פרא

siv30

New member
פרא - שומר נפשו ירחק !!!

מה כל כך גאוני וענק בספר הזה ? יסביר לי בבקשה מחבר ההודעה. אני אפילו מתחבטת בשאלה אם אפשר לקרוא לזה ספר. סתם אוסף הגיגים לא קשורים לכלום וכלום לא קשור אליהם. קראתי חמישה פרקים ברצף ואח"כ בדילוגים קלילים הגעתי לסוף. אני חייבת לציין שלא הצלחתי להרגיש כלום כלפי "הדבר" הזה ( ואני קוראת לזה "דבר" כי אני לא רוצה להתבטא בגסות או בשפה נמוכה, ובכל זאת שילמתי עבור הדבר הירוד הזה 80 ש"ח). מעבר לאכזבה מהכתיבה של גבי ניצן (לעומת באדולינה שהיה קליל ונחמד) הסופר מפספס בגדול ולא מצליח לתפוס את חוט המחשבה של הקורא וליצור עלילה שיוצרת חוויה. פשוט זוועה , חבל על הכסף והזמן. קראתי טובים ממנו.

lorien

New member
אוקייייי

וואו אני לא מאמינה(כן, אני בת! יא מתקשים...) שעוררתי פה כזה דיון! תראו כל העיניין של ספרים זה ממש עיניין של טעם. אי אפשר להגיד על מישהו שהוא כותב חרא (למרות שכולם עושים זאת כל הזמן) כי יש אנשים שלא חושבים ככה, אז זה פשוט טיפשי. זה כמו שאני אומרת ש´נקמת הצועני´ זה ספר גרוע וכתוב בצורה נוראה, אבל יש אנשים שאוהבים אותו...נראה לי... בכל אופן, הספרים של ניצן כן נגעו בי, אז זהו. יש אנשים שהספרים של סמדר שיר נוגעים בהם ואני לא יכולה להבין את זה אבל זה אותו דבר!!!! אז זהו.

למעלה