: כימרה

../images/Emo91.gif: כימרה

ראיתי עכשיו מהאמצע ואשלים צפייה מחר- סרט על אנשים שנושאים שני מטעני ד.נ.א שונים בתוכם- מקביל לתאומים או תאומים סיאמיים, שהתמזגו לאדם אחד באחד הימים הראשונים ברחם- במקום להתפצל. כך למשל כמעט איבדה לידיה את ילדיה, משום שבבדיקת ד.נ.א התגלו כנושאים מטען גנטי שונה משלה. ישודר בשנית מחר ב-16:45

ESPN

New member
../images/Emo58.gifבאמת סרט מאוד מעניין

והוא מעלה שאלות משפטיות מורכבות, על המהימנות הרבה שמקנים לבדיקות ד.נ.א. מעניין כמה כימרים מסתובבים בעולם, ואף אחד לא יודע על זה, פשוט כי אין סיבה לבדוק את הד.נ.א שלהם.

newfolder

New member
סרט פסיכי לגמרי

גם אני פספסתי את ההתחלה. לא הבנתי למה רצו לקחת מהאמא את הילדים שלה. לדעתי זאת הבעיה העיקרית בסיפור שלה! ונניח לרגע שהיא באמת לא האמא שלהם. אז? היא מתעללת בהם? היא מזניחה אותם? לא. אז למה להרוס לכל המשפחה את החיים סתם? כי החברה האמריקאית שמרנית ומפגרת. וכנ"ל החברה הישראלית. ככה זה שלאנשים יותר חשוב העבר (מאיפה באת) מאשר העתיד (שלך, למשל). הם מוכנים לדפוק את החיים של הילדים וההורים האלה רק בגלל שפתאום הסתבר שהם, כביכול, לא הילדים הביולוגים שלהם. מה שכן, המקרה הנדיר הזה יכול ליצור בעיות אחרות כמו זיכוי של אנסים ורוצחים. נו שוין, עכשיו התגלה שאפילו ה-DNA הוא לא הוכחה חותכת ב-100%. מה שמוכיח שוב, שכמו כל דבר בחיים, הדבר היחיד שבטוח הוא המוות.

../images/Emo13.gif אכן כן

(לגבי המוות) לפי מה שהבנתי- הרשויות רצו לקחת ממנה את הילדים כי הם חשדו שהיא חטפה אותם או משהו כזה- כלומר, שהיא הייתה מעורבת בפשע כלשהו. לא שאני חושבת שהיו צריכים לארגן להם משפחות אומנות עוד לפני שמוכיחים מ-ש-ה-ו שקשור לפשע- אבל לפחות הייתה להם סוג של סיבה. (אני עדיין חושבת שזה דבר מטומטם לעשות- לאיים על מישהי שיקחו לה את הילדים כאמצעי לחץ. קצת אכזרי, לא?) יש משמעויות מטורפות לגמרי שנובעות מזה- אי אפשר לדעת כמה תביעות אבהות היו שבהם האב התגלה כחסר קשר גנטי לילדיו, ובעצם אולי גם הוא סובל מכימריזם? שלא לדבר, כמו שאמרת, על אנסים ורוצחים שהד.נ.א שהתגלה בזירה הוא בעצם כן שלהם- רק שאי אפשר היה לגלות את זה בבדיקות הד.נ.א שקיימות היום. המסקנה שלי: צריך להפסיק להתייחס לד.נ.א כאל אלוהים, ולקבל את זה שיכול בהחלט להיות שאנחנו לא מספיק מתוחכמים טכנולוגית כדי להחיל את הבדיקה הזאת על כל תופעה ביולוגית ביקום.

ESPN

New member
רצו לקחת את הילדים

כי חשבו שהיא גנבה אותם ממישהי אחרת בשביל לרמות את מערכות הרווחה ולקבל כספים שלא מגיעים לה. ממש קפקאי כל הסיפור שלה.

שותף

New member
באמת סרט מדהים ומרתק

לא יאמן ההפתעות שהטבע מזמן לבני האדם. בעיני המסקנה העיקרית צריכה להיות קצת צניעות - גם לאנשי מדע ובודאי לרשויות.

למעלה