לספרים

avorly

New member
../images/Emo91.gif לספרים

אשמח לשמוע המלצות על ספרים שונים, שיכולים לתת לכולנו כיוון חדש ומעניין של הסתכלות. הספרים אינם חייבים להיות רק בנושא רפלקסולוגיה, אלא בכל נושא הוליסטי. כוונתי היא ליצור רשימה מומלצת שתופיע בפורום בלוחות.
מראש על שיתוף הפעולה.

0 אור 0

New member
משהו ממדף הספרים שלי

גופנפש - קן דיכטוואלד הספרים של לואיז היי צ'אקרות - ברברה וייט עם רותי פישמן אינטליגנציה רגשית - ד"ר דניאל גולדמן המדריך לשמני מרפא - ונדה סלאר ילקוט הצמחים - נסים קריספיל מספרי הרפלקסולוגיה עדיין לא מצאתי לי "תנ"ך". ספר שהפתיע אותי לטובה היה ספרון קטן מסדרת "בריא לדעת" : רפלקסולוגיה, יסודות הטיפול והאיבחון - רחל חודורוב - ברזילי.

avorly

New member
0 אור 0 ../images/Emo51.gif

אשמח אם תוכלי לפרט גם את הספרים של לואיז היי. עד כמה שאני יודעת, יש לה די הרבה....

0 אור 0

New member
יש לה הרבה

ואני לא קראתי את כולם - אבל מה שקראתי היה טוב וקיבלתי המלצות חמות על כולם. כרגע אין לי בסביבה את הספרים אבל נדמה לי שקוראים להם: אתה יכול לרפא את חייך, רפא את גופך - משהו כזה

ספרים

ברצוני לשתף אתכם בשני ספרים שקראתי לאחרונה 1. התקדשות מאת אליזבט הייך - מדהים 2. כוחו של הרגע הזה מאת אקהרט טול - ספר מואר ופשוט להפליא

avorly

New member
אביבית משה 1 ../images/Emo51.gif

על השיתוף. יכולה לספר עליהם קצת? האם מדובר על ספר סיפורת, או התנסות והפנמה?

ספרים

הספר התקדשות הוא ספר אוטוביוגרפי מיוחד במינו המביא את סיפור חייה של אשה במאה העשרים ואת האירועים וההתנסויות שתרמו לצמיחתה הרוחנית.חייה וההתנסויות שלה בהווה שלובים בזיכרון חי שלה מהתנסויותיה בגלגול קודם ככהנת צעירה במצרים העתיקה - ספר מדהים!! הספר כוחו של הרגע הזה הוא ספר שמלמד אותנו לחיות את הרגע,זהו ספר רוחני חוויתי עם אפשרות להתנסות ולשינוי, אני אישית הצלחתי דרכו לשנות מספר דפוסים. --בהצלחה

*g99

New member
אני קראתי ספר קסום להפליא,

שמו:"ארבע ההסכמות" של דון מיגל רואיז. הספר מנחה אןתנו איך למעשה לחיות חיים מאושרים. צריך להגיע לשלב של מהפכה בחיים ורצון לשינוי קיצוני בכדי להבין ולהפנים את הספר. הגעתי אליו דרך הפורום "ארבע ההסכמות". מומלץ בחום לכולם ולמי שעובר שינוי בפרט
לגבי לואיז הייל,יש לי ספר שלה בשם "רפא את גופך",הוא מדבר על מחלות שמקורן למעשה בנפש. יש עוד ספר "מגע ישיר" של עדית פאנק,ספר טוב ואני ממש בהתחלה שלו.

REALITY CHECK

New member
ספרים ישנים אבל טובים

עדיף ביד שניה ריצארד באך "השחף" וגם "Illusions" R.C.

ronat3

New member
לדעתי ספר טוב הוא כזה שמתחבר לבן אד

אדם בנקודה הספציפית שהוא נמצא, ולכן בשביל כל אחד מתאים ספר אחר. בשבילי יש כמה ספרים שפשוט 'קראו' לי מן המדפים של חנויות הספרים": 'שמאל ימין ומה שבינהם' - אירית רושין 'ריפוי ספונטני' - דר' אנדרו וייל 'ידי אור' - ברברה אן ברנן

למעלה