לסרט

julietta16

New member
זה עפ"י סיפור של סטיפן קינג

ת'סרט לא ראיתי אבל הסיפור מהמם

No BoDy1

New member
את לא תאמיני יוליה...

חחחח זה הסרט היחיד שראיתי שגרם לי להיות עצוב... וזה סרט מרתק... 3 ומשהו שעות של צפייה.. תאמינו לי שלא תוכלו להפסיק לראות באמצע..

M o n a L i s a

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo91.gifלסרט!!!../images/Emo23.gif

אני מדברת על הסרט שראיתי אתמול....."אהבה זה כל הסיפור". אני מודה שזה סרט קיצ'י אבל השחקנים(יו גרנט, קולין פירת', רואן אטקינסון ועוד המון המון שחקנים נהדרים ומוכשרים) , הבדיחות הקורעות, האווירה שבסרט והמסר היפייפה הופכים אותו למדהים בעיני. המסר שלו הוא שאהבה נמצאת בכל מקום, ואני לא אתן דוגמאות כי אני לא רוצה להרוס לאלו שלא ראו. אני יכולה רק לומר שהסרט העביר בי צמרמורות לא נורמליות, התרגשתי, נמסתי, הוקסמתי, כמעט בכיתי (אני רגשנית
) וסבלתי מכאבי בטן מרוב צחוק!!! בקיצור...מומלץ ביותר, אך לא מומלץ לאנשים ציניים שלא יודעים להעריך סרט רומנטי, קיצ'י אבל מעולה!!!

L i l o o S h

New member
יו!!!!! הסרט הזה שראית, אהבה זה כל

הסיפור? הבן של חברת ילדות של אמא שלי משחק שם!! אמא שלי נולדה בדרום אפריקה, והחברה הזאת שלה עברה לאנגליה!! לבן שלה קוראים לו אנדרו לינקולן (למרות שלינקולן זה לא השם האמיתי). הוא לא משחק שם תפקיד ראשי, אבל הוא שחקן בהחלט מוערך באנגליה!! ואני דיברתי איתו בטלפון!!! טוב, זה לא ממש מעניין, אבל מה 'כפת לי!!

julietta16

New member
זה מבוסס על סרט ישן יותר

שקוראים לו סיפור אהבה הסרט המקורי מהמם החדש פשוט זוועה...כמה קיטש כבר אפשר להכניס בסרט??

BeNiT1BiNbA

New member
אין על חומות של תקווה באמת..!! ו..

אהבתי גם את שישי הפוך..10 דברים שאני שונאת אצלך.. מהיר ועצבני סרט מדהים!!..האמת שלא חסרים.. אמריקן פאי 3 - אדיר!!.. ברוס הגדול מכולם..הממ..אמא חורגת באמת טוב.. אני, עצמי ואיירין..ובקשר ליו גרנט..אני שונאת את המבטא הבריטי המעצבן הזה !!!!!..גאד דאמט..נשבר.. אין אין על האמריקאים!! =] יש יש הרבה סרטים טובים אבל כלום לא יעלה לי בראש כרגע.. מה שבטוח זה שהג'וב האיטלקי זה סרט מדהים!!!!..חובה לראות.. והסדרה סי אס איי מיאמי..כל יום בערוץ 14 בערוצי זהב דיגיטל..... and on and on =] Lishayush, The Movies' master

BeNiT1BiNbA

New member
באמת סרט אדיר..אני ראיתי כמעט כל

סרט בקולנוע ישר כשיצא אני פריקית של סרטים.. וראיתי את זה כשהוא יצא וזה סרט מדהים!!..

M o n a L i s a

New member
ראיתי אותו כשהוא ייצא והוא.........

פשוט מ-ה-מ-ם!!! אני נורא אוהבת סרטי אהבה קיצ'ים כאלו, כמו "מה שבחורה רוצה". ואני ממש אוהבת את קולין פירת' השחקן המצויין שמשחק גם בסרט הנהדר "יומנה של ברידג'יט ג'ונס".

coolel

New member
"להרוג את ביל"

אמרתי ואני אגיד שוב סרט מומלץ ביותר(לפחות החלק הראשון- החלק השני יגיע בפברואר) פשוט מדהים הוא כל כך מעניין ומותח ואולי טיפה מבהיל אבל ביחד עם זה סרט מאוד כיפי ואפילו מצחיק הוא מאוד אלים אבל בצורה לא מציאותית - קשה להסביר אבל סרט גאוני והפסקול מדהים והשחקניות - אומה ת'ורמן, לוסי לו, ויוייה א פוקס ועוד... בקיצור מומלץ עוד סרט שראיתי לא מזמן ונחמד הוא קיוב 2 - לא משהו מיוחד כל כך אבל סרט נחמד

BeNiT1BiNbA

New member
אוי אוי אוי..

תודה שהזכרת לי!! זה הסרט שנורא רציתי לראות וכל פעם שכחתי בלאט!!.. אבל..בקשר לקיוב2..לפי מה שהבנתי כולו חסר תכלית.. והסרט הראשון כל כך עיצבן אותי עם הסוף המבאס והמאכזב ולא מפתיע בכלל שלו..שהחלטתי לעשות חרם על השני!! =] בקשר ליעד סופי - סרט אדיר!! מדהים..עם השחקן החתיך ששכחתי את שמו לפתע.. הוא גם היה בקליפ של אמינם - סטאן.. אבל איפה לעזאזל אני משיגה את הסרט השני??..יעד סופי 2??.. אמרו לי שהוא אדיר!..אני חייבת לראות!!..אבל חיפשתי כבר בכמה ספריות וידאו ודיוידי ולא כל כך הלך לי =[ המלצות??..מישהו?! טנקס....לישיוש

למעלה