לימי קיץ חמים

גלית2006

New member
../images/Emo91.gif לימי קיץ חמים../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif

בורץ' (בורש) חמציץ קר (המלצה לקיץ) 4 תפוחי אדמה בינוניים 1/2 חב' חמציץ קוביות תבלינים/מרק עוף כף כפית מלח לפי הטעם 1. לקחתי סיר הכי גדול ובישלתי תפו"א מקולף וחתוך לקוביות כמו לפירה. 2. בזמן הרתיחה - הוספתי קוביית תבלינים (מרק עוף), 3. כשתפו"א מוכן - מעכתי אותו לפירה 4. הוספתי את החמציץ (או מעובד בבלנדר או חתוך בסכין - לפי טעם אישי) 6. הבאתי לרתיחה והוספתי סוכר + מלח לפי הטעם. ניתן להוסיף עוד מרק עוף. הטעם צריך להיות חמוץ, אבל לא יותר מדי... 7. לקרר ולשים במקרר. 7. להגיש קר. המלצה: להגיש עם שמנת חמוצה וביצה קשה. בתאבון!
 

effyba

New member
מתכון מעניין. גם משהו מתקופת בית

אמא...אני בספק אם מישהו יאכל את זה אצלנו..גם תרד הם לא ממש אוהבים...
 

גלית2006

New member
../images/Emo51.gif על התגובות../images/Emo39.gif

אמאוהבת - חמציץ - עלים ירוקים, מוכרים בכל חנויות הירקות, דומה לתרד, עם טעם מאוד מיוחד (חמוץ).
 
למעלה