לקניית ג'יפ

• פותח הנושא pica
  • פורסם בתאריך

pica

New member
../images/Emo91.gif לקניית ג'יפ

שלום לכולם, הייתי שמחה אם תוכלו לייעץ מנסיון איזה רכב הכי מתאים בהתחשב בצרכים הבאים: תקציב: עד 60 אלף ש"ח. ייעוד: בעיקר נסיעה עירונית, וכל שבועיים, שלושה סופ"ש בשטח. גיר: אוטומטי מנוע: בנזין חשבנו על סוזוקי ויטרה / גרנד ויטרה - האם מתאים? נשמח לשמוע כל המלצה בנושא. תודה, שרון

pica

New member
שאלה טובה...

אני מעריכה כ-20 אלף בשנה. לגבי התקציב, הבנתי שניתן לרכוש סוזוקי בשנתון 95-97 בסכום הנ"ל, האם אני טועה? מעבר לכך, ביצעתי חיפוש בפורום וראיתי שאני לא הראשונה לשאול ושבסופו של דבר מסתמנות 2 אפשרויות: ויטרה או ספורטג'. אז הבנתי שהויטרה יותר עבירה, חסכונית ואמינה, ואילו הספורטג' זוללת דלק, פחות עבירה,אך יותר נוחה על הכביש ואני לא בטוחה לגבי האמינות. נותרתי עם השאלות הבאות: האם הקאיה אמינה באותה מידה? בשל הקילומטרג' הנמוך, האם נושא הדלק רלוונטי? כשמדברים על עבירות, אני לא מתכוונת "לקרוע" את השטח, אלא טיולים יומיים מאורגנים בסופ"ש, האם היא תספק? לגבי המחיר, הבנתי שהסוזוקי יותר יקרה ושבאותו הסכום ניתן לרכוש קאיה בשנתון יותר מתקדם, האם זה לא כדאי? ושאלה אחרונה, האם נכון לומר שכמעט כל בעלי הסוזוקי קנו אותו לשטח, ולכן יש סיכוי יותר טוב למצוא קאיה "שלא ראתה שטח"? האם זה לא עדיף? סליחה שיצא כ"כ ארוך... תודה על כל תשובה שרון

אור36

New member
סוזוקי עדיפה

על הקאיה בכל מצב, רכב אמין (הסוזוקי) בכמה רמות מעל הקאיה, וכמובן סחיר יותר, "צריכת" הדלק שלהם "דומה" לדעתי

60 אלף יקנו לך טרופר בנזין קצר באיזור שנת 98

או אפילו חדש יותר. נקודת התורפה היא בעיקר הדלק, 1 ל 6 במקרה הטוב.

pica

New member
לגבי הטרופר...

אני קצת מסויגת - מחיפוש בפורום ראיתי שישנן בעיות אמינות קשות איתו... יש לי שאלה אחרונה: איזה שנתון של פאג'רו קצר בנזין אוטומט אפשר לקנות ב-60,000 ש"ח? אגב - בגדול אני מעדיפה את הויטרה או גרנד ויטרה בשל החסכון בדלק אך קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא ולכן אני חושבת על המיצובישי. ושוב - תודה על התשובות!!! שרון

kfirba

New member
///

פאג'רו תוכלי לקנות 94-95 ב60 קצר בנזין אוטומט הפג'רו לא רחמן בדלק גם 1:6 ממוצע. אבל הרבה יותר טוב מטרופר.

kfirba

New member
דרך אגב בקשר לטרופר

הבעיות הנפוצות בטרופר הם במנועי הדיזל, דווקא לא במנועי הבנזין.

guri667

New member
אין בעיות בטרופר בנזין

ובמחיר שלו בהנחה שתמצאי בכלל אחד למכירה,הוא הכי משתלם. פגארו 94 בנזין במקרה הטוב עם קילומטראז שואף ל 200 אלף כמעט גמור ויד מיליון ואחת מבקשים עליו 60 אלף והם ממש לא נמכרים.אני מכיר את הרכבים בלוח יד 2 ויש שם פגארו שהמודעות שלה די ישנות והם עדיין אופטימיים. אגב צריכת הדלק בשני המקרים היא במקרה הכי טוב 1-7 כשבעיר תגיע אפילו ל 1-5.5 ןלגבי אחזקה בטרופר בנזין האחזקה הרבה יותר זולה ממיצובישי גם בביטוח .

pica

New member
תודה רבה לכל העונים

הכיוון הוא סוזוקי, בגלל האמינות (סה"כ מדובר על רכב בן 14 שנה).. ובעיקר בגלל החסכון בדלק. ויש לי שאלה נוספת, האם מנוע בנזין שהגיע ל-200 אלף ק"מ אינו בסוף דרכו? מהו אורך החיים הממוצע למנוע בנזין (בקילומטרג')? שרון

אם זה עוזר, זה שיושב איתי בחדר בעבודה

מוכר טרופר דיזל שנת 99 עם 125 אק"מ. הוא עשה ריקול למזרקים והרכב מקורי לחלוטין, יענו כלום לא התקלקל (עדיין....) יש לי הרגשה שזה יכנס ב 60 אלף (עם קצת לחץ פיסי מתון)

pica

New member
../images/Emo51.gif על ההצעה

אבל אנחנו מתמקדים במנוע בנזין. בכל מקרה, אף אחד לא ענה לגבי שאלת הקילומטרג'. יש למישהו תשובה? מה אורך החיים הממוצע של מנוע בנזין באופן כללי או בדגמים שנדונו בשרשור (ויטרה/גרנד ויטרה, טראנו, טרופר, פאג'רו). תודה שרון

למעלה