פיקס לאקס

ThaGaPa

New member
../images/Emo91.gifפיקס לאקס

הצלחתי להפתיע גם את עצמי מעולם לא הייתי מכורה ללהקות רוק או קצב אבל עם השגעון היווני יש גם הפתעות להקת פיקס לקס להקה מצויינת-מכירים? דיסק מומלץ הוא ההופעה עם דאלארס יש שם ביצוע מדהים לשיר זנגואלה ΖΙΓΚΟΥΑΛΑ ושיר באחד הביצועים המעולים שיש בשם ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ שם האלבום שאת העטיפה שלו אני זוכרת מהחנויות בארץ. ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ

arem12

New member
חחח עדינה

אם לא היית שמה את העטיפה לא הייתי יודעת על מה את מדברת אני כזו מרחפת לפעמים.... הופעה מעולה ובזכותך אני שומעת את דאלארס עכשיו (לא מתה עליו) כמה ביצועים טובים יש כאן באמת 16 שירים נהדרים...מומלץ

arem12

New member
יו עדינה

שיר מ"ס 11 שיר פ33ות אני חושבת שקוראים לו ANOIETES AGAPES אנואיטס אגפס, ביצוע מדהים...

ThaGaPa

New member
פיגוז

השיר שאת מזכירה הוא של חריס ופנוס קצימיחאס וגם השיר TOU AROTA וגם MIA VRADIASTA LOKU השיר MIA BRADIA STO LOKU זה השיר הראשון שפרסם את האחים קצימיחאס ,הם זכו בו בתחרות שירים שנערכה בקורפו לפני 20 שנה. הביצוע הכי יפה באלבום הוא שיר מס 15 (מי חיבר?)

F a d i

New member
אכן דיסק מצויין...תופתעו לגלות(או

לא תופתעו) שיש לדאלאראס עוד דיסק אחד לפחות עם האחים קאצימיחאס ונקרא AN IPARCHI LOGOS עדינה אני בטוח שאתהבי אותו (בדרך אלייך?!) לילה טוב

ThaGaPa

New member
באלבום ההופעה של האחים

הופתעתי לגלות בסוף של החלק הראשון, שירים מחוץ להופעה, שירי רמבטיקה, (?) חשבתי שזה לא שייך, אבל לפי הכיתוב על העטיפה זה שייך גם שייך אלה השירים שהם שרים: ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΟΣΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ מה זה יפה,בעיקר השני

למעלה