לחבר שלי יש יום הולדת לחבר שלי יש יום הולדת אנחנו ביחד רק חודש מה לקנות לו לעזאעזל??????
T toti21 New member 27/11/02 #1 ../images/Emo91.gifלחבר שלי יש יום הולדת לחבר שלי יש יום הולדת אנחנו ביחד רק חודש מה לקנות לו לעזאעזל??????
../images/Emo91.gifלחבר שלי יש יום הולדת לחבר שלי יש יום הולדת אנחנו ביחד רק חודש מה לקנות לו לעזאעזל??????
ל לוטמניה New member 28/11/02 #3 זה כבר מתאים לקנות לו מתנה גדולה? אולי עדיף ללכת על משהו פשוט כמו מסעדה או להכין לו ארוחה, או לקחת אותו לאנשהו...אתם כבר בשלב של לקנות מתנות יומולדת גדולות ורומנטיות...?
זה כבר מתאים לקנות לו מתנה גדולה? אולי עדיף ללכת על משהו פשוט כמו מסעדה או להכין לו ארוחה, או לקחת אותו לאנשהו...אתם כבר בשלב של לקנות מתנות יומולדת גדולות ורומנטיות...?
L lala182 New member 30/11/02 #4 אמממ... זה באמת תלוי בשלב שבו אתם נמצאים.. תמיד אפשר ללכת על האופציה של כל הדברים החמודים והרומנטים.. ואם לא את יכולה תמיד לקנות לו בגדים או איזה בושם.. או כמו שאמרו להזמין אותו למסעדה או סתם לארגן לו איזה ערב נחמד בבית... בן כמה הוא דרך אגב?
אמממ... זה באמת תלוי בשלב שבו אתם נמצאים.. תמיד אפשר ללכת על האופציה של כל הדברים החמודים והרומנטים.. ואם לא את יכולה תמיד לקנות לו בגדים או איזה בושם.. או כמו שאמרו להזמין אותו למסעדה או סתם לארגן לו איזה ערב נחמד בבית... בן כמה הוא דרך אגב?