מחפשת המלצות

popa 11

New member
לכל הרוחות

אחרי התלבטות ארוכה אם כדאי לנסוע לשם או לא - בגלל המרחק הגדול מהבית וגם כי לא ידעתי אם יש להם מבחר גדול (כי האתר שלהם ממש לא נראה משהו) החלטתי לנסוע וממש לא הצטערתי. קניתי שם את כל הציוד לטיול. המחירים שם זולים ואם יש לך קנייה גדולה אז את תחסכי לעצמך כמה מאות שקלים. שק"ש COMF -10 עולה פחות מ-600 ש"ח (FERRINO) וככל שהמעלות עולות כמובן שהמחיר יורד. על אוהלים לא הסתכלתי אז אין לי מושג. חוץ מזה המוכרים שם מאוד נחמדים ומקצועיים ולא רק שהם לא דוחפים לך כל מיני דברים כדי שתגדילי את הקנייה, אלא להפך, אם יש משהו שלדעתם לא נחוץ לך לטיול למרות שאת מבקשת לקנות אותו, הם ינסו לשכנע אותך לא לקנות אותו. זה ממש הפתיע אותי לטובה ביחס לחנויות אחרות.

מסכים בהחלט...

לאחר סיור אלים בכל רחבי הארץ לציוד לטיול...זה המקום הכי טוב ממש מכל הבחינות... לכל הרוחות מומלצת בחום רב... עמית

sela v

New member
השאלה איזה הרים?

בארץ? בחו"ל? בד"כ טוב ולא יקר לא הולכים ביחד. יש את לכל הרוחות כמו שכבר קורמי אמרו, אבל הציוד שהם מחזיקים הוא עודפים וכו', ככה לפחות היה כתוב בכתבה לפני כמה ימים ב-YNET, ואני מקווה שזה גם מה שהם אומרים למי שבא לקנות שם. אני צודק? כנ"ל גם ללמטייל יש חנויות עודפים, והם מוכרים שם גם סוג ב', לא בטוח לגבי לכל הרוחות אם יש להם ציוד סוג ב'. אפשר לנסות גם את הלוחות או השרשור בפורום, ולחפש מישהו שמוכר את הציוד הנ"ל.

אין דאגה סלע...

האחריות היא אותה אחריות וההגדרה לעודף זה פשוט משהו שנותר בחנות למשך שנה (מה שנקרא בעגה - באווירה סטרילית), יש לי כמה וכמה ידידים ובינהם 2 מטפסי הרים שרכשו שם ציוד לטיולים מקצועיים ומה לומר - הם אלו שהמליצו לי עליה... לך בראש שקט... עמית

למעלה