מחפש עבודה

L E A D E R

New member
../images/Emo91.gif מחפש עבודה

שלום לכולם אז ככך אני גם כמו רובכם חייל משוחרר אני מניח שכולכם מתלבטים מה לעשות ללכת ללמדו פסיכומטרי עבודה כמו שרובכם יודעים רוב העבודות הם בשכר מינמום +2 5 שקל אם אתם חושבים בגדול ורוצים לעשות צעד משומעתי בחיים ולא הולכים אחרי העדר שלחו לי פרטים קטנים למייל הוא תשאירו לי מסר ואני יחזור בהקדם [email protected] שם גיל מה עושה בחיים עיר ועוד פרטים מה יש לכם כבר להפסיד

ק ד ו ש

New member
מזל שיש אנשים כמוכם

שמשלמים שכר התחלתי של 15,000 בחודש... לא כמו העדר. יאללה טוס טוס.

מה יש להפסיד?

את הכסף שהרבל לייף ודומיהם יגרמו לך להתחייב לשלם. לברוח כמו מאש.

קוראים לזה "שיווק רשתי"

אתה מתחייב לקנות מהם ויטמין מינרלים ובולשיט בX שקל כל חודש. ואז אתה חייב למכור את זה לעוד אנשים או לצרף אותם לרשת. עכשיו המטרה היא שתאסוף כמה שיותר אנשים שאתה מכיר שיצטרפו לזה. אז בחודש חודשיים הראשונים זה עובד סבבה, אבל אז נגמרים לך האנשים שאתה מכיר, ואתה נתקע עם התחייבות של מלא כסף כל חודש ומלא מינרלים שאין לך מה לעשות איתם. זה הרבלייף, זה עובד גם עם חברות שמוכרות טלפוני סקייפ, או מגנטים שכביכול משפרים שינה וזוגיות וכאלה, וכו'. בקיצור כמו פירמידה, רק עם דברים ממשיים, זה חוקי, אבל לא כיף. יש להם גם אסיפות הסברה כאלה שמנסים למשוך אנשים לזה ומזיינים את השכל ויש לחץ של שעות בשביל שתתחייב (אסור אסור אסור ללכת לזה), ומלא אנשים שמסבירים לך איך הם הצליחו לעושת מיליונים וכאלה. אה, והדרך שבה הם מגיעים אליך זה כל מיני מודעות דרושים בסיגנון "צעירים אסרטיביים לעבודה מעניינת" או "דרושים צעירים מוכרים להקמת צוות מכירות" וכו' וכו'. כל דבר מחשיד זה אחד מהדברים האלה. ולכן יש כלל מאוד בסיסי. אל תתחילו עבודה שאתם צריכים לשלם בה כסף בשביל להרוויח כסף.

למעלה