../images/Emo91.gif לימי קיץ חמים../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif
בורץ' (בורש) חמציץ קר (המלצה לקיץ) 4 תפוחי אדמה בינוניים 1/2 חב' חמציץ קוביות תבלינים/מרק עוף כף כפית מלח לפי הטעם 1. לקחתי סיר הכי גדול ובישלתי תפו"א מקולף וחתוך לקוביות כמו לפירה. 2. בזמן הרתיחה - הוספתי קוביית תבלינים (מרק עוף), 3. כשתפו"א מוכן - מעכתי אותו לפירה 4. הוספתי את החמציץ (או מעובד בבלנדר או חתוך בסכין - לפי טעם אישי) 6. הבאתי לרתיחה והוספתי סוכר + מלח לפי הטעם. ניתן להוסיף עוד מרק עוף. הטעם צריך להיות חמוץ, אבל לא יותר מדי... 7. לקרר ולשים במקרר. 7. להגיש קר. המלצה: להגיש עם שמנת חמוצה וביצה קשה. בתאבון!
בורץ' (בורש) חמציץ קר (המלצה לקיץ) 4 תפוחי אדמה בינוניים 1/2 חב' חמציץ קוביות תבלינים/מרק עוף כף כפית מלח לפי הטעם 1. לקחתי סיר הכי גדול ובישלתי תפו"א מקולף וחתוך לקוביות כמו לפירה. 2. בזמן הרתיחה - הוספתי קוביית תבלינים (מרק עוף), 3. כשתפו"א מוכן - מעכתי אותו לפירה 4. הוספתי את החמציץ (או מעובד בבלנדר או חתוך בסכין - לפי טעם אישי) 6. הבאתי לרתיחה והוספתי סוכר + מלח לפי הטעם. ניתן להוסיף עוד מרק עוף. הטעם צריך להיות חמוץ, אבל לא יותר מדי... 7. לקרר ולשים במקרר. 7. להגיש קר. המלצה: להגיש עם שמנת חמוצה וביצה קשה. בתאבון!