מדריך מייפל סטורי השלם!

Z E R O

New member
../images/Emo91.gif מדריך מייפל סטורי השלם!

כאן המדריך השלם, כול סוגי העבודות, מדריכים ל- PQ, מדריכים לגידול PETS ועוד... תהנו! המדריך בחסות קרחוני אל נאת'! - הם בכול מקום!!!

DirtySpirit

New member
אבלאבל

יש פה אנשים שמנסים לכתוב מדריכים בעברית ~ובעצמם~|אהמאהמ| ;;

עזבו~

המדיכים שלכם אחלה. ס.ס המדריכים באנגלית תמיד יהיו קיימים ואפשר להשתמש בהם סתם לחוות דעת נוספת ס; [למרות שאני בטוחה שהם יגידו פחות או יות אותו דבר ._.]

Z E R O

New member
../images/Emo45.gif

כמו שנאמר, המדריכים באנגלית נועדו בשביל לעזור, תמיד היו קיימים, ואפשר להעזר בהם לחוות דעת נוספת, לא יודע אם לקרא להם יותר "מקצועיים" אבל הם בהחלט באים לרוב מאנשים עם יותר נסיון שהיו להם יותר טעיות ולכן הם כותבים את המדריכים על-מנת שנוכלו ליצור מההתחלה דמויות חזקות ולא לבזבז נקודות סתם או לבזבז כסף סתם. מדריכים בעברית לדעתי הם אחלה, לא כולם מבינים אנגלית, ובהחלט מדריכים בעיברית יכולים לעזור. המדריך שפרסמתי כאן מפרט מתוך נסיון את כול סוגי העבודות, במצבים שונים, אף שלפעמים למקצוע עבודה- שנייה, צריך כבר להתחיל לתכנן את הדמות ממסך הבחירה הראשי, המדריך מפרט גם פארטי קוואסטים שקיימים בגלובל ומדריכים לגידול חייה וכו...

DirtySpirit

New member
הממ

נגיד מישהו שאל אותך שאלה, ואת עונה לו תשובה מפורטת ומנומקת ומושקעת שאת באמת חושבת שתעזור לו, וברבע מהזמן הזה מישהו משיג לו תשובה מלונקקת מאיזה אתר מפורסם.. זה קצת מעצבן

DirtySpirit

New member
וחוץ מזה

בפורום בעברית יותר רצוי שיהיו מדריכים בעברית..

ToryMaster

New member
אז?

עדיין מותר למי שרוצה לנסות ולעזור על ידי נתינת לינקים למדריכים, בלי שיתנו להם להרגיש רע עם עצמם.

ToryMaster

New member
לי זה משנה...

זה שאנשים מפרסמים פה לינקים שימושיים לא אומר שאין שימוש וצורך למדריכים שאתם כותבים [ספציפית לגבי, לא השתמשתי במדריכים באנגלית לדמות שלי אלא במדריך שספיר כתבה], להיפך, יש, אבל זה לא סותר.

Z E R O

New member
רצויי, אבל מדריך באנגלית...

לא יכול להזיק או להרע לך.

ווינגז

New member
הועלה לקישורי הפורום

כולכם מוזמנים להעביר אליי קישורים שקשורים למייפל סטורי, אני כבר אדאג להם הלאה.
תודה.

למעלה