למחפשי עבודה

L E A D E R

New member
../images/Emo91.gifלמחפשי עבודה

שלום לכולם כמוכם גם אני חייל מושחרר ואחרי שהשתחררתי חשבתי מה אני יעשה בחיים טיול ? להתחיל ללמוד ? לחפש עבודה ? אוקי אז טיול אין באפשורתי כסף רב לטיול וזה נדחה לבנתיים להתחיל ללמוד .. ביררתי אצל האונ' את הדרישות לכול מיני קורסים ומסלולים והדירשות היו ממש גבוהות ולהתחיל לעשות פסיכומטרי ולשפר בגריות .. ולהתחייבל 4 שנים שבהן גג אפשר לעבוד בעבודות במשמרות ולקבל מינמום שבתמורה חייבים לטחון שעות לחפש עבודה גם חיפשתי ובעיקר יש עבודות רעות או לעבוד מעודפת ולקרוע תתחת ואז חשבתי דיי איך אני יכול לעשות משו משמועתי בחיים שלי וחקרתי את כול הנושא בבית של כול מיני עבודות וקראית ספרים : אבא עשיר אבא עני " ממליץ ועוד הרבה ספרים על כלכלה והתפחתות עצמית וחקרתי את כול הנושא של ( MLM) שיווק רשתי וחיפשתי חברת טובה ומצאתי אז מישהי רוצה לעשות משו משמועתי החיים לקבל משכורות נאה ולעבוד מהבית ולעבוד אם אנשים שאתה רוצה ולא להתחייב לכלום ואפשר לשלב את זה אם עוד עבודה *עכשיו אני יוד שרובכם יגידו זה חרטה הוא סתם מנסה למכור לנו שהכל ורוד ורק רוצהל עשות על גבנו קופה אז אני יגיד לכם בואו ותשמעו עוד ותחליטו בעצמכם עוד פרטים במייל [email protected] יום נפלא לכולם ורק טוב

ק ד ו ש

New member
עצם זה שאתה מושפע מספר כמו

"אבא עשיר אבא עני" כבר מראה שזה חארטה... למה אנשים מתלהבים מספרים שמוכרים להם שטויות במסווה של "עובדות"? בדיוק כמו צופן דה וינצ'י שחצי עולם התלהב ממנו, אבל מתברר שהוא מבוסס על דברים לא נכונים.

למעלה