כמה המלצות...

Tsuyoshi

New member
../images/Emo91.gifכמה המלצות...

שווה להוריד...(לפחות עד שיצאו הדיסקים)-זכויות יוצרים... Cosma - NonStop Zorba - BarkBass Dynamic - R2D2 Delirious - Analog Booster enjoy....

fclubber

New member
cosma-nonstop

עוד יצירה של אביחן הגאון... סיימון שים לב...

MidNight Flame

New member
מה יש לו לשים לב?!

גאון ענק נהרג... לפחות המוזיקה שלו תמשיך לחיות...

Mike A

New member
?????

"שווה להוריד...(לפחות עד שיצאו הדיסקים)-זכויות יוצרים" אל תוריד בכלל. חשוב לך כל כך שיהיה לך את כל הטראקים האלה לפני שהדיסק יוצא?

trancelover

New member
הלוווו הלוו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגידו מה אין לכם טיפת כבודדדדדדד את האלבום של קוסמה NON STOP שיצא חודש הבא חובה לקנות !!! חובה ! אומן ענקקק ביותר עם טרקים כלכך מחשמלים וחזקים ומורכבים ! ואיפה הכבודדד אני מרחם עליכם, רואים כבר לפי ההודעות מה אתם ומי אתם.. לטראנס הקשר היחיד שיש לכם הוא המחשב.. חבל.. פורום ילדותי ניהיה, אז שתכננו לעבור לפורום טראנס לא היתה כוונה לילדים

Tsuyoshi

New member
ת'אמת כן...

חשוב לי שיהיה לי מוסיקה חדשה... אני רוצה לשמוע דברים חדשים....אין בזה שומדבר רע!!!!

trancelover

New member
הלוווו הלוו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגידו מה אין לכם טיפת כבודדדדדדד את האלבום של קוסמה NON STOP שיצא חודש הבא חובה לקנות !!! חובה ! אומן ענקקק ביותר עם טרקים כלכך מחשמלים וחזקים ומורכבים ! ואיפה הכבודדד אני מרחם עליכם, רואים כבר לפי ההודעות מה אתם ומי אתם.. לטראנס הקשר היחיד שיש לכם הוא המחשב.. חבל.. פורום ילדותי ניהיה, אז שתכננו לעבור לפורום טראנס לא היתה כוונה לילדים

Sputer

New member
דבר ראשון

צריך לקנות את הדיסק של קוסמה לא רק בגלל זהוא נהרג. אבל עכשיו בכלל שהוא נהרג מי שלא קונה המצב שלו על הפנים לא יודע מה צריך לעשות לו.

k3213571

New member
אני לא מוריד את האלבום שלו....

אפילו לא יצא לי לשמוע טראק אחד שלו אבל עכשיו אם תקנו דיסק שלו מה זה יעזור הכסף אפילו לא ילך למשפחה שלו הליבל שלו יוציא את הדיסק ויקבל את כול הרווחים מה זה משנה להוריד או לא להוריד אני מכבד אותו וחבל מה שקרה לו אני לא יודע איך היתה המוזיקה שלו אבל אני בטוח שהיא היתה טובה אבל לא ישנה כלום אם תקנו את הדיסקים או תורידו אותם תחשבו על זה!!!

Ploral Reaction

New member
לא הבנתי את הקשר בכלל...

דווקא בגלל זה שהוא מת אז צריך לקנות את הדיסק שלו? אם אתה אומר כבוד מילא, למרות שעם כל הכבוד, למי הכבוד הזה מגיע אם הוא לא יודע על זה. חוץ מזה שעכשיו שפתאום ייקנו דיסקים שלו במסות הוא כבר לא יוכל להשתמש בכסף... אז מה הפואנטה פה? הסיבה היחידה לקנות דיסק היא כי הוא טוב, לא משנה אם האומן מת או חי.

trancelover

New member
ילד טמבל

כבוד אחרון זיכרון אחרון מאלבום אחרון ענק וכלכך מושקע ששווה את כל הכסף של 'ה'אומן, איש מדהים והכל בנפש נקייה, שאבד לו.. אני בעצמי אומר לך, אחרי ששמעתי אותו כבר', שווה המון ולא שווה תהורדה המזדיינת שלך הא מה אתה שווה אתה את הליינ חודשי אינטרנט מהיר זה מה אתה שווה האא יטמבל יאלה רוצ רוצ להוריד מהר מהר לפני שיגמר - - - הטרק היחידי לא אהבתי באלבום.. LEMON LIGHT

Ploral Reaction

New member
אחי כנס

אם אתה כבר מתעקש לדבר על דברים שאתה לא יודע עליהם, נכון שאני מוריד, אבל אני גם קונה, הרבה. לפחות דיסק לשבוע. ואומן שאני אוהב, אני קונה את הדיסק שלו. אני בטוח שגם אתה מוריד, כמו כל צרכן של מוזיקה אלקטרונית, אבל גם קונים. כתבתי את מה שכתבתי רק כי לא הבנתי את הקשר, למה דווקא בגלל שבן אדם מת לקנות את הדיסק שלו במיוחד. אם הדיסק טוב, סבבה, אבל להעניק כבוד אחרון כביכול, ברור לך שזה לא משנה כלום~

למעלה