, מה הקשר אליה בכלל, שיש לה צבא של כותבי שירים, ומלחינים לה את המוזיקה ...ובאמת שאני לא צריכה לתת עוד דוגמאות, טוואלב סטונס כותבים ומלחינים בעצמם את המוזיקה שלהם ולא חיקוי לאף להקה!

dor307

New member
קודם כל דורית תצבעי למלכת היופי!!

אחר כך לא דיברתי ישירות על 12 אבנים שלך (חחחח)דיברתי כללי על מה שקורה לניו -מטאל \רוק של ימנו!!

gloria23

New member
דור../images/Emo66.gif

אוקי דור יכול להיות שאתה צודק בקשר לניו מטאל אבל זה ממש לא קשור לטוואלב סטונס...ובקשר למלכת היופי, אמרתי לך חצי מהמועמדות אני לא מכירה אז סורי...אבל אני מבטיחה לך שאני אצביע

למעלה