לאוהבי ה

LuNa MaJnUnA

New member
את אוהדת את מכבי פ''ת :|

חשבתי שאני היחידה בעיר שמעדיפה את מכבי על הפועל!

Kobi Dalal

New member
לא נורא

העיקר שה4 אוהדים של מכבי חזרו הביתה באמבולנס...

../images/Emo12.gif

א. זה עצוב שזה מה שמעודד אותך ב. דווקא אוהד הפועל היה זה שנפצע. ג. (והכי חושב) פ"ת של מכבי! (עד הדרבי הבא..)

רק בשביל הפרוטוקול...

בידיעות אחרונות ספורט היום היה רשום ש3 אוהדי מכבי פ"ת נפגעו (אחד על ידי אבן, לאחד נפתח הראש מחפץ חד ועוד אחד שחטף טיפלה יותר מדי מכות). בנוסף היה רשום שאוהדת אחת של הפועל פ"ת התעלפה. ככה שאפשר להגיד ששניכם צודקים איכשהו. 4 אוהדים נפצעו בסה"כ (כמו שקובי אמר), 1 אוהד(ת) הפועל נפצעה (כמו שהלוחם אמר) אבל שכחתם את ה3 האחרים של מכבי.

Kobi Dalal

New member
מי מאמין לעיתונים?

אוהדי מכבי אכלו מכות רצח היום. זה שהם היו גברים אחר כך והלכו לדקור אדם בן 45 שהלך עם הבת הקטנה שלו לכיוון האוטו לא נותן להם כלום...

Lil M

New member
כל אוהדי הפועל הם הוכחה לתאוריה של

דרווין!! זורקים אבנים כמו חולינגים לאדעים להפסיק בכבודדדדדדדד!!!!!!!!! מה לעשותתת??!?!?! מכבי יותר טובים נקודה!. לאוהדי הפועל: סו פאקינג וואט היו לכם כולה 500 אוהדים יותר והתצוגת אוהדים שלנו היתה הרבה יותר טובה והזין שסולי צמח דפק לכם השתיק אותכם לפחות לעשר דקות!! תלמדו איך משחקים כדורגל ועד אז כן כן פ"ת של מכבי! אינעל אמאשלכם פגעתם באוהד שלכםםם!! אללה שער 2! gate 2 hell

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גייט 2 הל... יפה יפה.. רק חבל שלאותו שער באים חופשי אוהדים של הקבוצה היריבה ומעודדים בתוכו (ממש גיהנום.. פחד חבל על הזמן). את רוצה גיהנום? שער 11 בבלומפילד, היציע המזרחי בטדי. זה גיהנום. שנה שעברה בדרבי אוהד הפועל אדום נכנס לשער 11, המסכן יצא החוצה רק דרך האמבולנס.

Kobi Dalal

New member
חחחחח 500 אוהדים יותר

בואי נעשה השוואה קטנה. את לא יכולה להשוות משחק שאתם מארחים כי כולם אצלכם נכנסים חינם ואצלנו כל ילד צריך לשלם 80 שקל (ולמרות זאת הבאנו 1500 יותר ממכם). אז נעשה השוואה עם כמות האוהדים בבטון בדרבי שאתם אירחתם ובדרבי שאנחנו אירחנו בסיבוב הקודם כמות האוהדים שאתם הבאתם לדרבי הקודם שאנחנו אירחנו: http://www.mpt-mib.com/multimedia/galleries/show_pic.php?dir=../gallery123&num=5&g_num=123&pos=1&limit=42 שימי לב שזה רק יציע אחד והוא מלא קרחות (וזה עוד אחרי שקיבלתם 250 כרטיסים חינם למחלקת נוער שלכם מהפועל) היציעים שלנו אתמול: http://www.palletown.net/hapoel-pt/pic/2006/leg/derby02/26.jpg שני היציעים מלאים ללא קרחות בצדדים ועל כל כיסא עמדו 2-3 אנשים בגלל שהיה חסר במקום... ותתפלאי, כולם קנו כרטיס... לא כמו במשחקים שלכם... עכשיו שבי בשקט...

Lil M

New member
מותק גם אצלנו שלמו! ונתתם 3000

אוהדים אנחנו 2500!!!! תגיד מה שאתה רוצה על אוהדים הוכחנו לכם מי יותר טובים!! כולכם על הזין של סולי צמח!:D

Kobi Dalal

New member
טוב מה אני בכלל מתווכח

עם ילדה שלא מבינה כלום מהחיים שלה והולכת למשחקים כמו כל הבנות רק בשביל לחפש ***. יום טוב.

Lil M

New member
LOLLLLLLLLLLL

היית מת לחפש זין מותק אני לכדורגל נכנסתי רק בגלל שחברים שלי גררו אותי ורובם עם הפועל אבל פאק איט עשיתי תבחירה שלי. ואני די גאה בה ואני עם מכבי והולכת למשחקים בשביל ספורט לא בשביל להצדיק את ההפסד במשו כמו"אין לכם אוהדים בלה בלה בלה" כל הוויכוחים שהיו לי בבצפר עם אוהדי הפועל, ועכשיו אתה- זה הוביל אותי למסקנה אחת- אין לכם כבוד ואתם לא יודעים להפסיק בכבוד. ונראלי שאתה שם גם כדי להשיג זין תה יודע אינך מספיק ביצים להודות בהפסד. אם הפועל היו מנצחים הייתי עושה כבוד. מה לעשות אנחנו יותר טובים! holla

וכמובן כמו בכל דרבי... יש גם פצועים

יש גם פצועים. אוהד של הפועל נדקר ע"י אוהד מכבי והוא פצוע קל. ממה שהבנתי מחברים שהיו - היה מכות אחרי המשחק.

sn map

New member
אתר על מכבי

אני ילד משכונת עמישב שבפתח תקווה ובניתי אתר על הקבוצה מכבי עמישב פ"ת (מליגה ב') הכתובת: וגם בקישור...(למעטה)

למעלה