"למראית עין"

• פותח הנושא L L B
  • פורסם בתאריך

L L B

New member
../images/Emo91.gif "למראית עין" ../images/Emo91.gif

חזרתי לפני כמה שעות מסרט בקולנוע. הלכתי יחד עם שתי חברות לראות את הסרט הישראלי החדש "למראית עין". הוא מהדהד לי בראש עד עכשיו... הנה תקציר ממנו: "יערה בת ה-24 היא סטודנטית צעירה הנקראת לחזור בבהילות הביתה מלימודיה בארה"ב כאשר נודע לה כי טליה, בת דודתה וחברת הנפש שלה, התאבדה ביריה. יערה עוברת לגור בבית משפחתה של טליה ומנצלת את ימי השִבעה לחקירה אישית כדי להבין את הסיבה האמיתית למותה הטראגי, מה שאולי צריך היה לראות בבהירות כל השנים. החקירה הופכת למסע של גילויים על ילדותן המאושרת לכאורה, על התבגרותה המינית המורכבת ועל הסודות והשקרים בחייה של בת דודתה. השתיים היו בלתי נפרדות בילדותן, כאשר טליה הייתה לעיתים עיניים לשתיהן, שכן יערה עיוורת. בנחישות ובהתעלמות מהמחיר שכרוך בחיפוש, יערה מגלה שאפשר לראות את האמת רק אם בוחרים בכך ומצליחה לראות את מה שכולם לא ראו, למרות העובדה הפשוטה שהיא (יערה) עיוורת מלידה..." שחקנים נוספים: גיא לואל, אסי דיין, סנדרה שדה וישראל פוליאקוב. אין לי מילים להוסיף על הסרט האדיר והמצמרר הזה... טלי שרון ("יערה") המדהימה שמשחקת בסרט בתפקיד הראשי, גרמה לעיני לדמוע ללא הפסק...
הסרט הוא טריגר [ביחוד לנפגעות תקיפה מינית] ומאוד לא פשוט , אבל בגלל שהוא כ"כ אמיתי - הוא מומלץ בחום (!!) (יכולה אף לומר שלאחת החברות שלי יש סיפור דומה...
)

MommyHug

New member
אל תשאלי איזה קטע!

בדיוק אתמול ראיתי פרסומת של זה (פה שרצה באינטרנט) ונשמע מדהים אני חייבת ללכת, ואפילו שזה ישראלי
עכשיו עם ההמלצה שלך- בכלל!!!

i love עדי

New member
למה לזרות מלח על הפצעים ? ../images/Emo7.gif

הייתי צריכה לנסוע היום לעזריאלי עם חברה ולראות אותו.. אבל בסוף היא לא מרגישה טוב ואנחנו לא נוסעות . וממש ציפיתי לזה , ועכשיו אני עצובה

סלינוש

New member
אבל אבל....

אין פה אף אחד שירצה ללכת איתי לסרט ישראלי...
גמני רוצה לראות

MommyHug

New member
אההההההההההה

המסכות?... נחשוב עליך...
סתם, אני אענה אח"כ (זוכרים את ההבטחה שלי לא לאחר??? יאללה קדימה..
)

MommyHug

New member
ואם את מדברת על השאלון שמתחיל

ב"איפה תהיו בעוד 10 שנים" אז כבר עניתי עליו בשני פורומים אחרים וגם בקומונה שלי, אז... תעשי לי טובה!

MommyHug

New member
עלית עליי... ../images/Emo9.gif

הולכת לענות יא מלחיצה אחת...........

יאלה קדימה..

קבעו יום... עדיף ערב לדעתי הוא מופיע בכל קולנוע.. ואגב, אתמול בלילה ראיתי את מאחורי הקלעים של הסרט.. בהחלט חזק

i love עדי

New member
טוב בסוף אני הולכת היום ../images/Emo9.gif

נעה מרגישה טוב ואנחנו נוסעות היום לראות

i love עדי

New member
חייבים ללכת לראות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי מלים... פשוט סרט מדהים . אם אין עם מי ללכת אפילו רצוי ללכת לבד . הוא כל כך כל כך מרגש..... והיה נורא נחמד שהיינו רק אני , חברה שלי ועוד מישהו באולם . שוב, זה סרט מדהים .

L L B

New member
לא! לפי דעתי אסור

ללכת לראות אותו לבד!! לכו עם עוד מישו... המלצה שלי. לא רצוי להיות לבד אחרי סרט כזה...

למעלה