ספרים, סרטים

Yuval Y

New member
../images/Emo91.gif ספרים, סרטים

ראיתם סרט יפה? קראתם ספר מרתק? מה דעתכם לרשום עליו?

Yuval Y

New member
סרטים ../images/Emo140.gif

באוזן השלישית מצאתי מדור גאווה מקיף, http://www.third-ear.com/p_search_p.aspx?adv=1&strid=fd772033-6c4e-4b80-862d-94388baad6b5&bolobn=True&items=2&qty=324 או http://www.third-ear.com/p_search_p.aspx?TopicID=50049051 ובאופן אישי אני יכול להמליץ על ma vie en rose, סרט על ילד צרפתי שרוצה להיות ילדה mambo italiano, סרט שמראה עד כמה המשפחה האיטלקית והישראלית דומות billy elyot, סרט על נער בעיירת כורים באנגליה שמגשים את חלומות לרקוד בלט יוסי וג'אגר, סרט על אהבה בין חייל למפקדו twilight of the golds (משפחה במבחן), אשה בהריון מגלה שלעובר שלה נטיות הומוסקסואליות, ויחסיה עם המשפחה get real, נער ציני מגלה את מיניותו בבית הספר taboo, סרט יפאני על אהבה ומיניות בין סמוראים In & Out, שחקן קולנוע מודה בטכס האוסקר למורה שלו שנתן לו השראה, ובדרך עושה לו אאוטינג תן לו בראש - Head On, סרט על נער יווני בן 19 שמתמודד עם המיניות שלו ועם הוריו משהו יפה, שני נערים בעיירת פועלים באנגליה מתאהבים למרות הסביבה השמרנית כוכבים בארון, התייחסות הוליווד להומואים ולסביות ג'פרי, קומדיה על צעיר הומוסקסואל שמחליט להתנזר ממין כומר, כומר אנגלי צעיר נקרע בין ההתחייבות לדת, לאהבת גברים פרסילה מלכת המדבר, שלוש מלכות דראג, במסען באוסטרליה מוריס, שלושה גברים הומוסקסואלים באנגליה השמרנית מכבסה יפיפיה שלי, בחור פקיסטני פותח מכבסה יחד עם חברו האנגלי שמתי לב שרשמתי די הרבה סרטים, אבל אלה בעיקר משכו את תשומת לבי

המלצות חמות

הסרט "תמונות קצרות" של אלטמן - 4 שעות רצופות אי אפשר להפסיק לראות. הספור הקצר "קצכן" של יואל הופמן - כעשרים עמודים ספור מופתי גאוני.

mick23

New member
אורבניה (סרט)

זה קצת כמו "השעות": אחד הסרטים הטובים, היפים, החזקים, המדהימים והמטלטלים. אבל כמו השעות, גם אחרי אורבניה מתעורר החשק לזרוק את עצמך מאיזה גשר. לא לדכאוניים ולבעלי עצבים חלשים. העלילה בתקציר נמרץ מאוד (כל מלה נוספת תהווה ספויילר ברמה זו או אחרת): מסעו של גבר בגילאי השלושים ומשהו בעיר ניו יורק במהלך לילה אחד. עם מי? למה פתאום מסע? באילו מקומות? מה קורה בדרך? כל זה תצטרכו לגלות תוך כדי צפייה בסרט.

timor5

New member
"אורבניה" אכן סרט מעולה

אבל אין כמו "עיניים עמצומות לרווחה"!! ועוד סרט פשוט מעולה שמשום מה אני מרגיש שרק אני ראיתי וחבל-מלא שחקנים מצויינים וסרט ממש מעולה!

למעלה