חמה...

Sparker

New member
../images/Emo91.gif חמה...

ביליתי עכשיו כמעט חמש שעות בשיחה עם שני חברים טובים, האחד בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות (קונטיקט ליתר דיוק) והשני בארץ האפשרויות המוגבלות ביותר (דרום ישראל ליתר דיוק). איך
אתם שואלים? במסנג'ר של יאהו. אמנם לי היו בעיות מיקרופון קשות, ולאמריקאי לא הייתה מצלמה אבל בין שלושתנו היו שתי מצלמות ושני מקרופונים. איכות מדהימה. הקול עובר חלק, באיכות גבוהה, עם דיליי לא גדול והכי חשוב, בפול דופלקס
אז אחרי ועידה תלת יבשתית מייגעת, והיכרות עם נלווים חדשים (חתול, חברה, קעקוע), אני יכול רק להמליץ בחום (המסנג'ר גם מאפשר משחק שח, איקס עיגול, אבן נייר ועוד רבים וטובים). ולא לשכוח, הוא לא שייך ל"זעיר ורך". לילה טוב אירופה

אכן, כלי התקשורת החביב עלי

למרות איכות ירודה משהו של התמונה ושל הצליל. לא לשכוח להוסיף שאפשר גם להעביר קבצים מאחד לשני (תמונות דיגיטליות למשל). וכמובן - יש גם אמוטיקונים נחבאים .... והכי חשוב - זה לא של מיקרוסופט

sonntag

New member
דרך זולה ולא מקורית לתקשר עם ציון

אבל לפני זה שלוש מילים על "נוחות מול עקרונות": הטכנולוגיה הכי מתקדמת לשיחות באינטרנט, לדעתי, היא Net meeting. שייכת, מה לעשות, לתאגיד זעיר ורך (ספרקר, סחתיקה על התרגום). איכות הקול קרובה מאוד לטלפון וטובה מזו של המסנג'רים. באשר לתמיכה בתאגיד המפלצתי - ובכן אני מציע לאמץ את גישת "קח ככל יכולך, ותן נדה" או במילים אחרות מה שאפשר לקבל בחינם - סבבה, ומה שלא - למצוא במקום אחר. אבל לא זה מה שרציתי להגיד. אני עובד עם הארץ ונאלץ לתקשר באופן די אינטנסיבי. בדקתי כמעט כל דרך תקשורת אפשרית - אינטרנט, עיסקאות פרה-פיי מפוקפקות, כרטיסי חיוג ואפילו איזה מכשיר שאמור לתת קו חיוג ישראלי (כאילו אתה ממש בארץ). ובכן, המסקנה הסופית והמוחלטת היא - קידומת פשוטה לפני המספר! איכות של שיחה רגילה ומחיר זול בטירוף - 3.5 סנט לדקה. מחייגים ככה: 01015 ואחרי 00972 וכרגיל עובד רק בגרמניה אבל בטח יש מקבילות בשאר אירופה.

sonntag

New member
ובכן ידידי הפעלתי את מיטב התחקירנים

ולהלן התוצאות: עם קידומת 090050 תעלה שיחה לD2 שלוש-עשרה סנט פר מינוטן. במקום 24 סנט אם אני לא טועה. שזה אמנם לא רע, אבל עדיין פי ארבע משיחה לארץ! אפשר למצוא את כל הפרטים והתעריפים פה אני הולך להתקשר לאמא...

Sparker

New member
אבל אבל...

המסנג'ר של זעיר ורך לא משתמש בנטמיטינג כבסיס לפונקציות וידאו וקול שלו
זו ההנחה שתמיד יצאתי ממנה... ובכלל, טוב לראות אותך פה זונטאג, מאז תקופת הבית השני כמעט ולא שמענו ממך...

Sparker

New member
|אייקון של Sפארקר גאה בעצמו|

אז סיפרתי שאתמול לא פעל לי המיקרופון. תסכול רב ביותר. אז כבר ניסיתי חמישה מיק שפעלו על מחשב אחר. כבר התחלתי לרקום מזימות להשיג מיק עם יציאת USB וככה לעקוף את הכרטיס קול הבילטאין שלי. הקיצור, אחרי שעתיים וחצי של נדודים באינטרנט, ומחשבות על הוצאה כספית קרבה ובאה, התחלתי לשחק עם הלוח אם שלי, דרייברים, עדכונים וכו'... והפלא ופלא!!! המיק פועל ובפול ווליום
אז עשיתי המון בלאגן ומי יודע אם אחרי הריבוט הבא המחשב יפעל, אבל יש לי מיקרופון פועל
|אייקון של תפיחה על השכם והדלקת סיגריה|

הא ??? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שיחקת גם עם הלוח של אמא, גם עם הנהגים, ואז מיק התחיל לפעול בפול ווליום? חשוד... חשוד...

Sparker

New member
אני רואה שהביקור בישראל...

קצת השפיע עלייך איש
כמובן שעכשיו כשהכל פועל אין לי על מי לנסות, אבל אני סבלני, וגם כל כך ציני שזה כבר דוחה ומגעיל

למעלה