מאמר מצויין: אסף קפלן על דני בן ישראל

Jflyaway

New member
../images/Emo91.gifמאמר מצויין: אסף קפלן על דני בן ישראל

אסף קפלן מ 106FM על דני בן ישראל. כתוב מצויין - שווה לקרוא! חלק א':http://www.106fm.co.il/#post/10071 חלק ב': http://www.106fm.co.il/#post/10144

jbloo

New member
לטעמי אלבום הפסיכדליה הטוב ביותר שיצא בארץ

ואל תגידו לי "הצ'רצ'ילים"

LadyG

New member
צר לי אבל אמרתי כבר בעבר

ואני יודעת שאני בדעת מיעוט - דני בן ישראל זה סוג של צ'ק בלי כיסוי. דני בן ישראל - מחופף ולא יעזרו מילים כמו פסיכדלי, אוונגרדי וכו'. אבל זאת אני.

modulo1000

New member
צרצילים צרצילים צרצילים ../images/Emo190.gif....

עם כל הכבוד לכל הסצנה הישראלית אם זה דני בן ישראל שמוליק קראוס ועוד ועוד הצרצילים לא רק שיותר טובים הצרצילים זה אחד מאלבומי הפסיכדליה הטובים ביותר בעולם ולא רק לדעתי לא מעט חובבי פסיכדליה בעולם חושבים כך זו דעתי וכל אחד יכול וזכאי לחשוב אחרת אני כישראלי מלא גאווה על האלבום הזה לאחר עשרות שנים של האזנה לאלבום שום דבר ממה שנעשה בארץ לא בר השוואה דני בן ישראל לצערי נשמע לי להקה צבאית על סמים ושמוליק קראוס נשמע לי גאם חפיפי אם כי אחלה גאם ולא ממש קשור קשר הדוק לפסיכדליה גם פופיק לא מדבר אלי ממש אין על הצרצילים אם להשוות לאלבום אחר זה כמו הפייפר של הפלוידים אחד יחיד ומיוחד מחוץ לסקאלה ולא בר השוואה

במלחמת ה"יותר טוב" ב "פחות טוב" ....

כל מה שאוהבים "יותר טוב" ממשהו שאוהבים פחות... ומי יודע מה יהיה מחר כשהאהבות יתחלפו באהבות אחרות

jbloo

New member
מזתומרת,

ה"יותר טוב" פשוט יתחלף, אין סנטימנטים

נחמד + מספר הערות

ישנם לא מעט אי דיוקים בכתבה אבל זה לא ממש חשוב, רק חשוב לי להדגיש את העובדה שלא יוסי בנאי מקריא טקסט בישראל 70 והבמה החשמלית נגנה רק ב-3 קטעים. התקליט לטעמי היום לא עומד במבחן הזמן אלא רלוונטי מאוד לתקופתו מה שאני פחות יכול לומר לדוגמא על האלבום הראשון של קראוס שהוצאתי ואני שומע אותו כל יום בקדימונים של ערוץ 2: שישישי שישי חם
ללא ספק ואת זה אי אפשר לקחת מדני, מדובר בתקליט מהפכני לתקופתו ובסטנדרטים של ישראל ודאי וודאי בשנות השישים, אני שמח שעוד מתייחסים לאלבום
מ

Stoned Junglist

New member
על איזה צרצילים מדובר

? על איזה אלבום מתוך הרפטואר הקיים והמצוין שלהם

למעלה