משה-

• פותח הנושא diri
  • פורסם בתאריך

diri

New member
../images/Emo91.gifמשה-

טוף.. אז הרגע חזרתי מהמחזמר הנחשק. במילה אחת: כייף. נהניתי מאד מאד במלוא מובן המילה מהכל, השירים ובמקוריות והמשחק הנהדר והמקצועי כמו תמיד של יגאל הנהדר וצאלה גם כן. הטקטס של טופז מצחיק ומעלה חיוך, לפעמים קצת משתדל מידי לקנות את ליבו של הקהל, אך כל זה לא מצליח להתעלות על הססגניות שמתחולללת בעל הבמה, על השירה והכיאוגרפיה הנהדרת, והזרימה של השחקנים בינם לבין עצמם, ובינם לבין הקהל. בהחלט אחד הטובים שראיתי לאחרונה. אני מניחה שיהיו רבים שיחלקו על דעתי בהשוואה למחזות הזמר השיווקיים והמושקעים של חנוכה כמו אלאדין ושות', אבל המחזמר כובש, יגאל כובש. סוף סוף שמו אותו בתחילת הבמה, מפגין את כשרונו שממשיך לפרוח, נותן כל כך הרבה חן ואופי ויופי לדמות שמשחק, ונראה לעין עד כמה הוא וכולם נהנים. התלבושות של כספין כמו תמיד מצויינות ומתובלות בקמצוץ קטן של פארודיה, המוזיקה נ ה ד ר ת, אפילו אותי הפתיעה, להקה מצויינת מבחינה ווקלית, ויגאל וצאלה ויוסי (פרעה) מצויינים. אז רוצו לכו תחיכו ותרקדו בכסא, ואני כבר מחכה לפס קול שייצא! שמישו כבר יסחוב את יגאל להיכל התהילה... כל כך מגיע לו! יום טוף, דירי

Cabaret

New member
בושה לך

שלא הסתכלת אחורה לראות אותי בפולו ספוט!

ווף

New member
שתדעי דירי ששנים אני מנסה להבין איך

הוא לא בתהילה כי הוא מדהיםםםםםם וכל כך מגיע לו אבל בגלל שאני מכיר אותו אישית אז אני יודע פחות או יותר מה מונע ממנו .... ד.א הייתי אתמול במשה והיה מדהים המחזמר הורס מצחוק והשירים ממש יפים יגאל במיטבו צהלה מדהימה ויוסי פשוט היה הורס.... לכו לראות ...

diri

New member
אז אולי

תשפוך לי קצת אור על התעלומה... כי אתה יודע.. זה קצת מטריד :) :)) סומכת עליך.. יום טוף, דירי

ווף

New member
חח חמודה..

מה שאני יכול להגיד לך שיגאל פועל רק ע"י הלב...

diri

New member
../images/Emo152.gifאמממ כן..

את זה אני כבר יודעת, זה היה ברור לי מאליו, וזו גם היתה התרשמותי מהשיחות איתו דאז בעניין הקאמרי. אבל מה קורה עכשיו חוץ ממושיקו? יש לך מושג? תודה בכל מקרה.. יום טוף, דירי

Adidush888

New member
אתם יכולים לעשות לי טובה?

אתם יכולים לתת לי תמונות של השחקן ששיחק את משה? חוץ מהתמונה שכבר בשרשור הזה

moran500

New member
אממ...

השירים והכוריאוגרפיה והתפאורה באמת יפים.. אבל התסריט, אוי התסריט... כל מה שנאמר בין השירים נשמע כמו בגידה לדודו טופז.. בדיחות ברמה ירודה..

למעלה