למי שאוהב טנגו...

Joy107

New member
../images/Emo91.gifלמי שאוהב טנגו...

היינו אתמול בהופעה של להקת פיטנגו עם צמד רקדנים וזמרת ומאוד נהננו. זה לא היה המופע המקיף עם כל הרקדנים אלא רק צמד אבל המוזיקה מדהימה, רקדנים מעולים וזמרת מקסימה. (מריאל סול, אמרו לי שהיא מתחרה בגריז...) המופע נקרא "טנגו ללא גבולות" מומלץ בחום!

מתביישת להודות

שאני לא ממש אוהבת טנגו. זה לא שלא מרגש אותי פה ושם לשמוע אבל אפילו לא שכנע אותי אבי, שכל שבת לא אישר לנו להחליף ערוץ (היו רק שלושה ברוסריו שלפני הכבלים...
) והיה צופה במשך שעתיים, שלוש GRANDES VALORES DEL TANGO אוהבת יותר ויודעת שירים בע"פ מ FOLKORE ARGENTINO (ולא שופנקי!),ROCK ARGENTINO אולי אני אשנה את דעתי בזמן אמת, מי יודע? בכל זאת, תודה רינת על ההמלצה!

Joy107

New member
אל תתביישי...

את באמת לא חייבת... אני גם לא תמיד מתחברת למוזיקה הזו ביום יום. אני ממש לא גדלתי על זה ולא הכרתי את הטנגו עד שמרטין נכנס לחיי (טוב גם כמעט ולא אכלתי בשר עד שהכרתי אותו...
) ובכל זאת הצלחתי להנות למרות שזיהיתי בסך הכל שלושה או ארבעה. אצל הקהל שהיה ברובו מבוגר ראיתי די הרבה שירדו להם דמעות, והתרגשתי איתם.

שלושה, ארבעה

זה השג ענק למי שלא נולד שם. כל הכבוד לך! ומגיע לכם יום הולדת שמח!
רותם כבר בת שנתיים! מזל טוב!

Joy107

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

ביום שני אנחנו חוגגים לה עם המשפחה ובשבוע הבא בגן. היא כבר מחכה ומכתיבה לי שהיא רוצה "המון בלונים, עוגה של דורה עם נרות, (זר) פרחים על הראש ומתנה גדולה גדולה" והטנגואים שזיהיתי - עכשיו תורי להתבייש...
הם מן הסתם כאלה שחידש לואיס מיגל בתקופה זו או אחרת ומשם הכרתי

אלון 58

New member
זה כמו שאני לא מבין ב-../images/Emo86.gif...,

נושא חביב ע"י רוב הקשורים לארגנטינה,ולכן נדיר מאד שיראו אותי מתערב בנאמר בתחום זה.

גרי רשף

New member
מה יש להתבייש?

לא אוהבים אז לא אוהבים.. מה את כן אוהבת מהפולקלור הארגנטיני? שמות של שירים, מבצעים, וסגנונות יתקבלו בברכה..

השם הראשון שעולה

הוא מרסדס סוסה, אבל כמובן שהיא לא היחידה. TERESA PARODI היא מבצעת CHAMAME (מCORRIENTES) לאון חיאקו הוא הנציג הגדול ביותר למוזיקה בסגנון FOLK ROCK אני מאוד אוהבת את ZITARROSA שדווקא הוא לא ארגנטינאי, אלא מאורוגואי. מכייוון שבזמן האחרון אני רק שומעת "מעל כורכי" שירי טיף וטף,דתיה בן דור ורינת גבאי,אז מזמן לא מאזינה לשירי האהובים ולא נזכרת בכל השמות אבל מבטיחה לחזור ולהוסיף עוד...

כרוני

New member
זיטרוסה? הוא רק מדבר...לא התחברתי אליו

מהדור הוותיק והלא ארגנטינאי התאהבתי ב- Silvio Rodríguez Pablo Milanés Serrat

כרוני

New member
אגב, אני גם יודע

שהוא היה פה בארץ איפשהו בשנות השבעים או השמונים (אל תשאלי איך ולמה אני יודע)

גם אני אוהבת אותם אבל

גרי שאל לגבי פולקלורה. לסיטרוסה אין רק מילים. אבל בהחלט מדבר ושר מהלב.... ולגבי ה CUBANOS הם באמת מקסימים. מה? לאון חיאקו לא דיבר אליך?ולרנר?

כרוני

New member
לאון, הכרתי רק אחרי שחזרתי לארץ

ואני פחות אוהב מאשר את הקובנים למשל. לרנר...... סיפור ארוך.....

pepe chatruc

New member
דודה שלי שומעת את סיטארוסה כל הזמן

האמת שיש לו הרבה "נשמה" בשירה אבל קשה לי להתחבר לזה . על לאון חייקו נראה לי כבר רשמתי הרבה

גרי רשף

New member
ZITARROSA שולטתתתת..

מאוד אוהב את הקול העמוק שלו והפיספוסים הקלים פה ושם. שר יפה!

השיר המרגש ביותר שלו,

לכל מי שעזב את ארצו ועלה ארצה, גם כשעשה זאת מסיבות ציוניות הוא PAL QUE SE VA מצאתי לינק ששר מישהו אחר. זה לא אותו הדבר

גרי רשף

New member
No te olvides del pago si te vas pa'la ciudad

נדמה לי שהסגנון הזה נקרא Chamarita. איזה יופי!

תודה פפה

לצערי לא יכולה להאזין ללינק כי הדרייוורים במחשב שלי לא בסדר כרגע. כשיתקינו אותם מחדש בטוח אבכה... השיר הזה עושה לי צביטה בלב...

למעלה