חמה מאוד

Yaniv-DC

New member
../images/Emo91.gifחמה מאוד

אם עוד אין לכם - רוצו לאינטרנט או תבקשו מחבר טוב לקנות לכם את האוסף "החברים של קישקשתא 2". 33 שירים הכוללים את זהו זה, רחוב סומסום (הישן, לא הדוחה), קרובים קרובים, ערב חדש, נילס, הלב, רכבת ההפתעות, היה היה והחיים, פיצוחים, חשבון פשוט, פינוקיו (כולל משפט המחץ "פינוקיו חכה לי")... בקיצור, תאווה גדולה. ונסיים כמובן במילותיה האלמותיות של תלמה אליגון: בכפר קטן ליד הגלבוע גרה בנחת משפחת בובינוע אמא בובינה, אבא בובבה ואחות בוגילה ואח בורם החמודים כל כך הכי בעולם, ותינוק ותינוק גם בשק הבָּבובות גרים הם ביחד וזה טוב עד מאוד. ואחרון אחרון חביב ומיוחד קודי בוקודי הכלב המנוקד שלום לבית, שלום לגינה שלום למשפחת בובינוע הקטנה.

"אם יתחשק לך לפעמים...

לפתוח לרגע את דלת הקסמים בוא ואתן לך מפתח הכנס ותהיה אורח. כי פה הקוסם הוא הכל יכול..." וכו´ וכו´ (שכחתי את ההמשך ) זוכרים? עם גוטמן (אבא של דורי בן זאב) ושאר הכוכבים? זה נמצא באחד מדיסקי הקישקשתאות?

ליילה

New member
כן, זה גם נמצא , באוסף הראשון

יש לי את שניהם, בהחלט דיסקים חובה... ודרך אגב ההמשך הוא - אצלו תוכל לראות את הכל אם תיכנס ותשתלם תוכל גם אתה להיות..... קוסם

Le Parisien

New member
איזכור "דלת הקסמים" שלח אותי

לארכיון הפרטי כדי לבדוק את מצאי תכניות הטלויזיה החינוכית אשר עותקים שלהם נמצאים ברשותי. בנמצא: שני פרקים של "דלת הקסמים" שלושה פרקים של "אפס אחד לאבי" שמונה פרקים של "בולבול הקבולבול" פורמט: VHS איכות: לא רעה בכלל (עבור VHS). בקרוב יערך מבצע העברה לפורמט דיגיטלי למען הדורות הבאים. אני בטוח לגמריי שחלק מהחומר הנ"ל כבר לא קיים בארכיון של החינוכית.

Le Parisien

New member
זכרונות הילדות שלי נמצאים באוסף 1.

אוסף 2 מתאים כנראה לאחי הקטן הצעיר ממני בכמעט עשור. יוצא איפה: אוסף 1 = ילדי סבנטיז אוסף 2 = ילדי אייטיז (או ילדי סבנטיז שמתחו את הילדות לשנות העשרה שלהם)

אם כבר, מישהו זוכר "כנפי הרעם"?

5, 4, 3, 2, 1... THUNDERBIRDS ARE GO! בתור ילד בן 8 או משהו היה לי CRASH על ליידי פנלופי. אגב, מישהו פיצח מה בדיוק התרחש שם בין טין-טין לאלן?

Le Parisien

New member
ודאי, הלא מדובר באחד מאבות המזון

הטלויזיוניים. האם מישהו זוכר את הסידרה האחות STINGRAY ? (בישראל היא נקראה "טריגון"). היום ניתן לרכוש את הסדרות ע"ג DVD. מצורפים קישורים. Calling International Rescue

מדהים, תודה על הלינקים!

עכשיו, נשאלת השאלה אם לשמר את הזכרון או לראות את ה-DVD ולהתאכזב...

ליילה

New member
אוי זו תמיד שאלה כזו קשה..

מהנסיון שלי, לפעמים ראיתי והנוסטלגיה (שהיא אחד התחביבים המרכזיים שלי) פשוט הציפה אותי, ולפעמים זה הרס הכל הכל.... ודרך אגב, לדעתי ילדי האייטיז יכולים להנות משני העולמות, כי אנחנו מכירים גם את תוכניות הסבנטיז, מה לעשות שהחינוכית קצת מיחזרה את עצמה במשך עשרים שלושים שנה. לי יש את שני הדיסקים ואני נהנית מאוד משניהם...

lilaNY

New member
לא! לא לראות!

כנפי הרעם משודרת עכשיו בtech tv. חיכיתי בהתלהבות ולא הצלחתי לשרוד אפילו פרק אחד. ראה הוזהרת.

../images/Emo51.gif על האזהרה

ויש לי הרגשה שאת צודקת. אני מניח, אם כך, שתחכמוני, טין טין, סקוט, פרקר ופנלופי, והדקלים המתכופפים, ישארו כזכרון מתוק בלבד. אגב, בקריסמס שעבר ראיתי בלונדון את "THUNDERBIRDS FAB", מין פרודיה על הסדרה. כאבה לי הבטן. מומלץ אם זה מגיע לאזור.

למעלה