רופא נשים - מכבי

פלג2

New member
../images/Emo91.gif רופא נשים - מכבי

בוקר טוב, זקוקה להמלצה לרופא נשים במודיעין המקבל דרך קופ"ח מכבי. למישהי יש המלצות על ד"ר ברעם?. אשמח לתגובות, העניין קצת דחוף.... תודה! עינת

תעשי חיפוש בפורום

השאלה נשאלה לא פעם. בכל מקרה, זה כנראה ענין מאד אישי - הדעות תמיד חלוקות. אני באופן אישי מאד לא אהבתי את ד"ר ברעם. וזה לא רק ענין של "כימיה": אני חושבת שהוא בפירוש זלזל במצב רפואי שהיה צריך להתייחס אליו בהרבה יותר רצינות (אפילו רופאת המשפחה שלי הופתעה לשמוע על היחס). בהצלחה.

פלג2

New member
תודה על התגובות!

אכן שמעתי דעות לכאן ולכאן על היחס של ד"ר ברעם. בחיפוש מצאתי המלצות חמות לגביו. מוזכר בחיפוש גם ד"ר ניצן זוהר, מישהי יודעת איך מגיעים אליו? שוב תודה על העזרה, עינת

א י ו ש י

New member
ולגבי ד"ר ניצן../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זה מצחיק שמי אוהבת את ברעם לא אוהבת את ניצן ולהיפך... הם באמת אנשים שונים לחלוטין ומנוגדים לי אישית ניצן עשה ממש טראומה. בדק אותי בכזאת ברוטליות שיצאתי בוכה מהמרפאה... אולי אני רגישה מידי אבל עם ברעם זה לא היה ככה להיפך ממש נפתחתי והייתי רגועה ונינוחה!!!

reuthal

New member
דר' ניצן מדהים!!!

אני אישית מטופלת שלו והיה מעולה- אדם מדהים! רק שבמכבי הוא מקבל רק בת"א...

anonumous

New member
יש במרכז אפוא שהסופר פלא

יש שם מרכז רפואי לנשים של מכבי, מרכז מאוד רציני, יש שם רופאה שמקבלת רק ביום שני בבוקר אני לא זוכרת את שמה אבל היא מעולה. בשאר השבוע היא בירושלים אם אני לא טועה. תתקשרי למרכזי של מכבי הם יתנו לך כבר את הפרטים.

א י ו ש י

New member
ואני דוקא ממעריצי ברעם! אין עליו!!

טיפוס רגוע, אדיב, מקצועי ועדין!!! זה מה שחשוב היה לי נכנסים אליו לחוצים ויוצאים רגועים בודק בשיא העדינות ומסביר הכל!!!!

פלג2

New member
תודה לכולן על התגובות! קבעתי תור

לד"ר ברעם, ננסה ונראה..... עינת

למעלה