מרכז מילמן

ל א ב י

New member
../images/Emo91.gifמרכז מילמן

אשמח לקבל כל מידע על מרכז מילמן והטיפול בו לגיל הרך. שמעתי מאנשי מקצוע שזה מרכז מעולה אך חשוב לי לשמוע את התרשמותכם כהורים תודה!

ביקרנו במרכז מילמן 3 שנים

סיימנו את הטיפול לפני 5 שנים, כאשר בני עלה לכיתה א'. יש לי הרבה מילים טובות להגיד עליהם ובמיוחד על ההקשבה והכתובת לכל פניה, היום כאשר בני בן 12.5 אין לי כתובת כזו וזה חסר מאוד. בני קיבל טיפול מקיף ואילו לנו הורים היה חסר תמיכה קבוצתית (יכול להיות שהיום כבר יש,אנו היינו בין הראשונים). היתה גם פתיחות מספקת לקבל רעיון חגדני באותה תקופה - טיפול בקבוצת ילדים - 4 ילדים בקבוצה וזה היה מדהים. נוצרו לנו חברויות עם ההורים של יום שלישי והשתדלנו לקיים מפגשים אחה"צ ובשבתות עבור הילדים. הדבר סייע מאוד. במילה אחת - המלצה חמה מאוד וללא היסוס.

doroniz

New member
גם אנחנו מותיקי המרכז

עומר בן 10.5 וסיימנו את הטיפול במרכז כשעברנו מחיפה לאחד מישובי הגליל, לפני כחמש שנים. אנחנו שומרים על קשר עם חלק מהמשפחות וגם עם מרכז מילמן. רק לפני כשנה נזקקנו לשרותי האבחון שלהם לטובת המוסד לביטוח לאומי. אכן נוצרו קשרי חברות בין המשפחות, היינו מבלים גם מעבר לשעות הטיפול עם ובלי הילדים. כמו בכל מקום ובכל מסגרת, היו כמה הערות וביקורות על המקום. אבל ברמה הבסיסית והעקרונית מצאנו במרכז מילמן אוזן קשבת, אנשי מקצוע, טיפול עוטף ורב תחומי, רמה מקצועית גבוהה, הסתכלות על המשפחה ולא רק על הילד והעיקר המון דברים טובים. מתוך אמונה שרוח הדברים לא השתנתה עם השנים אני מאוד ממליץ על מרכז מילמן. דורון.

galit74

New member
גם אנחנו היינו במרכז מילמן

בני היום בן 9 וטופל שם מגיל שנתיים עד גיל 7 כמעט. גם היום הוא נמצא פעמיים בשבוע במועדונית שהמרכז מפעיל. יש לי רק מילים טובות.

למעלה