לתת

../images/Emo91.gif לתת ../images/Emo91.gif

יום אחד לפני שהרוב יוצאים לחגוג יום אחד שבו חלק גדול מאיתנו יילך לקנות מצרכים בסוף שבוע יום אחד לפני שחלקנו נשרוף סכום שיכול לשים קצת מצרכי יסוד על שולחן חג בואו לא נשכח את אלו שנשארים מאחור יום אחד לפני ...

mars4

New member
../images/Emo45.gif חשוב מאד מאד מאד

לא לשכוח את אלה שגורלם לא שפר עליהם ואין ידם משגת לרכוש מוצרים לחג. ביום חמישי יתקיים ערב התרמה ענק (משודר גם בטלויזיה) לעמותת לתת. אני את תרומתי , תלושי חג בסכום של 1,000 ש"ח העברתי היום ואני פועל במרץ בקרב חברי להרתם ולתרום. מאושר האדם שיכול להרשות לעצמו לעזור לאחרים. שלח לחמך על פני המים.. אמרו חז"ל. והם ידעו מה הם אומרים.

magic40

New member
אשלח את הנהג שלי

זה ישאר אצלי עד יום שישי ואם לא אגיע מישהו יצטרך לאסוף

את הרמדיה תשאירי אצלך ותביאי

אותן ביום ששי למסיבה את שאר הדברים, אם את מעוניינת,תעבירי לדינה??? כי אוספים ממנה היום.

deena

New member
אוספים ממני? וואלה.

חשבתי אני מסיעה. איזה כיף

ישנם מוקדים בסופרים השונים

שאוספים את התרומות כלומר עגלות איסוף מזון. גם בבתי הספר אוספים מזון לחג. אנחנו כבר העברנו דרך בית הספר.

vered 37

New member
לתת מכל ה- ../images/Emo23.gif

ארגון לתת הינו ארגון שעוסק במתן סיוע לאוכלוסיה במצוקה אשר נאלצת לקיים מלחמת השרדות יומיומית. ביום חמישי הקרוב 29.9 תשודר בערוץ 2 הפקת "לתת באהבה לשנה טובה" עם השתתפות מיטב אומני ישראל. מטרת המשדר המיוחד היא לגייס ארוחות חג מכלל אזרחי ישראל עבור משפחות נזקקות . זוכרת שבשנה שעברה תרמתי ארוחת חג אחת ע"ס 30 שקלים והרגשתי כל כך טוב עם עצמי.רק לחשוב שהנה לעוד ילד או עוד קשיש תהיה ארוחת חג. פונה אליכם אנשים טובים להירתם למבצע הנתינה החשוב הזה ולחשוב שהנה נתתם ושימחתם עוד אדם לקראת השנה החדשה. לתת ביצוע: בועז שרעבי מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת.

למעלה