היי לא מוותרת, אני הולך עם החתול שלי למרפאת בילינסון לחיות שבה עובדים 3 רופאים: ד"ר קמינסקי, ד"ר יפה ועוד מישהו. מנסיון עם הכלב שלי עליו השלום ועם החתול, זו מרפאה מצויינת. אנשים טובים, יש עזרה 24 שעות במידת הצורך (החתול שלי עבר ניתוח שהסבתך וד"ר קמינסקי עזר לנו ב2 בלילה). זהו. שבוע טוב!
למרות שהם רופאים מצויינים, אני מעדיפה את היחס האינטימי והאישי שאני מקבלת מהוטרינר שלי בראשון. לא מתאים לי להרגיש בבית חולים או בחדר מיון. חוצמזה יש לי עוד תירוצים למה לא, אבל אני לא אוהבת לקלקל לאף אחד. אני , את הוטרינר שלי מאד מעריכה ואוהבת, יש לו שיקולים טובים והוא מקדיש לי ולכלביי בכל פגישה כמעט שעה. הוא גם מתנדב באגודות על חשבון הזמן הפרטי שלו וגם עושה הרצאות בעד סירוס ועיקור חתולי רחוב וכלבים ויש לו לב ענקי מזהב לכל החיות שאין להן בעלים. זה ד"ר קווין שולמן והוא מקבל ברחוב ירושלים 88 בנוה הדרים בראשון לציון
המרפאה נמצאת ברח בילינסון 1 פינת סוקולוב, דר' אסא הוא גם הוטרינר שלנו, לא קרה פעם שהוא לא היה זמין עבורנו ולא משנה מה היתה השעה. מעבר לכך שהוא וטרינר מצויין הוא גם בן אדם יוצא מהכלל, אוהב חיות אמיתי תמיד מוכן לעזור.