משאלה שהתגשמה..

נועם232

New member
../images/Emo91.gif משאלה שהתגשמה..

היי הכל התחיל בצהרים משעממים, ישבתי לי מול המחשב וצ´וטטתי באחד הצ´אטים. כרגיל לקח לי מלא זמן עד שמצאתי מישהי מעניינת..אבל לבסוף עלו מאמצי יפה ומצאתי אותה...היא היתה בת 21 מאיזור השרון וקראו לה עדי. מהר מאד פתחנו לנו חדר לבד והשיחה קלחה. היא ספרה לי מה היא עושה ואני לה. היא סיפרה איך היא נראית ואני לה. אחרי חצי שעה שהתכתבנו, שאלתי אותה אם מתאים לה שאני אצלצל והיא הסכימה. פטפטנו בטלפון והשיחה ממש זרמה. היה לה את הקול אולי הכי סקסי ששמעתי מעודי. ולא רק הקול שלה שידר את זה אלא גם איך שהיא דיברה ומה שהיא אמרה, בקיצור היא הדליקה אותי. השיחה קלחה לה וכמובן שהגענו גם לנושא סקס! וכך התפתחה לה שיחת סקס שהיתה ארוכה ומענגת. זאת היתה שיחה מושקעת, לא סתם גניחות זולות וגמירה מהירה...החלפנו משפטים הורסים ופינטזנו יחד...השקענו במשחק המקדים ובסופו של דבר זה השתלם. שמעתי אותה גונחת ונהינת ולא נשארתי חייב,הצטרפתי אליה ובאמת שהיה כייף. אח"כ סיכמנו שנדבר.. ואכן צלצלתי אליה שוב למחרת(לה לא היה את המס´ שלי) ושוב הקול שלה...והמשפטים,המילים שלה ליטפו אותי. הרגשתי שאני חייב לבקש ממנה,לשאול אותה...עדי נראה לך שיש סיכוי שתסכימי לפגוש אותי?? שאלתי היא אמרה ש"בוא נראה מה יקרה" ואיך זה יתפתח... למחרת שוב טלפון ושוב שיחה מדהימה, ואז היא נשברה...היא אמרה לי שהיא היתה רוצה אותי לידה...שאלתי אותה מה היא עושה מחר בבוקר..והיא אמרה לי שההורים שלה לא בבית כי הם בחו"ל, אז שאלתי אם אני יכול לקפוץ? והיא הסכימה. למחרת קמתי,התארגנתי,התגלחתי, התבשמתי,ולבשתי ליתר בטחון תחתונים שאני אוהב,וכמובן שלקחתי כמה קונדומים ליתר בטחון. עליתי לאוטו ונסעתי אליה...לשרון. היא כיונה אותי לביתה,החניתי את האוטו וצלצלתי בפעמון. היו לה פנים חמודות, מבט מיוחד כזה,סקסי, היא היתה טיפה מלאה,היה לה גוף בשל וחושני. בחנו אחד את השניה,ראיתי שהיא מסתכלת על הגוף שלי. את האמת..לא חשבתי שזה יקרה כ"כ מהר, התחלנו להתנשק בעמידה בסלון. היו לה שפתיים בשרניות ועדינות. הקפתי אותה עם גופי ונעצרתי מאחוריה, מנשק את עורפה שהצטמרר למגע הלשון החמה שלי. העברתי את הלשון שלי על אוזנה..והיא עומדת,עוצמת את עיניה ומתמסרת למגע המצמרר הזה. הלשון שלי ירדה אל שיפולי כתפיה בעוד ידי מרימות את הגופיה הלבנה שהיא לבשה, פותחות את החזיה שלה בבת אחת, וחושפות זוג שדיים גדולים ומדהימים. ירדתי על ברכי והתחלתי ללקק את בטנה,עובר על הטבור הסקסי שלה...מתרומם אל שדיה הזקורים. נלשון שלי עברה על פיטמתה,מלקקת ומוצצת, מרטיבה ונושפת. הרגשתי איך היא מתנשמת בכבדות...היא לקחה אותי אליה לחדר. השכבתי אותה על הגב במיטתה...והורדתי את החולצה,ומיד אח"כ את המכנס,נשארתי בתחתונים בלבד בעוד היא סוקרת את גופי במבטה. התישבתי על ברכי לידה והמשכתי ללקק אותה. פותח את מכנסיה ומפשיל אותן. עובר על ירכיה עם לשוני, והיא היא ממש רעדה מעונג. עברתי על תחתוניה עם הלשון מנסה להרגיש דרכם אם היא רטובה בשבילי כבר. הפשלתי את תחתוניה והתקרבתי אליה...בין רגליה המפושקות. היא הרגישה את נשימתי קרובה כ"כ מרגישה את הלשון שלי מתקרבת אליה...ולפתע עוברת בבת אחת על שפתי הכוס הרטוב שלה. אנחת רוחה יצאה מפיה כשהלשון שלי החלה ללקק את הדגדגן הרטוב שלה. נשארתי בין רגליה כ- 10 דקות. מלקק וחודר, מפריד את שפתיה התחתונות מוצץ אותן ומענג אותה, היא גמרה. הזין שלי לא נותר אדיש לאנחותיה והיא הבחינה כמה הוא קשה וגדול. היא הושיטה את ידה והורידה את תחתוני...משחררת את איברי הזקור לחופשי. בתנועות מהירות ומיומנות היא התישבה עלי,מרימה את האגן שלה, הסתכלתי עליה ומבטינו נפגשו...בעוד אני מסתכל בעיניה,היה לה מבט מסופק וחייכני לא הספקתי לומר לה מילה כשפתע חשתי איך הזין שלי נבלע בתוכה. בבת אחת התפשט החום,בבת אחת עטפו דפנות הכוס הרטובים שלה את הזין העומד שלי. אני יודע שזה אנוכי מצידי אבל לא יכולתי יותר,עצמתי את עיני התמכרתי למגע ופשוט חשבתי על עצמי,רציתי לגמור. והיא שראתה והבינה, נעה עלי בחתוליות ובמיומנות, עולה ויורדת, תנועות האגן המהירות שלה היממו אותי, הרגשתי איך הוא יוצא ונכנס,הרגשתי את החיכוך והשיפשוף ונאנחתי בקול. וכך בעוד ששדיה קופצים בקצב אחיד עם ישבניה שעוטפים את איברי גמרתי בתוכה. נשארנו מחובקים ומזיעים. היה המשך כמובן...פיציתי אותה על העונג שהעניקה לי...

horneyboy

New member
הבעיה היא...

שכמו שכתבת כאן בעצמך, סקס הוא צורך. אז לפעמים אין זמן ולא משעמם, אבל עדיין רוצים סקס...

למעלה