על מסעדה

../images/Emo91.gif על מסעדה

הייתי היום שוב במסעדה ערבית טובה ורציתי להמליץ לכם עליה. לא ברור לי אם אפשר להגיע אליה עם קבוצות - לא בררתי מחירים או תנאים מיוחדים. מדובר במסעדת בהאדין באבו גוש. הגעתי אליה פעם די בטעות, כי הרי בדרך כלל אוכלים במסעדות על הכביש הראשי... אבל היא החזירה לי את האמונה באוכל הערבי הטעים. שווה להגיע. היא נמצאת בתוך היישוב, בסמוך ל"אבו שוקרי המקורי" והשני "המקורי עוד יותר", ממש מתחת למבנה המועצה המקומית. אם מוישל'ה ירשה, אכתוב גם את מספר הטלפון שלה.

אבו גוש

מאז מסעדת הקרואן באבו גוש התפתח המקום ונפתחו מסעדות שונות. אמנם מאז תחילת האינטיפדה השניה אני מקפיד שלא להיכנס למקומות ערבים מתוך פרינציפ שמי שהרס לי את הפרנסה , אני לא תורם לפרנסה שלו. יוצא מהכלל דרוזים ואבו גוש. אלא שגם אבו גוש כבר לא מה שהיתה. המסעדה שתחנת הדלק מהיום ששינתה שמה מ-"פונדק ההרים" ל-"אלביס אין" התייקרה והאוכל פשוט גרוע. המסעדה הגדולה והיקרה בעליה מהכניסה המזרחית, האוכל לא טעים ויקר מאוד. המסעדה הלבנונית, האוכל טעים אבל אין שום יחס, ורק אחרי שנמאס לחכות כשהמקום כמעט ריק אבל כל המלצרים עוברים לידך כאילו היית אויר, קמנו ללכת, רק אז שם לב בעל המקום שמדובר בשני מורי דרך,והוא רץ אחרינו. בסופו של דבר מה שנשאר באמת נאמן לעצמו היא מסעדת קרואן שהתפרסמה לפני שנים רבות כמסעדה שאליה באים בעיקר זוגות נשואים (לא זה לזו...), ואם יש עוד אחת טובה ופחות עמוסה, אז שווה בדיקה.

תודה לשניכם על העידוד

מספר הטלפון של המסעדה הוא: 025796630 וכן גם נייד - 064523920 אני ממליצה מאוד על שתי מנות נהדרות: מקלובה - עוף עם אורז וכרובית ומוסחן - עוף על מצע של פיתה בתוספת הרבה בצל, וסומאק. בתיאבון אגב - צודק מאיר: קרוואן שומרת על מקומה כמסעדה שבה השרות טוב, היחס חביב והאוכל מוגש במהירות יחסית, אבל לטעמי היא טובה בעיקר כ"חומוס, צ'יפס, סלט"... מנות מיוחדות יותר של המטבח הערבי הנהדר בבהא-דין (אבו גוש) וגם במסעדה החביבה על היאפים באום אל פאחם - אל באבור. שמאיר יגיד שאליה הוא לא נכנס, אז - לפחות בהא-דין בהזדמנות (מגיע לך)

יעל, איפה בדיוק נמצאת המסעדה

כאשר אני עם הפנים לאבו שוקרי המקורי מס' 1, ומאחורי היותר מקורי (כך הוא טוען). האם בהא דין נמצאת באותו הרחוב? אם כן מימינו או משמאלו של מס' 1 המקורי? אתמול ביקרתי אצל היותר מקורי, והאמת לא היה לי טעים כמו בפעמים הקודמות. הפלאפל היה די מגעיל לטעמי, כמו גם הפול - וזה הזמן להחליף מסעדה. סאקרה ממליצה על אבו שוקרי המקורי מירושלים, שהתגלגל והתגלגל, ונעצר כרגע בצומת שורש שואבה

ואם כבר אכלתם באבו גוש

על תשכחו להכנס לחיה מ "ספא אנד סטייל" בדרך השלום 59 לנרות רחניים ועוד

מיכה ספקולציות!!!!

הנרות הם דקורטיבים ומיסטיים דרך סוגי הריחות ניתן להגביר את החשק המיני זה רפואי? כל אחד והמחלות שלו

ואני ברב תמימותי חשבתי שנרות זה

כדי לגרש את החושך, או להדליק בחנוכה...

ממש באותו רחוב

כשיורדים עם הכביש למרכז הכפר, מתפתלים איתו ועם המכוניות שתמיד באות ממול, מגיעים לפינה, שבה אפשר לעלות לכיוון חנות ממתקים ובניין המועצה, או להמשיך בערך כמה מטרים ל"אבו שוקים" - שם בפינה ממול - דלת, שלוש מדרגות (בערך) ושלט לא גדול מאוד בהא-דין. בתיאבון

למעלה