ספרים קצרים

komandatore

New member
../images/Emo91.gif ספרים קצרים

הסופר הראשון הוא ולדימיר נבוקוב קובץ הסיפורים נקרא "תריסר רוסי" הסופר השני הוא ג´י די סאלינג´ר שכתב את האוסף "לאסמה באהבה ובסיאוב" שני סופרים דגולים שלצערי מוכרים לרוב בזכות ספר אחד שלהם ויש להם כל כך הרבה יותר מלוליטה \התפסן לצערי חלק מהסיפורים נלמדים בבתי ספר מה שהורס לדעתי את ההנאה שכרוכה בקריאת הספרים אבל אם לא למדתם יש סיכוי טוב שתהנו...

איקיס

New member
אחלה המלצה!

אחלה המלצה! ואני גם מצטרפת לגישה שלך,שלימוד הסיפורים האלו בבתי ספר הורס. ואם כבר אתה ממליץ כאן על סיפורים קצרים, מה דעתך על אדגר אלן פו וחורחה לואיס בורחס????

komandatore

New member
לצערי

את בורחס אני לא מכיר (היתה לי סיבה אבל שכחתי..) וגם לגבי פו אני לא ממש מעודכן,אין לי כמעט ספרים שלו קראתי פעם סיפור שלו THE MURDERS IN THE RUE MORGUE אבל אני לא ממש מכיר סופר אחר לא מוערך מספיק בימינו שכתב עשרות סיפורים קצרים הוא סקוט פיצג´ראלד בספרים כמו העשור האבוד,יהלום גדול כמו הריץ ורבים אחרים. היתה תכנית בערוץ 8 על גטסבי הגדול ועל החשיבות והערך של הספר והסופר בספרות האמריקאית,וכמובן שהוא נחשב לאייקון ענק וסימן דרך בתרבות האמריקאית

עגנון

New member
בורחס

פשוט גאון! קראתי את גן השבילים המתפצלים, ואהבתי את הקצרים שם. במיוחד את הסיפור ללא שמות עצם. מומלץ בחום, גם הדו"ח הסודי של דר´ ברודי.

למעלה