למשחק מעולה

ליייייי

New member
../images/Emo91.gif למשחק מעולה

נקרא "מה נשמע?" של "יצירה". המשחק הוא לגלאי 3-8 משחק חברתי לזיהוי צלילים. המשחק מורכב מלוחות שמרכיבים כמו פאזל על הלוחות מצויים צילומים מנושאים שונים - בעלי חיים,כלי נגינה,כלי תחבורה ועוד דברים שמפיקים צלילים. יש אסימונים וקלטת לטייפ שכל כמה שניות משמיעה צליל והילד אמור לזהות את הצליל ולשים אסימון במקום המתאים בלוח. מעבר ללימוד הצלילים זה מפתח קשב וריכוז. אצלינו זה להיט כבר שבועיים, והיום כשעבר אוירון ופיצ הקשיב זיהה ושיים החלטתי שאני חייבת לספר והמליץ.

תירתיר

New member
חח.. העתקה של רעיון אירופאי

יש משחק כזה של חברת Nathan -באמת מעולה. אני דווקא בעד שיעשו חיקויים למשחקים הללו היקרים כל כך... למה דרך אגב לא עשו את זה בדיסק?

ליייייי

New member
גם אני תהיתי!

אפילו חשבתי לציין את זה כמינוס ,אבל זה כנראה משתמע מעצמו. באמת טפשי. חוץ מזה,אם זה חיקוי, אחלה חיקוי (לא מכירה את המקור).

vered73

New member
זה כמו עם הבובות שהיו לנו פעם

בשנות ה70 עם התקליטים בגב, לא? קצת הזכיר לי בכל אופן. בטח יותר משוכלל מהתקליט... אני חושבת שזה יכול לעזור, קיבלתי מההורים בובה (כזו מפלסטיק של בנות) ששרה שיר כשלוחצים על הבטן אבל ככה היא סתם בובה שעוצמת עיניים בזוית אופקית. הילד מאד הוקסם ממנה (אולי כי העיצוב של העינים מאד מיוחד ואנושי משהו) והייתי עובדת עם הבובה על הדדיות: הבובה (כאילו) עושה והילד חוזר. הייתי מפעילה אותו מול הבובה. יש לי גם בובה בגודל רגיל של מטר, מרוסיה, שכשמחזיקים לה את היד היא הולכת (פטנט מכני). הוא מאד חשש ממנה בהתחלה ודווקא היא היקרה שילדים (רגילים) מאד אוהבים, עשתה פחות את העבודה. מסקנה שלי מהנסיון האישי שלנו ומההצעה שלך - שווה להשקיע. הרי כלכך קשה לנו לקנות דברים שמתאימים לילדים שלנו, דברים שיעניינו אותם יותר מדקה ושיפיקו מהם נסיון ידע חוויה כלים ומה לא, שווה להשקיע. לא בדקתי מה המחיר, אבל פעם בחודש אני משקיעה 10% מקצבת הנכות בקניית אביזר שחשוב לי. לפעמים מחכה חודש חודשיים שלושה וקונה משהו יקר. (את השאר אני משקיעה) הייתי הולכת על זה אם זה לא 300 שח ומעלה. וגם, מנסה קצת בחנות עם הילד.

למעלה