על דיסק מעולה !!!

• פותח הנושא MM22
  • פורסם בתאריך

MM22

New member
../images/Emo91.gif על דיסק מעולה !!!

כולם בארץ כבר שמעו את השיר " I DROVE ALL NIGHT " , של סלין דיון . זאת רק ההתחלה ... תאמינו לי. סלין היא זמרת מדהימה , ואני חושב שכל הדיסקים שלה מצויינים , אבל האלבום החדש של סלין " ONE HEART " , שיוצא לחנויות בשבוע הבא , הוא אלבום מעולה , שמתאים להרבה סוגים של אנשים. יש בו בלדות בסגנון סלין , וגם שירי פופ קצביים. אני שמעתי כבר את השירים , ואני חושב שהדיסק פשוט מעולה. אתם לא תתאכזבו ממנו ...

i love gina

New member
כן, אני בונה על האלבום הזה!

הוא מצורף לרשימת מתנות שלי....
אגב, איך שמעת כבר את כל השירים? הוא לא אמור לצאת רק בשבוע הבא?

i love gina

New member
אה, נזכרתי אבל... היא קצת אכזבה

אותי... היא שמה 2 שירים מהאלבום הישן , וכאילו, מה הקטע?! היא לא יכלה להקליט עוד 2 שירים, אבל סתם זבליים ולשים אותם במקום, אם בכלל? כבר היה עדיף שלא תשים, כי זה די אידיוטי, והורס את הזרם של הדיסק. למשל, בדיסק של eve האחרון היא שמה את let me blow your mind מהדיסק הקודם שלה, וזה ממש לא במקום! סתם הורס... אז זהו בערך. טוב, עכשיו אני יוצא, אז ביי לכם. שבת שלום, ושבוע שקט בלי הפגזות שיהיה!

MM22

New member
תגובה ל - I LOVE GINA .

זה נכון שיש 2 שירים שהיו בדיסק הקודם , אבל לכל אחד מהשירים יש סיבה לכך שהוא מופיע בדיסק החדש : אחד השירים , נקרא COULDA WOULDA SHOULDA , ואין אותו כמעט לאף אחד , כי הוא יצא בגירסא שנייה של הדיסק הקודם , ולכן זה בסדר שהוא יהיה בדיסק החדש . הסיבה שהשיר HAVE YOU EVER BEEN IN LOVE מופיע בדיסק , למרות שהוא הופיע בדיסק הקודם , היא שסלין חתמה על חוזה פרסום עם חברת המכוניות קרייזלר , והשיר הוא חלק מהפרסום , ולכן הוא מופיע בדיסק . אני יכול להבטיח לך , ששאר השירים מדהימים , וזה ממש לא מפריע שיש שיר או שניים מהדיסק הקודם , וזה ממש לא מקלקל את הדיסק - כי הוא ממש ממש טוב .

MM22

New member
שמעתי דרך האינטרנט אבל ....

שמעתי דרך האינטרנט אבל אני קונה בכל זאת את הדיסק

i love gina

New member
לא דיברתי על

woulda shoulda או וואטאבר, זה דווקא אין לי תלונות ודווקא טוב שהיא שמה אותו, כי באמת לאף אחד אין את הגרסה המעודכנת (הלו? כולם כבר קנו את המקור!) דיברתי על השיר סורי פור לאב... תשמעי, אין לי בעיות עם השירים, שניהם מאד מאד יפים, אבל בכל זאת. אבל אם את אומרת שהאלבום יפה גם ככה אני מאמין לך.
וכן, הרשימה שלי הולכת ומתארכת מיום ליום ..

MM22

New member
אני בן , ובקשר לשיר SORRY FOR LOVE

בקשר לשיר SORRY FOR LOVE , זה לא אותו דבר. בדיסק הקודם , השיר היה שיר דאנס קצבי , ובדיסק החדש זאת בלדה. אותו שיר בסגנון שונה.

i love gina

New member
באמת?!

פששש... אז דווקא נשמע מגניב! אוקיי... אז יש לי ציפיות מחודשות מסלינה!

MM22

New member
../images/Emo26.gif 30 שניות מכל שיר !!!

בקישור למטה , אתם יכולים לשמוע 30 שניות מכל שיר באלבום . אני מקווה שתהנו ושתסכימו איתי שזה דיסק פיצוץ .....

i love gina

New member
תודה, אבל אני אף פעם לא עושה את זה.

אני מעדיף לשמוע את האלבום כולו במערכת שלי, ולא רק 30 שניות באיכות קקי.
סליחה על הביטוי... תודה בכל מקרה!

למעלה